Tores Napisano 8 Październik 2009 Napisano 8 Październik 2009 Witam Taka ostatnia robótka. Jak zwykle u mnie jest kolorowo. Może komuś 3 zbieg nie odpowiadać ale takie otrzymałem zdjęcia, do których miałem się dostosować. Pozdrawiam
Orangegraphics Napisano 8 Październik 2009 Napisano 8 Październik 2009 bardzo, bardzo fajnieee.... tylko blur na samochodzie niepotrzebny, tak to super, trawa rządzi
siwy Napisano 8 Październik 2009 Napisano 8 Październik 2009 Super. Bardzo przyjemna w odbiorze wizualka.
zdeno Napisano 8 Październik 2009 Napisano 8 Październik 2009 no wizka git i nareszcie jakaś normalna architektura bez zbędnych dziwolągów
kamil.ochel Napisano 8 Październik 2009 Napisano 8 Październik 2009 super :) ładnie w zdjęcie wkomponowane, fajny kolor. cień od rusztowania potraktowałeś jakąś medianą?
Bonifatz Napisano 8 Październik 2009 Napisano 8 Październik 2009 Tores RESPECT! Wyszło bombowo! **** ode mnie!
buczer Napisano 8 Październik 2009 Napisano 8 Październik 2009 Daje rade. to ten z tyłu? http://www.veronabuilding.pl/_img/galeria/full/20070115103350.jpg
Marcin_ps Napisano 8 Październik 2009 Napisano 8 Październik 2009 swietne ( zacznijcie blurowac kola ,a nie cale samochody jakby conajmniej 200km/h jechaly ;) )
Loki Napisano 8 Październik 2009 Napisano 8 Październik 2009 hehe Tores to niedaleko mnie ten budynek będzie. Coś mi się tak wydawały te kafelki znajome na sąsiednim budynku, patrze a to naprzeciwko Hutmenu :) wyszło bardzo dobrze - może trawa za bardzo nasycona, ale to kwestia gustu. Co by nie postawili tam, obok tych kafelków, będzie dobrze wyglądało (elewacja sąsiedniego budynku to jakiś koszmar jest - taki kafelkowy gradient z pixelozą)
GramiYoe Napisano 8 Październik 2009 Napisano 8 Październik 2009 Wstawione w klimat zdjęcia super.... jedynie bym się przyczepił odbić w szybach.... chyba trochę za mało koloru.... np drzew...
hcpiter Napisano 8 Październik 2009 Napisano 8 Październik 2009 Bardzo fajnie dopasowane i ogolnie ladne swiatelko i spoko klimat.
pionix Napisano 8 Październik 2009 Napisano 8 Październik 2009 Czysto, schludnie, ładnie. Dobrze wykonany kawałek roboty :)
Tores Napisano 8 Październik 2009 Autor Napisano 8 Październik 2009 Dzięki za komentarze. Cieszę się, że tak je odbieracie. kamil.ochel - ten cień to taka improwizacja istniejącego. Pozbyłem się pewnych rusztowań ze zdjęcia i musiałem go zmodyfikować. Trochę za grube wyszły te od rurek jak teraz patrzę. peter_muler - ja bym tak nigdy nie zgadł ;) Marcin_ps - miałem to zrobić ale jakoś mi to umknęło. Pokombinuję jeszcze z nimi Loki - jaki ten świat mały GramiYoe - bardziej mi podeszły takie odbicia
grzegerz Napisano 8 Październik 2009 Napisano 8 Październik 2009 bajer tores fajnie wyszlo. cien rusztowan na modelowanym budynku w ps?
buczer Napisano 8 Październik 2009 Napisano 8 Październik 2009 zdradź jeszcze jak możesz czyj to projekt.
matio2007 Napisano 20 Październik 2009 Napisano 20 Październik 2009 no wizka git i nareszcie jakaś normalna architektura bez zbędnych dziwolągów Proponuję rzucić okiem na budynek mieszkalny obok - to zobaczycie architekturę gdzie dziwolągiem jest każdy element :P A szczególnie z punktu widzenia projektanta, może po zbudowaniu nie będzie to tak odbierane. Projekt - Biuro Projektów Lewicki Łatak Kto by się spodziewał że zobaczę na forum wizkę która parę dni temu oglądałem w pracy heh Fajne rendery - jedynie co moim zdaniem drażni to lampy widoczne we wnętrzu budynku, wydaje mi się że one nie były by tak mocno widoczne w rzeczywistości.
Orcher Napisano 21 Październik 2009 Napisano 21 Październik 2009 ha, znam to miejsce... ach jabym chcial do Wro wrócic... co do renderu to pieknie.. chociaz sie przyczepie do rusztowania z obrazka nr 1.. albo mi sie wydaje albo sie przewraca na ten biurowiec.. ogólnie wypas pozdro600 ps. wlasnie doczytalem o 3 zbiegu :P
Tores Napisano 21 Październik 2009 Autor Napisano 21 Październik 2009 matio2007 - dzięki za wyręczenie. Zawsze się znajdzie coś co wygląda nierealnie. Najważniejsze by te elementy nie ujmowały pracy. O architekturze nie dyskutuję bo każdy ma inny gust i akceptuję wszystko co architekt wymyśli. Ja muszę tylko zrobić tak aby budynek prezentował się jak najlepiej. Dzięki za komentarze
Rekomendowane odpowiedzi