Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

bez komentaza..... nie mam czasu myslec ani zaczynac od nowa, chcialem zmienic postac, ale stwierdzilem ze przy lobo jest wiecej zabawy. i tyle. i kropka . (.) koniec i bomba kto czytał ten trąba :P

tymczasem to co byłom w skrocie:

projekt1.jpg

projekt3.jpg

projekt5.jpg

projekt6.jpg

projekt7.jpg

projekt8.jpg

projekt9.jpg

• Odpowiedzi 42
  • Wyświetleń 7,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie ma to jak czekać kilkanaście minut na załadowanie paru obrazków z interii ;). Nawet jeśli to Lobo. Lepiej zmień tą interię, ostatnio był gdzieś wątek o tym podobnych stronach.

Napisano
  • Autor

dobra, dzisiaj sie miarka przebrała! daje to wszystko w lycos, bede mosial wywalic coś bo zostalo mi tam 200kb wolnego :D:D zaraz bedzie lepiej

Napisano

nooo teraz super.

mam nadzieje ze kolorki bedzies dopieszczac bo narazie to psuja swietny rysun.

Napisano
  • Autor

no nie moge za bardzo kombinowac z kolorami, trzymam sie mniej wiecej tego co jest w lobo (ktory dla oszczędnosci jest niebieski, kurtka spodnie wszystko jest tam niebieskie, wiec troche chociaz zroznicowalem......

Napisano

i tak trzymaj...:) Bardzo mi się podoba...i tesh zdziwiony jestem...że tylko białym,właściwym colorem,cieniem...tak zajebiście malujesz że nic sie ze sobą nie kłuci...respect :) Co do kreski...myśle że jest bardzo dobra...przyzywczajenie do kreskek w orginalnym lobo robi swoje poprostu :)

pozdrawiam i powodzenia :)

Napisano

Moge tylko powiedziec tyle... Zamknij oczy i udawaj że to biszkopt :D świetne...

Napisano

szkice masz odlotowe - a aniołek to po prostu mistrzostwo świata :)

pobaw sie więcej kolorkami bo na razie kolor wygląda bladow stosunku do szkiców :)

pozdr

Giorgione

Napisano
  • Autor

kolorek jest na warstwie więc jak skoncze to bedzie mozna sie bawic, to i tak jest i bedzie kolor lokalny, ma być koimksowy nie malarski, ogranicze sie tylko do dwoch odcieni biel / wlasciwy kolor / i wlasciwy kolor przyciemniony (czernią). bedzie bardzo kolorowo bo \"obiektow\" bedzie mnostwo, aniołki, liliputy, pingwiny, w oddali pola łąki, rzeki, chmury..... :D

Napisano

niee no nie dawaj za dużo kolorów, żeby lobo nie zginął gdzieś w tym cyrku; będzie go trzeba szukać jak w tej bajce \"where is willy\" ...

Napisano
  • Autor

nie ma to jak świerzy powiew swierzych aniołków :D chyba nieco przesadzilem z tym wygieciem kregosłopa.... cos im dłuzej patrze na drugiego aniołka tym bardziej wydamje mi sie ze zrobie go inaczej ;:):)

Napisano
  • Autor

po tym jak Tiger zapodał swoj szkic, to zwątpiłem w swoje siły... jeszcze kopare zbieram z zniemi.... przez to wszystko taki biedny aniołek wyszedł....

:D

projekt16.jpg

Napisano

karkolomne perspektywy zapodajesz. ja to doceniam

Napisano

zawsze lubialem lobo wiec te prace przypadna mi do gustu. oby tak dalej

Napisano

Bo Lobo nie da sie nielubiać.

Perspektywa i skroty rzeczywiscie karkolomne i kilka kregow trzeszczy, ale i tak jest fajnie. Zalecialo swiezoscia:)

Napisano

nom na prawdę zaczyna tyo świetniacko wyglądać:) mimo że połamałeś mu kart:P:D

Pozdr

giorgione

Napisano

zafajniste!!!

ale uważam, że te aniołki powinny być bardziej wampiryczne- no przynajmniej w oryginale były i było super, a u Ciebie są takie troche kosmate...

Ale pomysł super!!!

Napisano

ciekawe ciekawe.. kompozycja, kreska wszystko fajnie.. ale podejscie malo tworcze (moze za sprawa tematyki)

Napisano

@ Maxine & Bigle: tu byly gupie posty co je skasowalem.

@ sly: zmien ten oczojebny avatar co wazy 3 razy wiecej niz powinien!

Napisano

co to za cenzura?! co to za edytowanie postow?

czytam sobie a tu nagle \"cyk\" i nie ma

dyskusja o temacie oracy to tez dyskusja o pracy ...

a temat jest ciekawy i wykonianie tez ok ale tez sie zastanawiam czy do tego konkursu ...

Napisano

tak na forum jest cenzura. niewygodne posty sa kasowane a nie wygodni userzy banowani.

ten watek juz raz zostal skasowany przez samego autora wlasnie z powodu do niczego nie prowadzacych dyskusji.

chcecie dyskutowac to zapraszam do dzialu wolne dyskusje, tam nie ma cenzury. prawie :]

Napisano

drogi panie moderatorze.. czasy cenzury sie skonczyly.. posty obsceniczne czy wulgarne to co innego..

a forum sluzy do dyskusji przeciez..moj post nie byl na temat dowolny a na temat pracy.. prawda?

Napisano

spox rysuneczki ;]

Napisano
  • Autor

co do dyskusji o temacie, jest BEZPODSTAWNA a bierze sie jedynie z tego ze sie wam rozleniwionym userom nie chce zabrac dupy do regulaminu i przeczytac go od początku do konca a nie tylko \"nagrody\" i \"terminy\".

za podstawne i konstruktywne komentaze dziękuje i czekam na więcej za pare dni moze coś dodam, nawet duzo.

edit:

nikt nie kwestionuje pracy wazniaka i chodzi w jednym kawałku.

Napisano

PANIE moderatorze?? ;)

Wykonanie wymiata w kosmos!! Kocham komiksy :D

Napisano

eech Damian czemu nie skończyłeś tego rysunku? patrzę, że dorzucili cię do nominowanych ale takie poklejone to wszystko :( wstyd tak ważniaka prezentować.

podskoczyłeś do Lobo, ale go nie wykończyłeś ... stary, już po tobie.

Napisano

No jak tam idzie Lobasek bobasek, bo jusz się steskniłem za nowymi rysami :D

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.