serio Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 Witam! Mam dziś do pokazania obrazek który początkowo był malowany pod zeszłego challange cornera ale niestety w trakcie prac koncepcja uległa całkowitej zmianie i nie było już nic co by nawiązywało do narzuconego tematu. Postanowiłem więc ukończyć go jako samoistny byt. Pracy przy nim było sporo (codziennie coś dłubałem przy nim).No to w zasadzie tyle.. Zapraszam do oglądania. No i zbliżenia na niektóre detale.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 Super! Moje klimaty. Bardzo fajna stylistyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atheg Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 Cudowny klimat, światło i pomysł. Wielkie brawa! Dużo ciekawych detali, można na rysunek patrzeć długo i cały czas znajdować coś ciekawego, to też gigantyczny plus. Jednym słowem Serio... "CZAD" :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 Smutna historia chudego myśliwego. Wypas =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 Genialne! i ta kosa z ogona Aliena...! :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubasa Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 genialne...naprawdę jestem pozamiatany całością - po prostu zanotowałem szczękospad :) gratsy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 super!! :) troche tylko scieme walnales z tym cieniem rzucanym przez szprosy w oknie, bo na scianie jest, a na parapecie, podlodze i kolesiu nie ma ;) w ogole sciemnione to swiatlo z okna ;) ale wrazenie super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delf77 Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 poza tym ze zle skonstuowany cien rzucony swiatla padajacego z okna to fajna zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 Miazga, świetna praca imho. Fajna pracja i niosąca za sobą jakąś historie. Super! Tylko ta kosa kosiarza mi nie pasi jakoś stylistycznie do reszty...i ta kołdra wygląda dziwnie...jak...jak...kisiel (o_O?) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morbid Karbid Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 fajna praca. Brakuje mi tutaj bardziej zróżnicowanych kolorów. Widok za oknem wygląda jak obrazek. Horyzont powinien być nadal poziomy, choć akurat tutaj w ogóle niewidoczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 23 Październik 2009 Share Napisano 23 Październik 2009 Ostatnia krucjata :), ciekawa i charakterna praca Panie Serio , choć w nieco odmiennych klimatach stylistycznych. Mogłeś imo jeszcze powalczyć z kolorystyką bo miejscami mocno blado. Całość u mnie na 4* ;). //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 23 Październik 2009 Autor Share Napisano 23 Październik 2009 Dziękuje wszystkim za wszelkiego typu komentarze. Może jutro przysiąde i poprawiam co się da tu i ówdzie zanim wyśle w świat. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 26 Październik 2009 Share Napisano 26 Październik 2009 Wpływy twórczości Tima Burtona... zacnie wyszło na serio "serio"... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellon Napisano 26 Październik 2009 Share Napisano 26 Październik 2009 Superek perspektywa , światło i klimacik.Ogólnie extra .Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dezzed Napisano 27 Październik 2009 Share Napisano 27 Październik 2009 Świetna robota, tylko te łosie na ścianie mi nie podchodzą wyglądają jak wklejone z innej pracy, ale to szczegół i tak się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 28 Październik 2009 Autor Share Napisano 28 Październik 2009 (edytowane) Rotcore, Mellon, dezzed -dzięki. Wziąłem sobie wszystkie uwagi do serca i wrzucam poprawioną wersje obrazka. Na pierwszy rzut oka może nie widać różnicy.. Ale zmiany są.... (głównie w brakujących cieniach). Edytowane 29 Październik 2009 przez serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 no prosze.. ladnie wyszlo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ICE Napisano 29 Październik 2009 Share Napisano 29 Październik 2009 (edytowane) Ja bym jeszce dodal delikatne refleksy tego rozowego swiatelka na spod glowy nad drzwiami, a tak do rewelacja, fajny klimat zbudowales w tej ilustracji. A jesli juz byc mega czepliwym i babrac sie w zbedne pierdzielenie przy i tak swietnej pracy, to drzwi sa pod lekko dziwnym katem, odnoszac sie do framugi. Przyjzyj sie tez dokladnie lampie, jkonkretnie abazurowi. Ale co tam wymiotles tak czy inaczej. Edytowane 29 Październik 2009 przez ICE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 30 Październik 2009 Share Napisano 30 Październik 2009 Swoje Ach i och już napisałem wcześniej ale poprawił bym jeszcze materiał (pościel, prześcieradło, poducha), bo wybacz ale odstaje od reszty. Czaki wcześniej już o tym wspominał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi