Damian Napisano 17 Kwiecień 2004 Napisano 17 Kwiecień 2004 bez komentaza..... nie mam czasu myslec ani zaczynac od nowa, chcialem zmienic postac, ale stwierdzilem ze przy lobo jest wiecej zabawy. i tyle. i kropka . (.) koniec i bomba kto czytał ten trąba :P tymczasem to co byłom w skrocie:
biglebowsky Napisano 17 Kwiecień 2004 Napisano 17 Kwiecień 2004 No i fajnie znowu Twojego Loba widziec.
Nimrod Napisano 17 Kwiecień 2004 Napisano 17 Kwiecień 2004 Nie ma to jak czekać kilkanaście minut na załadowanie paru obrazków z interii ;). Nawet jeśli to Lobo. Lepiej zmień tą interię, ostatnio był gdzieś wątek o tym podobnych stronach.
Damian Napisano 17 Kwiecień 2004 Autor Napisano 17 Kwiecień 2004 dobra, dzisiaj sie miarka przebrała! daje to wszystko w lycos, bede mosial wywalic coś bo zostalo mi tam 200kb wolnego :D:D zaraz bedzie lepiej
SansSerif Napisano 17 Kwiecień 2004 Napisano 17 Kwiecień 2004 nooo teraz super. mam nadzieje ze kolorki bedzies dopieszczac bo narazie to psuja swietny rysun.
Dexter32 Napisano 17 Kwiecień 2004 Napisano 17 Kwiecień 2004 Wow :) Świetne :) Czekam na nastepne rysunki :)
Damian Napisano 17 Kwiecień 2004 Autor Napisano 17 Kwiecień 2004 no nie moge za bardzo kombinowac z kolorami, trzymam sie mniej wiecej tego co jest w lobo (ktory dla oszczędnosci jest niebieski, kurtka spodnie wszystko jest tam niebieskie, wiec troche chociaz zroznicowalem......
Phantom Napisano 18 Kwiecień 2004 Napisano 18 Kwiecień 2004 i tak trzymaj...:) Bardzo mi się podoba...i tesh zdziwiony jestem...że tylko białym,właściwym colorem,cieniem...tak zajebiście malujesz że nic sie ze sobą nie kłuci...respect :) Co do kreski...myśle że jest bardzo dobra...przyzywczajenie do kreskek w orginalnym lobo robi swoje poprostu :) pozdrawiam i powodzenia :)
Ufooox Napisano 18 Kwiecień 2004 Napisano 18 Kwiecień 2004 Moge tylko powiedziec tyle... Zamknij oczy i udawaj że to biszkopt :D świetne...
giorgione Napisano 18 Kwiecień 2004 Napisano 18 Kwiecień 2004 szkice masz odlotowe - a aniołek to po prostu mistrzostwo świata :) pobaw sie więcej kolorkami bo na razie kolor wygląda bladow stosunku do szkiców :) pozdr Giorgione
Damian Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Napisano 18 Kwiecień 2004 kolorek jest na warstwie więc jak skoncze to bedzie mozna sie bawic, to i tak jest i bedzie kolor lokalny, ma być koimksowy nie malarski, ogranicze sie tylko do dwoch odcieni biel / wlasciwy kolor / i wlasciwy kolor przyciemniony (czernią). bedzie bardzo kolorowo bo \"obiektow\" bedzie mnostwo, aniołki, liliputy, pingwiny, w oddali pola łąki, rzeki, chmury..... :D
dzudzu Napisano 18 Kwiecień 2004 Napisano 18 Kwiecień 2004 niee no nie dawaj za dużo kolorów, żeby lobo nie zginął gdzieś w tym cyrku; będzie go trzeba szukać jak w tej bajce \"where is willy\" ...
Damian Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Napisano 18 Kwiecień 2004 kolejny aniołek tym razem z granatem....
Damian Napisano 18 Kwiecień 2004 Autor Napisano 18 Kwiecień 2004 nie ma to jak świerzy powiew swierzych aniołków :D chyba nieco przesadzilem z tym wygieciem kregosłopa.... cos im dłuzej patrze na drugiego aniołka tym bardziej wydamje mi sie ze zrobie go inaczej ;:):)
little-ninja Napisano 19 Kwiecień 2004 Napisano 19 Kwiecień 2004 ale sie damian rozgrzales hy,hy... pozdrawiam czlowieka na tym samym wozku, jedz z tym koksem brachu
Damian Napisano 19 Kwiecień 2004 Autor Napisano 19 Kwiecień 2004 po tym jak Tiger zapodał swoj szkic, to zwątpiłem w swoje siły... jeszcze kopare zbieram z zniemi.... przez to wszystko taki biedny aniołek wyszedł.... :D
mime Napisano 20 Kwiecień 2004 Napisano 20 Kwiecień 2004 karkolomne perspektywy zapodajesz. ja to doceniam
Damian Napisano 20 Kwiecień 2004 Autor Napisano 20 Kwiecień 2004 nom.. łamanie karków to moja specjalność :D
w0w Napisano 20 Kwiecień 2004 Napisano 20 Kwiecień 2004 zawsze lubialem lobo wiec te prace przypadna mi do gustu. oby tak dalej
dr Ug Napisano 20 Kwiecień 2004 Napisano 20 Kwiecień 2004 Bo Lobo nie da sie nielubiać. Perspektywa i skroty rzeczywiscie karkolomne i kilka kregow trzeszczy, ale i tak jest fajnie. Zalecialo swiezoscia:)
siudajSTEJ Napisano 26 Kwiecień 2004 Napisano 26 Kwiecień 2004 zabójcze pampersiaki w akcji:) mniam:))
giorgione Napisano 27 Kwiecień 2004 Napisano 27 Kwiecień 2004 nom na prawdę zaczyna tyo świetniacko wyglądać:) mimo że połamałeś mu kart:P:D Pozdr giorgione
persching Napisano 13 Maj 2004 Napisano 13 Maj 2004 zafajniste!!! ale uważam, że te aniołki powinny być bardziej wampiryczne- no przynajmniej w oryginale były i było super, a u Ciebie są takie troche kosmate... Ale pomysł super!!!
Maxine Napisano 14 Maj 2004 Napisano 14 Maj 2004 ciekawe ciekawe.. kompozycja, kreska wszystko fajnie.. ale podejscie malo tworcze (moze za sprawa tematyki)
SansSerif Napisano 14 Maj 2004 Napisano 14 Maj 2004 @ Maxine & Bigle: tu byly gupie posty co je skasowalem. @ sly: zmien ten oczojebny avatar co wazy 3 razy wiecej niz powinien!
Wojtala Napisano 14 Maj 2004 Napisano 14 Maj 2004 co to za cenzura?! co to za edytowanie postow? czytam sobie a tu nagle \"cyk\" i nie ma dyskusja o temacie oracy to tez dyskusja o pracy ... a temat jest ciekawy i wykonianie tez ok ale tez sie zastanawiam czy do tego konkursu ...
SansSerif Napisano 14 Maj 2004 Napisano 14 Maj 2004 tak na forum jest cenzura. niewygodne posty sa kasowane a nie wygodni userzy banowani. ten watek juz raz zostal skasowany przez samego autora wlasnie z powodu do niczego nie prowadzacych dyskusji. chcecie dyskutowac to zapraszam do dzialu wolne dyskusje, tam nie ma cenzury. prawie :]
Maxine Napisano 14 Maj 2004 Napisano 14 Maj 2004 drogi panie moderatorze.. czasy cenzury sie skonczyly.. posty obsceniczne czy wulgarne to co innego.. a forum sluzy do dyskusji przeciez..moj post nie byl na temat dowolny a na temat pracy.. prawda?
Damian Napisano 15 Maj 2004 Autor Napisano 15 Maj 2004 co do dyskusji o temacie, jest BEZPODSTAWNA a bierze sie jedynie z tego ze sie wam rozleniwionym userom nie chce zabrac dupy do regulaminu i przeczytac go od początku do konca a nie tylko \"nagrody\" i \"terminy\". za podstawne i konstruktywne komentaze dziękuje i czekam na więcej za pare dni moze coś dodam, nawet duzo. edit: nikt nie kwestionuje pracy wazniaka i chodzi w jednym kawałku.
Gość User190 Napisano 30 Maj 2004 Napisano 30 Maj 2004 PANIE moderatorze?? ;) Wykonanie wymiata w kosmos!! Kocham komiksy :D
dzudzu Napisano 31 Maj 2004 Napisano 31 Maj 2004 eech Damian czemu nie skończyłeś tego rysunku? patrzę, że dorzucili cię do nominowanych ale takie poklejone to wszystko :( wstyd tak ważniaka prezentować. podskoczyłeś do Lobo, ale go nie wykończyłeś ... stary, już po tobie.
Orion Napisano 10 Czerwiec 2004 Napisano 10 Czerwiec 2004 No jak tam idzie Lobasek bobasek, bo jusz się steskniłem za nowymi rysami :D
Rekomendowane odpowiedzi