voyager Napisano 3 Grudzień 2009 Napisano 3 Grudzień 2009 Gówno koncepcyjne (właściwie, to plagiatowe). Kolejny film oparty na formule "nieoczekiwane wydarzenie daje nastolatkowi możliwość uratowania świata i zdobycia dziewczyny marzeń". Cóż, widocznie widz potrzebuje takiej papki.
zeet Napisano 3 Grudzień 2009 Napisano 3 Grudzień 2009 Po tegorocznej masowej kupie g.... z USA , mogę zerknąć na małe rosyjskie g.... :D
Gość Gosc Napisano 3 Grudzień 2009 Napisano 3 Grudzień 2009 wlasnie, ogladamy pelno shitu z holiłód, mozemy i popatrzec na shit spod moskwy :D co prawda czarna wołga czy co to tam jest smieszy juz od pierwszej sekundy, no ale skoro Harry Potter lata na miotle, to dlaczego nie mozna polatac wołga :P
CzAk1 Napisano 3 Grudzień 2009 Napisano 3 Grudzień 2009 No taa...zgniły zachód zwodzi rosyjskich towarzyszy na manowce, by zniszczyć ich wielką ojczyznę-matkę. Trzeba się temu przeciwstawić! Hurraaa....na pochybel -_O
streaker Napisano 3 Grudzień 2009 Napisano 3 Grudzień 2009 Się śmiejecie, ale u nich jest przynajmniej komu taki film zrobić :P
Gość Gosc Napisano 3 Grudzień 2009 Napisano 3 Grudzień 2009 no ja sie nie smieje... u nas nie ma kina i nie ma komu zrobic, nasza kielbasa moze przegonila jakas inna kielbase... ale nasze kino nigdy tego nie dokona
Reanimator Napisano 3 Grudzień 2009 Napisano 3 Grudzień 2009 zaraz sie zacznie dyskusja o poziomie polskiego kina. Czas uciekac.
matizlob Napisano 3 Grudzień 2009 Napisano 3 Grudzień 2009 wszyscy się z tego śmieją, a według mnie pomijając fabułę, kadry są naprawdę fajne, kolorystyka i oświetlenie też odbiega od amerykańskiej papki, plastyka obrazu (cokolwiek to znaczy) jak najbardziej mi tu odpowiada, i bije tym jakiś tranfosrmesów po głowie, a z nich nikt się nie śmieje :P
Reanimator Napisano 3 Grudzień 2009 Napisano 3 Grudzień 2009 Ej, whatever, FXy sa calkiem spoko, ale to nic nie pomoze temu kinu ;) Ja osobiscie mowilem o filmie, nie efektach.
misiekhc Napisano 3 Grudzień 2009 Napisano 3 Grudzień 2009 reanimator - nie bedziesz sam, -- ALE GOWNO!
KLICEK Napisano 3 Grudzień 2009 Napisano 3 Grudzień 2009 tak czy siak, szit, ale miejscami nawet nie wyglada polsko ;)
Tores Napisano 4 Grudzień 2009 Napisano 4 Grudzień 2009 Eee tam. Obejrzymy zobaczymy. Ja tam wróżbitą nie jestem. Efekty dają radę.
Kroopson Napisano 4 Grudzień 2009 Napisano 4 Grudzień 2009 łif grejt pałer kams grejt risponsibiliti? Dżizas ale gówno... jest jakaś metoda żeby uciec z tej planety? Bo już pomału zaczynam wymiękać chyba. Znaczy wizualnie identik jak hollywood z tym że przeniesione w realia ruskie (fajna scena z żulami w parku). Ale generalnie gówno.
aspenboy Napisano 4 Grudzień 2009 Napisano 4 Grudzień 2009 Oj tam. Trailerem transformers 2 to się wszyscy podniecali, a ta sama kategoria gówna.
streaker Napisano 4 Grudzień 2009 Napisano 4 Grudzień 2009 aspenboy - zauważ, że transformersami to się podniecali PRZED PREMIERĄ, z powodu historii jaka stai za tym tytułem, a jak jest PO PREMIERZE to 'Ostatnio obejrzane filmy' dobrze obrazują.
olaf Napisano 4 Grudzień 2009 Napisano 4 Grudzień 2009 zamiast pro sampli daliby bzzzz bziuu malych dzieci jak leca te samochody i byłoby git
jefim Napisano 6 Grudzień 2009 Autor Napisano 6 Grudzień 2009 (edytowane) a ja wieżę w rosyjskie kino i chętnie oblukam to chociażby ze względu na poprzednie rosyjskie filmy z efektami specjalnymi - "Straż nicna", "Straż dzienna" - http://straz.nocna.filmweb.pl/f139957/Straż+nocna,2004/związane Edytowane 7 Grudzień 2009 przez jefim
Kroopson Napisano 6 Grudzień 2009 Napisano 6 Grudzień 2009 Oj tam. Trailerem transformers 2 to się wszyscy podniecali, a ta sama kategoria gówna. Nie generalizuj proszę cię ;)
Rekomendowane odpowiedzi