Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 3,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Aż mi się wierzyć nie chce, że to w 3d. Jak oglądałem film to myślałem, że to wybudowane modele, tak jak w pierwszej częsci jurasik parku.Oczywiście wiedziałem też, że użyto efektów 3d;) ;)

Napisano

ostra jazda bez trzymanki.

Liczba warstw do renderingu mnie zabiła.

Danke za newsa. ;) dużo dobre.

Napisano

Efekty efektami. Natomiast sam film to arcydzieło kina SF.

Dla fanów i tych którzy wiedzą jak takie filmy trafić pozycja obowiązkowa. W przyszłym tygodniu idę drugi raz do kina a potem będę tylko wyczekiwał na DVD. :)

Napisano

Zgadzam się z Monio, po obejrzeniu tego filmu wszystkie inne stały się nagle takie banalne.

Napisano

Tak tak film dobry i making of równie, a może i lepiej - dawno nie było tyle materiałów w publicznym-darmowym obrocie. A że aż tyle warstw - może się bali i asekuracyjnie ;].

No i mniejsze studia jakoś chętniej się dzielą.

Napisano

Wiem, że to nie strona o recenzjach filmowych ale ogółem faktycznie film jest jakiś inny... tak inny, że blady w połowie wyszedłem.

Napisano

Takie sobie efekty w naprawdę kiczowatym filmie; niby o gustach się nie rozmawia, ale naprawdę zaskakują mnie komentarze określające Dystrykt arcydziełem. Międzygalaktyczna prostytucja z uzależnionymi od kociej karmy kosmitami w przykrótkich T-shirtach? Litości...

Napisano

Oj mookie chyba nie oglądałeś tego arcydzieła, albo tylko pierwsze 15 min.Gdy oglądałem ten film przez pierwsze 30 min miałem ochote wyjść z kina, ale w trakcie oglądania przekonałem się do niego.

Napisano

Tak owszem padło takie zdanie, ale to wszystko. Cieszy mnie, że w tym filmie niebyła jakiejś strasznej gwiazdeczki o pustym wzroku jak np. megan fox. W pierwszej części transformersów była nawet fajna, ale w drugiej jej sexowność zaczynała już denerwować i to mocno.

Napisano

Oj duff chyba oglądałem te arcydzieło i mylisz się, bo już po 5 minutach chciałem wyjść z kina; wytrwałem tylko dlatego, że film zboczył z torów kina science-fiction z tzw "problemem", a zaczął być pospolitym łupu-cupu, co z dwojga złego było już chyba lepsze. Największymi osiągnięciami gatunku jest "Łowca androidów", "Stalker", "2001", a nawet "Alien", ale cóż, widać jakie czasy, takie "arcydzieła".