Lucas Napisano 27 Luty 2006 Share Napisano 27 Luty 2006 Już wiem jak nazywa się kawałek którego szukałem: Hoverphonic - No More Sweet Music, tak jakby ktoś też szukał:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulczas Napisano 28 Luty 2006 Share Napisano 28 Luty 2006 czy ktos wie jak nazywa sie utwor johna lee hookera, ktory pojawia sie w grze "faust" ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość smaloo2006 Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 poszukuje piosenki graja ja na rmfie starszy kawałeg na początku jest wolna potem szybsza wiem tylko że w refrenie kobitka śpiewa stay with me.mam nadzieje ze wiecie o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Treap Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 wie ktoś może jak nazywa sie kawałek w którym jest taka żółta (albo pomarańczowa) kukiełka która cały czas macha głową , kawałek jest z przed jakiś 4 lat :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 Prawdopodobnie Mr.Oizo - Flat Beat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Treap Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 to jest to ;] dzięki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
y2d Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 ktos widzial nowa reklame Jaguara? (ktos wie gdzie ja sciagnac? ;) ) jest w niej fajna muzyka, ktos zna wykonawce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 2 Marzec 2006 Share Napisano 2 Marzec 2006 wie ktos moze co leci w reklamie nowej motoroli? bodajze MotorolaSLVR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 Deus - może coś znajdziesz tu - http://reklamy.tv/index.php pomóżcie ziomy :) http://s50.yousendit.com/d.aspx?id=18WZTLTWF4LM01FEXBQVR0DMC7 chociaż wykonawca.. plis! pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 jakiś rok temu było cos takiego jak "dni Wrocławia" (czy cos takiego) i na rynku grał jakiś bardzo znany gitarzysta. ktos wie jak on sie zwie? i moze jest gdzies w necie lista kawałkow ktore wtedy zagrał? bo pare było naprawde świetnych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Treap Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 zna kto nazwe kawałka z nowej reklamy dove fresh cośtam :P ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 pewnie każdy z was kojarzy tą reklamę citroena c4 (tańczący robot-samochód) ;]. może ktoś w was zna wykonawcę/tytuł piosenki lecącej w tle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 mentaller: Les Rythmes Digitales - Jacques Your Body (make me sweat) kiepska ta muzyka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 5 Marzec 2006 Share Napisano 5 Marzec 2006 dzięki. poszukiwałem nie dla siebie ;P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 ostatnio uslyszalem w radiu piosenke tekst leci mniej wiecej cos takiego, "oh cherry on", spiewa facet. moze ktos kojazy, wiem ze malo slow ale tyle udalo mi sie wylapac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ss-siwy Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 Strasznie mi zależy na piosence z reklamy tego batona. To ta reklama co koleś pcha samochód a na stacji benzynowej kupuje sobie CORNY i nie tankuje tylko sobie pcha dalej. Jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ss-siwy Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 Strasznie mi zależy na piosence z reklamy tego batona. To ta reklama co koleś pcha samochód a na stacji benzynowej kupuje sobie CORNY i nie tankuje tylko sobie pcha dalej. Jak ktoś wie jaka to piosenka to prosze pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmoski Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 Witam, - motyw z „human traffic”, 2 typków( tych Drums & Bassowców :D) jedzie furką z klubu na wielką imprezę w takiej wielkiej chatce. Podczas kłótni i w czasie jazdy leci sobie w radyjku taki fajny dramik. Niema go na ost niestety, a fajny jest. Jak ktoś zna niech pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 Kosmoski: daj sampla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 Witam. Jest sobie reklama INKI .. niewiem jak to sie pisze w kazdym razie chodzi o rozpuszczalną kawe :P .. i jest w niej piosenka .. ona była często w radiu w lato .. podoba mi sie. Zna ktos tytulik ? Dzieki i pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość snownitro Napisano 12 Marzec 2006 Share Napisano 12 Marzec 2006 hej mam zapytanko co do piosenki z reklamy nivea hair styling..czy ktos zna moze tytuł i wykonawce...bardzo mi na tym zależy z góry dziękuje:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 szukam muzyki(melodi) z reklamy coca coli, tej animowanej co jest transmisja z meczu i polacy strzelaja bramke, ponizej z szafy wyskakuje golaso le maczo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmoski Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 Witam, - motyw z „human traffic”, 2 typków( tych Drums & Bassowców :D) jedzie furką z klubu na wielką imprezę w takiej wielkiej chatce. Podczas kłótni i w czasie jazdy leci sobie w radyjku taki fajny dramik. Niema go na ost niestety, a fajny jest. Jak ktoś zna niech pomoże. http://img152.imageshack.us/img152/3503/beznazwy17ya.gif i tak w kółko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 nie znam, niestety :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmoski Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 Może to pomoże, tu jest mptrójeczka zgrana besposrednio z filmu: http://s65.yousendit.com/d.aspx?id=0SW1R5O7U5XRK0NWVDG3NYJG5X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość malenki2 Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 Witam szukam tytułu i wykonawcy piosenki usłyszałem ją na kanale telewizyjnym o nazwie tps foot a piosenka czesto sie pojawia gdy jest prezentacja ligi angielskiej [premiership] a w refrenie powtarzane są słowa: coom's september czy jakoś tak. jak to rozgryziecie to ogromny plus dla was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 Kosmoski: niestety nie wiem, a wydawalo mi sie ze znam caly sountrack heh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 Jaki jest tytuł tej piosenki z reklamy kinder bueno ??:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 Szukam szukam i ciągle znajduję nie to co trzeba ;) Piosenka się nazywała "Climax" i jest ostrą techniawką, głęboki bas. W refrenie koleś niskim głosem mówi oczywiście CLIMAX i po tym jest (jakto w techniawkach) tum tum tum tum ;). Punkt reputacji od modka (czyli +6) czeka na szczęśliwego znalazcę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 qlimax lub qulimax to cykl imprez raz do roku w holandii, mam seta sprzed stu lat, ale tam nie ma takiego tekstu, impreza w stylu hard house, tyle ci powiem ale looknij na strone tego festiwalu, albo pod juno.co.uk na pierwszym mozliwe ze znajdziesz tracklisty, a na drugim albumy tejze imprezy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 No i nagrody rozdane :] Stay tooned for more, exciting questions from Your favorite post-remover :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 szybciej user-banner Dallas17: Amanda Lear - "Enigma" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 Dallas17 - Amanda Lear - Enigma (Give A Bit Of Mmh To Me) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubi Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 pytanie za 100pkt. Muzyka początkowa z Boston Public? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 Boston Public Theme punkty mozesz dadac klikajac na wage :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David14 Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 a jak sie nazywa ta muzyczka co na początku jackassów leci jak jadą w tym wózku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 jackass theme? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David14 Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 no raczej nie to jest takie coś jak w reklamie calgonitu(to do zmywarek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 calgonit theme :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 http://www.youtube.com/watch?v=_T6czU8zW0Q&search=deep%20purple moze mi ktos powiedziec jak sie nazywa drugi kawalek co on gra... ten po zeppelinach? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 z muminków, kiedy przybywa 'Pan Czarodziej' w tle gra typowy japońsko-klimatyczny utwór. Może ktoś ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 Z turynu 2006. Piosenka Lennona (chyba) ktora byla tam spiewana przez takiego czarnego. Fani na pewno znaja. Spiewane na otwarciu Olimpiady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tunia-27 Napisano 17 Marzec 2006 Share Napisano 17 Marzec 2006 John Lenon - Imagine, a w Turynie śpiewał bodajże Peter Gabriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 19 Marzec 2006 Share Napisano 19 Marzec 2006 Witam. Jest sobie reklama INKI .. niewiem jak to sie pisze w kazdym razie chodzi o rozpuszczalną kawe :P .. i jest w niej piosenka .. ona była często w radiu w lato .. podoba mi sie. Zna ktos tytulik ? Dzieki i pozdrawiam :) Ann Winsborn - Tonight Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WToreK Napisano 19 Marzec 2006 Share Napisano 19 Marzec 2006 a jak sie nazywa ta muzyczka co na początku jackassów leci jak jadą w tym wózku Carmina burana - O fortuna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kasia1987 Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 kto zna tytuł piosenki z reklamy batoników Pawełków???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 Z turynu 2006. Piosenka Lennona (chyba) ktora byla tam spiewana przez takiego czarnego. Fani na pewno znaja. Spiewane na otwarciu Olimpiady John Lenon - Imagine w turynie spiewał Peter Gabriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
charusss Napisano 21 Marzec 2006 Share Napisano 21 Marzec 2006 http://www.charusss.neostrada.pl/szukane/4.mp3 ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie...:D (specjalnie konto zakladałem, by mieć nadzieję, iż tutaj ktoś mi pomoże..:) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 22 Marzec 2006 Share Napisano 22 Marzec 2006 charusss: znam to ale mam na koncu jezyka, jak sobie przypomne to napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 22 Marzec 2006 Share Napisano 22 Marzec 2006 przypomina mi Enigme... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi