belzebub Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 Koncepcik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brite Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 Biedny wilkołak, Kapturek zaraz wyciągnie magiczną różdżke i go spopieli... Milutki koncepcik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goomisia Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 tez mam pomysl na czerwonego kaptura, tylko w troche mniej typowym ujeciu :) i raczej nie bede tu nim walczyc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belzebub Napisano 17 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2004 kilka detali wilka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 Praca sie fajno zaczyna :) Mam nadzieje ze nie przegniesz z tą czernia. Powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 No ladne, ladne chociaz troszke jak z painta wyglada :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belzebub Napisano 17 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2004 kolejny etap. No wlasnie lubie czern :) . W paincie nie potrafie tak narysowac :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 17 Kwiecień 2004 Share Napisano 17 Kwiecień 2004 fajnie ci wyszedl czerwony (rozowy?) kapturek, jakby calkiem z innej bajki na tym rysunku byl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tirex Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 wygląda ciekawie. różowy kapturek jak w mordę strzelił ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufooox Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 Noo teraz to jest świetnie ale jak dla mnie za ciemno i za male :P powodzenia bedzie swietna pracka z tego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belzebub Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2004 znowu troche domeczylem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belzebub Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2004 nie wrzucilo obrazka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belzebub Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 18 Kwiecień 2004 jeszcze raz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 18 Kwiecień 2004 Share Napisano 18 Kwiecień 2004 hehe, no doprawdy interpretacja boska :) I rzeczywiscie bardziej boję sie kapturka niz wilka :) Czern mi nie przeszkadza, taki las poznym popoludniem nadaje ciekawego klimatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tirex Napisano 19 Kwiecień 2004 Share Napisano 19 Kwiecień 2004 znacznie lepiej :) gdybym mógł się jeszcze przyczepić... :D ... to przydałoby się zmniejszyć nasycenie żarówiastej czerwieni materiału - tego za drzewem (wszystkim i tak nie dogodzisz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belzebub Napisano 20 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2004 chyba zblizam sie do konca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 20 Kwiecień 2004 Share Napisano 20 Kwiecień 2004 pacnałbym jakies delikatne ciepłe akcenty na drzewa od lewej. Praca ma fajny klimacik, podoba mi sie :) nadal mi żal tej czerni ale ujdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 20 Kwiecień 2004 Share Napisano 20 Kwiecień 2004 Zalatuje wczesnym Tygrysem;) Imho za ciemno tam z tylu i na drzewach. Postacie naparzasz swiatlem, a tlo jakby z innej bajki (sic!). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 20 Kwiecień 2004 Share Napisano 20 Kwiecień 2004 zeby wilka nieco jak zamek blyskawiczny wygladaja, i rzeczywiscie sproboj ocieplic pracke nieco, ale nawet nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 20 Kwiecień 2004 Share Napisano 20 Kwiecień 2004 o matko! kapturek rzadzi!! ej no po postu wymiekam! super, bede miec koszmary... zaglosuje na ciebie cos sie mi zdaje:) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belzebub Napisano 20 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2004 wpadl mi taki pomysl, obrazek mi sie zdawal za plaski... Ale sam jeszcze nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tirex Napisano 21 Kwiecień 2004 Share Napisano 21 Kwiecień 2004 Spawn? :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 21 Kwiecień 2004 Share Napisano 21 Kwiecień 2004 heh, niezły kapturek ;) Moze i więcej głebi ale przy takim układzie musisz nieco ocieplic wstęgi bliżej i oziębic te dalsze, poza tym fajnie by było gdyby drzewa rzucały na nie cienie. Pracka bardzo fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spike Napisano 21 Kwiecień 2004 Share Napisano 21 Kwiecień 2004 Chyba tak. Wilkołak - \"Każdemu może trafić się g****\" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belzebub Napisano 21 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2004 kilka pierdulek. mchu bzdziu, i volumy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 22 Kwiecień 2004 Share Napisano 22 Kwiecień 2004 Wypasione tylko kapturek ma wdzianko jak by z klasztoru wracał :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikim Napisano 22 Kwiecień 2004 Share Napisano 22 Kwiecień 2004 Kapturek jest totalny, jakby nie tytuł pomyślałbym żę to szalony inkwizytor - ale nie ugrzeczniaj go , bardzo mi sie taka interpretacja podoba:) Fajna pracka, jakbys tło zamiast burozielonego dal bardziej niebieskawe i wiecej cieplych kolorow z przodu to nabrałoby to przestrzennosci. Na razie całosc dośc płaskie wrazenie sprawia. Tak z samo z promieniami zza drzewek- sugerują ze znajduje sie tam silne źrodła swiatła, a żaden sposob nie przekłada się to na oswietlenie sceny. Ale i tak jest git:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belzebub Napisano 25 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2004 kilka zmian. dzieki za komentarze. Widze ze wilk troche zostal przycmiony przez kapturka, ale wlasnie o to chodzilo, w koncu kapturek to psychopata, i wyrafinowany sadysta, chodza sluchy ze z niejakim lesniczym rozpruli wilka, i wypelnili go kamieniami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belzebub Napisano 25 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2004 A jeszcze pytanie, moze ktos wie jak brzmi tytul czerwony kapturek w wersji angielskiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3,14-ter Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 pracka naprawde git, super klimacik, a co do tutyłu w wersji angielskiej to bedzie - \"Little Red Riding Hood\" , ale w tym przypadku moze warto dodac jeszce \"psycho\" :) - pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 na twoim miejscu zrezygnowal bym z tej czesci plaszczyka ktora wychodzi od dolu obrazka jakos sie niebezpiecznie zlewa z postacia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 Zgadzam się z przedmówcą... A ogólnie co do pracki, to CZAD! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter32 Napisano 25 Kwiecień 2004 Share Napisano 25 Kwiecień 2004 Po angielsku To Red Riding Hood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 Słodziutkie. Z serii \"Nie czytaj mi mamo\" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silver_pl Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 na ostatnim rysunku wydaje sie jakby czerwony kapturek uciął sobie miłą podawędkę z wilkiem ;) a tak poza tym to git:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 Dla tych ktrzy nie znaja bajki. !!! SPOJLER: Czerwony kapturek ucina sobie mila pogawedke z wilkiem w czasie ich pierwszego spotkania !!! KONIEC SPOJLERA :D Gites pracka,ostatni obrazek ma odmienny od poprzednich klimat, ale i tak jest zajefajny, taka sielanka, chociaz moze rzeczywiscie ten plaszcz wystajacy z dolu troche sie zlewa z cala postacia, ja bym go odrobine skrocil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brite Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 Obrazek zaiste wspaniały. To chyba mój faworyt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 no właśnie to czerwone na dole jest jakieś takie dziwne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siudajSTEJ Napisano 26 Kwiecień 2004 Share Napisano 26 Kwiecień 2004 szczerze, to bardziej podoba mi sie klimat przedostatniego rysunku, ten ostatni jakiś za błekitny i za radosny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yansen Napisano 27 Kwiecień 2004 Share Napisano 27 Kwiecień 2004 Za radosny ?? To cisza przed bużą. Ja nawet na miejscu tych ptaszków w tle bym nie chciał być, że o wilku nie wspomnę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly Napisano 28 Kwiecień 2004 Share Napisano 28 Kwiecień 2004 no no no..dajesz czadu.. rzeczywiście lubisz Spawna...:) ... po rączkach tego Kapturka wnioskuję że to nie koniec historii...? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belzebub Napisano 24 Maj 2004 Autor Share Napisano 24 Maj 2004 OK. Skoncylem chyba. Juz stracilem kompletnie dystans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 widzisz bez tych czerwonych fafolow wychodzacych od dolu ilustracji calosc czyta sie owiele lepiej ;) no to finito witaj w klubie heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geminus Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 Witam.Wlazłem tu po kilku dniach i niezłe postępy.Tylny plan i niebo super.Drzewo z prawej też, natomiast te po lewej za płaskie.Nie czepiam się ,tylko piszę o moich wrażeniach.Postacie też trochę płaskie i brak mi trochę klimatu może jakiejś mgiełki może odbicia kapturka w oczkach wilka ,może czegoś innego ale to są drobiazgi bez których można się obyć.Pozdrawiam. Poprawiam się ,bo nie zauważyłem tych czerwonych oczek wilka albo za mało czytelne są albo monitor mam żle ustawiony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 wedlug mnie za duza powtarzalnosc kamieni na dole po lewej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belzebub Napisano 31 Maj 2004 Autor Share Napisano 31 Maj 2004 Niestety nie mialem ju zbyt wiele czasu zeby wtym dlubac, a poza tym chyba i tak juz jest przedlubany, che che, tylko jeszcze link do wersji w lepszej jakosci- http://arek.bayka.com/konkurs/czerwony_kapturek.jpg. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belzebub Napisano 31 Maj 2004 Autor Share Napisano 31 Maj 2004 http://arek.bayka.com/konkurs/czerwony_kapturek.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belzebub Napisano 31 Maj 2004 Autor Share Napisano 31 Maj 2004 No tak, tak nie dziala. trzeba niestety chyba skopiowac i wkleic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rincewind Napisano 31 Maj 2004 Share Napisano 31 Maj 2004 Co nie działa? Działa, działa Gratuluję. szkoda tylko wilka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 9 Czerwiec 2004 Share Napisano 9 Czerwiec 2004 Wyniki ogłoszone, musze pogratulować zdobycia 3 miejsca i nagrody Award! No i statuetka do kolekcji ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi