Gość baran335 Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 Dzięki Pionier tak to ten tytuł :] POZDRAWIAM DZIEKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mroowka Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 niestety to nie ten kawałek :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 http://files.kavefish.com/video/shining.mov chodzi mi o kawalek zaczynajacy sie od 36 sekundy , ten motyw na pianinku, zna ktos tytul ? i mam tutaj trackliste z filmu, moze ktos bedzie wiedzial, albo znajdzie jakies sample tych kawalkow 1. The Shining (Main Title) (Wendy Carlos & Rachel Elkind) 2. Rocky Mountains" (Wendy Carlos & Rachel Elkind) 3. Lontano (György Ligeti) 4. Music For Strings, Percussion and Celesta (movement III) (Béla Bartók) 5. The Awakening of Jacob (Krzysztof Penderecki) 6. Utrenja - Ewangelia (Krzysztof Penderecki) 7. Utrenja - Kanon Paschy (Krzysztof Penderecki) 8. De Natura Sonoris No.1 (On the Nature of Sound) (Krzysztof Penderecki) 9. De Natura Sonoris No.2 (On the Nature of Sound) (Krzysztof Penderecki) 10. Polymorphia (Krzysztof Penderecki) 11. Masquerade (Jack Hylton and his Orchestra) 12. Midnight, the Stars and You (Ray Noble & his Orchestra, Al Bowlly vocal) 13. It's All Forgotten Now (Ray Noble & his Orchestra, Al Bowlly vocal) 14. Home (Henry Hall & the Gleneagles Hotel Band) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 mroowka - może to jakiś remix disco polo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Beer Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 Cześć wszyskim! Poszukuję autora oraz tytuł tego utworu: http://s000.wyslijto.pl/index.php?file_id=...151292148545140 Proszę, bardzo mi na tym zależy. Z góry wielkie dzięki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 beer wydaje mi sie ze to fatboy slim ale nie jestem pewien ... i ten kawalek byl tez w filmie hooligans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 Racja - Fatboy Slim, a dokładniej utwór Right Here Right Now. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 Witam! Szukam nie tyle tytułu co samego kwawłka Czołówki z Wielkieg gry (TVP1) Będzie zarombisty dzwonek :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mroowka Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 hindus raczej nie...polskie lata 90..polish dance..d-bomb i te klimaty :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tomirutek Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 hej. slyszalem wczorajw radiu vox fm swietna piosenke. refern koczyl sie slowami "......gonna be a cool on the summer......." pomozcie mi z tytolem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 wiecej słow daj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 Ace of base - Cruel Summer? http://www.sing365.com/music/lyric.nsf/Cruel-Summer-lyrics-Ace-Of-Base/D1DDAE63685924D44825686B001AEC44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 mam taką mała prosbe szczegolnie do osob ktore były na Juwenaliach wczoraj i przedwczoraj. Kojarzycie moze tytułu piosenek ktore były grane przez Indios Bravos (szczegolnie ta z refrenem "tak, tak, tak!"), T.love, Ocean, Pogodno. chyba ze moze jest gdzies w necie taka lista (ale mi nic nie udalo sie znalezc). prosze o tylko sensowne posty, bez zadnego off-topu itp. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 Ej, moglby mi ktos polecic jakis naprawde ostry, mocny i szybki metal? Tak, zeby glosno bylo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 Weź coś Slipknota, nie lubię tego, ale sieka jest niezła z tego co mialem okazję słyszeć:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 eee... slipknot ma chwilami przerwy na spiewanie :P Chyba ze jakies konkretne piosenki... Chodzi mi o nawalanie NON-STOP. Tak, zeby mozna bylo przestac myslec ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wesolajola Napisano 9 Maj 2006 Share Napisano 9 Maj 2006 Szukam nazwy zespolu lub piosenki.Wykonawca i ludzie z zespolu sa ubrani w przezroczyste plaszcze przeciwdeszczowe i tancza na jakiejs przecznicy.Piosenka jest z poczatku lat 90(tak sadze).TO DLA MNIE BARDZO WAZNE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 Ludziska, szukam tytułu i wykonawcy piosenki w której refren zaczyna się od słów: "Standing in the line of greens and blues just to be the one to be with You" Help! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 WESTLIFE » To Be With You Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 Illy, thx. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 Ej, moglby mi ktos polecic jakis naprawde ostry, mocny i szybki metal? Tak, zeby glosno bylo :) To już jest tylko krok od szatanizmu:) Poczytaj sobie...http://wiadomosci.onet.pl/1334397,240,kioskart.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ferguson_7318UCI Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 Siemka a więc mam problem bo usłyszałam piosenke i bardzo mi sie spodobała a nie znam tytułu i pamiętam pare słów z niej a w dodatku nie wiem jak się to pisze :( Napisze to co pamiętam i jeśli ktoś by mi mógł pomuc będę wdzięczna :] Ref. "..I wanted get a way, ..fly all the way... yeeeah..yeeah... yeeeah" No coś w tym stylu było hehe zabardzo nie wiem jak sie to pisze :D P.S Jak by co to sorry za spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 CzAk1: wiesz, czasem czlowiek lubi posluchac czegos ostrzejszego - ot tak, zeby zapomniec o niektorych rzeczach. Do satanizmu sie nie sklonie nigdy, bo w tedy musialbym jednoczesnie wierzyc w Boga :( ej - nie mowcie ze nikt nie zna takiej muzyki :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 Ferguson: to "yeah, yeah" na końcu kojarzy mi się z Lenny Kravitz - Fly Away, zobacz, może to to. PS: a jakoś moich utworow nikt nie zna:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 Deus - Grindgore czy tam Grindcore... nie wiem jak to sie nazywa :P to jest lupanina taka, ze glowa odpada. Przypadkowe bieganie po gryfie itp. Poszukaj :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ada_Wong Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 Tak!! wielkie dzieki Lucas własnie o to mi chodziło ;) Miałam mały problem zeby zalogowac sie na tamten nick :/ heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lenar Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 mam tutaj wycinek (chyba Dj kc) no ale nie wiem, może ktoś z was będzie wiedział co to. Dzięki http://rapidshare.de/files/17909169/22.mp3.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radex Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 witam! zna ktoś może tytuł piosenki, która leci w reklamie szczoteczki do zębów (chyba). tam ludzie zębami coś nioszą, szarpią się. w tle słychać ,,i can do it" czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lenar Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 The Rubettes - I can do it ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ZAWODNIK Napisano 13 Maj 2006 Share Napisano 13 Maj 2006 szukam piosenki przeboju z wakacji 98 o to krótki fragment który zapamiętałem"bailamos bailamos amigos a dios a dios e si rescorompios" to tyle co z tej piosenki pamiętam ale może ktoś bedzie wiedział o co mi chodzi i poda mi tytuł tej pioseneczki. [email protected] z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 13 Maj 2006 Share Napisano 13 Maj 2006 loona - bailando Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ada_Wong Napisano 13 Maj 2006 Share Napisano 13 Maj 2006 to chyba jest Loona--- Bailando :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 13 Maj 2006 Share Napisano 13 Maj 2006 ENRIQUE IGLESIAS - BAILAMOS:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poison mar Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 witam, reklama opla, scenka z bungee na moscie przeciwnie do grawitacji... moze cos wiecie na temat tej sciezki dzwiekowej pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lenar Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 Podobno to jest Ekova - Siip Siie, albo jakis remix tego...:) Wejdzcie strone wczesniej i zobaczcie moj post o tej szukanej piosence...nie moge jej znalezc ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*Sweet* Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 ktoś zna tytół tej piosenki co leci w frajerach w raju (Nerds in paradise) jak przylecieli do majami i wsiadali do limuzyny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lenar Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 strzelam w ciemno, bo nie pamiętam, ale mam kilka kawałków z soundtracku...możliwe że chodzi Ci o tytuł "38 Special - Back To Paradise" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 Ej co to za muzyczka co leci w nowej reklamie Heyah z siostrą Danutą albo synem dobosza ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 chyba to juz bylo, bo jest ql....jak sie nazywa wykonawca muzy w reklamie z "kulkami" ( kolorowe kulki skacza po ulicy ;) chyba kazdy wie o co biega...) ( to jest aperfect cirlce- ten sam wkrecajacy klimat...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 siemka, mam pytanie, jak się nazywa pioseneczka z reklamy Nutelli :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Kurt - skoro było to wystarczyło poszukac ;) Jose Gonzales - Heartbeats Falcoma - też było - Andreas Johnson - Glourious Ponawiam pytanie - nazwa muzyczki badz plik mp3 z reaklamy syn dobosza lub siostra danuta (heyah) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 thx 5678910 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martin k Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 Witam. Poszukuje tytułu i wykonawcy tego utworu: http://www.MegaShare.com/4384 Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bl0ndynek Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 Zna ktoś może motyw muzyczny (takie skrzypeczki) jaki leci na tle wesela w filmie "Rumor has it" motyw ten również pojawił się w Umbrical Brothers Speedmouse chyba na końcu. Znalazłem : ) Jakby ktoś chciał bo fajan melodyjka Canon - Johann Pachelbel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lool Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 Ja szukam utworku(autor,tytul), ktory dzis slyszalem chyba w rmf fm. W refrenie bylo cos takiego: ... I know it's dreams exist.... lub ....I fell it's dreams exist.... lub zamiast it's - isn't Chce jeszcze podac taki motyw charaktertstyczny... spiewali tak: cos w stylu... "oj lali lali lei... oj lali lali la" spiewal to jakis gosc ale potem chyba bylo slychac jakas pacjentke Za wszytkie podpowiedzi z gory wielkie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 if i rule the world, every day will be the first day of spring.... Jak nazywa sie ten utwor ? Wiem tylko tyle ze to Sinatry.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 Synuś może to poprostu If I Rule The World http://www.amazon.com/gp/product/B000002NBI/102-9898938-9125719?v=glance&n=5174 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 if i rule the world, every day will be the first day of spring.... Ja zawsze znając text używam fragmentów w google. np. if i rule the world Sinatra lyrics bądź Sinatra Lirycs If i rule the world Spróbójcie ...często dość szybko idzie znaleźć żądany utwór :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 chveti ale to większosc wie tylko ze jak to nie pomaga to trzeba inaczej szukac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 wpisywalem fragment i nic mi nie wyskakiwalo konkretnego :P Zawsze robie tak jak wy, tym razem nie zadzialalo w google :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi