Napisano 17 Kwiecień 200420 l bez komentaza..... nie mam czasu myslec ani zaczynac od nowa, chcialem zmienic postac, ale stwierdzilem ze przy lobo jest wiecej zabawy. i tyle. i kropka . (.) koniec i bomba kto czytał ten trąba :P tymczasem to co byłom w skrocie:
Napisano 17 Kwiecień 200420 l Nie ma to jak czekać kilkanaście minut na załadowanie paru obrazków z interii ;). Nawet jeśli to Lobo. Lepiej zmień tą interię, ostatnio był gdzieś wątek o tym podobnych stronach.
Napisano 17 Kwiecień 200420 l Autor dobra, dzisiaj sie miarka przebrała! daje to wszystko w lycos, bede mosial wywalic coś bo zostalo mi tam 200kb wolnego :D:D zaraz bedzie lepiej
Napisano 17 Kwiecień 200420 l nooo teraz super. mam nadzieje ze kolorki bedzies dopieszczac bo narazie to psuja swietny rysun.
Napisano 17 Kwiecień 200420 l Autor no nie moge za bardzo kombinowac z kolorami, trzymam sie mniej wiecej tego co jest w lobo (ktory dla oszczędnosci jest niebieski, kurtka spodnie wszystko jest tam niebieskie, wiec troche chociaz zroznicowalem......
Napisano 18 Kwiecień 200420 l i tak trzymaj...:) Bardzo mi się podoba...i tesh zdziwiony jestem...że tylko białym,właściwym colorem,cieniem...tak zajebiście malujesz że nic sie ze sobą nie kłuci...respect :) Co do kreski...myśle że jest bardzo dobra...przyzywczajenie do kreskek w orginalnym lobo robi swoje poprostu :) pozdrawiam i powodzenia :)
Napisano 18 Kwiecień 200420 l Moge tylko powiedziec tyle... Zamknij oczy i udawaj że to biszkopt :D świetne...
Napisano 18 Kwiecień 200420 l szkice masz odlotowe - a aniołek to po prostu mistrzostwo świata :) pobaw sie więcej kolorkami bo na razie kolor wygląda bladow stosunku do szkiców :) pozdr Giorgione
Napisano 18 Kwiecień 200420 l Autor kolorek jest na warstwie więc jak skoncze to bedzie mozna sie bawic, to i tak jest i bedzie kolor lokalny, ma być koimksowy nie malarski, ogranicze sie tylko do dwoch odcieni biel / wlasciwy kolor / i wlasciwy kolor przyciemniony (czernią). bedzie bardzo kolorowo bo \"obiektow\" bedzie mnostwo, aniołki, liliputy, pingwiny, w oddali pola łąki, rzeki, chmury..... :D
Napisano 18 Kwiecień 200420 l niee no nie dawaj za dużo kolorów, żeby lobo nie zginął gdzieś w tym cyrku; będzie go trzeba szukać jak w tej bajce \"where is willy\" ...
Napisano 18 Kwiecień 200420 l Autor nie ma to jak świerzy powiew swierzych aniołków :D chyba nieco przesadzilem z tym wygieciem kregosłopa.... cos im dłuzej patrze na drugiego aniołka tym bardziej wydamje mi sie ze zrobie go inaczej ;:):)
Napisano 19 Kwiecień 200420 l ale sie damian rozgrzales hy,hy... pozdrawiam czlowieka na tym samym wozku, jedz z tym koksem brachu
Napisano 19 Kwiecień 200420 l Autor po tym jak Tiger zapodał swoj szkic, to zwątpiłem w swoje siły... jeszcze kopare zbieram z zniemi.... przez to wszystko taki biedny aniołek wyszedł.... :D
Napisano 20 Kwiecień 200420 l zawsze lubialem lobo wiec te prace przypadna mi do gustu. oby tak dalej
Napisano 20 Kwiecień 200420 l Bo Lobo nie da sie nielubiać. Perspektywa i skroty rzeczywiscie karkolomne i kilka kregow trzeszczy, ale i tak jest fajnie. Zalecialo swiezoscia:)
Napisano 27 Kwiecień 200420 l nom na prawdę zaczyna tyo świetniacko wyglądać:) mimo że połamałeś mu kart:P:D Pozdr giorgione
Napisano 13 Maj 200420 l zafajniste!!! ale uważam, że te aniołki powinny być bardziej wampiryczne- no przynajmniej w oryginale były i było super, a u Ciebie są takie troche kosmate... Ale pomysł super!!!
Napisano 14 Maj 200420 l ciekawe ciekawe.. kompozycja, kreska wszystko fajnie.. ale podejscie malo tworcze (moze za sprawa tematyki)
Napisano 14 Maj 200420 l @ Maxine & Bigle: tu byly gupie posty co je skasowalem. @ sly: zmien ten oczojebny avatar co wazy 3 razy wiecej niz powinien!
Napisano 14 Maj 200420 l co to za cenzura?! co to za edytowanie postow? czytam sobie a tu nagle \"cyk\" i nie ma dyskusja o temacie oracy to tez dyskusja o pracy ... a temat jest ciekawy i wykonianie tez ok ale tez sie zastanawiam czy do tego konkursu ...
Napisano 14 Maj 200420 l tak na forum jest cenzura. niewygodne posty sa kasowane a nie wygodni userzy banowani. ten watek juz raz zostal skasowany przez samego autora wlasnie z powodu do niczego nie prowadzacych dyskusji. chcecie dyskutowac to zapraszam do dzialu wolne dyskusje, tam nie ma cenzury. prawie :]
Napisano 14 Maj 200420 l drogi panie moderatorze.. czasy cenzury sie skonczyly.. posty obsceniczne czy wulgarne to co innego.. a forum sluzy do dyskusji przeciez..moj post nie byl na temat dowolny a na temat pracy.. prawda?
Napisano 15 Maj 200420 l Autor co do dyskusji o temacie, jest BEZPODSTAWNA a bierze sie jedynie z tego ze sie wam rozleniwionym userom nie chce zabrac dupy do regulaminu i przeczytac go od początku do konca a nie tylko \"nagrody\" i \"terminy\". za podstawne i konstruktywne komentaze dziękuje i czekam na więcej za pare dni moze coś dodam, nawet duzo. edit: nikt nie kwestionuje pracy wazniaka i chodzi w jednym kawałku.
Napisano 31 Maj 200420 l eech Damian czemu nie skończyłeś tego rysunku? patrzę, że dorzucili cię do nominowanych ale takie poklejone to wszystko :( wstyd tak ważniaka prezentować. podskoczyłeś do Lobo, ale go nie wykończyłeś ... stary, już po tobie.
Napisano 10 Czerwiec 200420 l No jak tam idzie Lobasek bobasek, bo jusz się steskniłem za nowymi rysami :D