Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano (edytowane)

Świetna łazienka.. lubie ten styl.. Kolorystyka jak w postprodukcji niektórych mroczniejszych thilerów rodem z Hollywood ;)

WIdze, że to na 49% klientka z Sopotu która odrestaurowała jedną z tych wielkich sopockich willi w "dzielnicy willowej" ;) tam praktycznie każda ma taką werandę. Ale często zaniedbaną przynajmniej z zewnątrz.

A co do tekstu, że "grafik z Ciebie żaden", to baardzo skromny jesteś... umiejętność wykorzystania świateł, PSa, ustawienia całej sceny, wymodelowania jej, prawidłowego oteksturowania, ustawienia renderera... to właśnie atuty nowoczesnego grafika ;)

Edytowane przez MaxymilianMax
Napisano

Bardzo mi sie podoba, tylko ten sufit jakis przekombinowany, wogole GI na nim nie widac. Wyglada troche jakbys vraylight mat dal na niego.

Pozdr

Napisano

SansSerif – Za dużego pola do popisu odnośnie zmiany pomieszczeń nie miałem (albo nie potrafiłem) Mieszkanie dosyć specyficznie mianowicie wspólny korytarz, duży pokój stosunkowo ciemny, i funkcja też pozostawi spor do życzenia jak na 56.3 m2 (teoretycznie 64.2m –w wspólny korytarz) Projekt komercyjny, w sensie w styczniu ma wystartować..A mieszkanie jest kobiety..Dzbanki na dzbankach ;)

MaxymilianMax –Dzięki. Inwestorka akurat mieszka w Hiszpanii. (Ale polka:)), posłuży to, jako „sypialnia mieszkaniowa”, weranda jak wspominałem jest całkowicie odrestaurowana od podstaw.

@seba@-Sufit praktycznie niezmieniony.:), W toalecie jest opuszczony..W kuchni oprawy są wkute (na całości i tak naklejana PGK..Obniżanie nie wchodziło w grę, cały charakter mieszkań sopockich to Skrzynkowe okna..320Cm wysokość i absurdalne metraże..Tu akurat stanowi wyjątek;)

Pozdrawiam.

Napisano

Arch515, ja nie czepiam sie samego sufitu, sufit jak sufit byc musi. Chodzilo mi bardziej o GI vray, nie widac go na suficie. To taka moja drobna uwaga co do samego renderu. Projekt bardzo mi sie podoba.

Napisano

Świetne, zwłaszcza łazienka i sypialnia. Uber-wysoka poprzeczka.

Ciekawe, że jak napisałeś że to weranda to przypomniało mi się jak nocowałem na werandzie u znajomego właśnie w Sopocie. Tylko tam było to coś w rodzaju przedsionka do mieszkania. Dobre miejsce na sypialnię, jeśli ktoś lubi chłodek.

Napisano

MaxymilianMax – czytaj uważnie.. Mieszkanie jest w Polsce.(Sopot) a inwestor jest z Hiszpanii.

Simonhc- dziękować ziom, na PG pokazuje się turystycznie;) no, ale obronić wypadałoby się już..;/

Maestro101- dzięki. Te przedsionki to najczęściej wspólne korytarze tak jak w tym przypadku..

Flesch- jeszcze daleko, ale dzięki.

Mati-bor- dzięki

Pozdrawiam.

Napisano
na PG pokazuje się turystycznie;) no, ale obronić wypadałoby się już..;/

Nie no, najbardziej mnie rozwala jak "zwykłe studenciaki" takie prace trzaskają :) Ja już dwa lata po spóźnionej obronie, ale wciąż sobie myślę co by było gdybym zainteresował się 3dmaxem jeszcze przed studiami :) Teraz muszę zakasać rękawy i nadrabiać ;)

Praca super, szacun że wyciągasz tyle z LWF bo ja zawsze wychodzę na nim jak Zabłocki na mydle. Super tonacja kolorów, no wygląda to bardzo realistycznie, a jednocześnie zupełnie nierealnie. Ale ty to pewnie wszystko w PSie namalowałeś tabletem, dlatego nie chcesz pokazać renderów bez postpro bo to pewnie są same zwykłe boxy ;) Gratki za fronta i 5* dal ciebie!

Napisano

naprawdę piękne wizualizacje; wyglądają jak wysokiej jakości fotografie :)

właśnie przekonałam się do jasnych kolorów w mieszkaniu :)

i faktycznie pomysł na łazienkę powala :)

Napisano (edytowane)

Projekty spoko. Ale najbardziej mnie urzekły same rendery. Genialne światło. Ja się właśnie nie zgodzę, że to wygląda jak zdjęcia. A raczej nie po prostu jak zdjęcia. Jest tu jeszcze jakiś taki filmowy klimat. Trochę jakby z filmów Kubricka (nie powiem do końca dlaczego, ale tak mi się skojarzyło). Chyba pierwszy raz wizualizacje architektoniczne wywarły na mnie tak duże wrażenie. Brawo.

Edytowane przez mallow

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności