Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Gówno koncepcyjne (właściwie, to plagiatowe). Kolejny film oparty na formule "nieoczekiwane wydarzenie daje nastolatkowi możliwość uratowania świata i zdobycia dziewczyny marzeń". Cóż, widocznie widz potrzebuje takiej papki.

Napisano

Po tegorocznej masowej kupie g.... z USA , mogę zerknąć na małe rosyjskie g.... :D

Napisano

wlasnie, ogladamy pelno shitu z holiłód, mozemy i popatrzec na shit spod moskwy :D

co prawda czarna wołga czy co to tam jest smieszy juz od pierwszej sekundy, no ale

skoro Harry Potter lata na miotle, to dlaczego nie mozna polatac wołga :P

Napisano

No taa...zgniły zachód zwodzi rosyjskich towarzyszy na manowce, by zniszczyć ich wielką ojczyznę-matkę. Trzeba się temu przeciwstawić! Hurraaa....na pochybel -_O

Napisano

no ja sie nie smieje... u nas nie ma kina i nie ma komu zrobic, nasza kielbasa moze przegonila jakas inna kielbase... ale nasze kino nigdy tego nie dokona

Napisano

wszyscy się z tego śmieją, a według mnie pomijając fabułę, kadry są naprawdę fajne, kolorystyka i oświetlenie też odbiega od amerykańskiej papki, plastyka obrazu (cokolwiek to znaczy) jak najbardziej mi tu odpowiada, i bije tym jakiś tranfosrmesów po głowie, a z nich nikt się nie śmieje :P

Napisano

Ej, whatever, FXy sa calkiem spoko, ale to nic nie pomoze temu kinu ;) Ja osobiscie mowilem o filmie, nie efektach.

Napisano

Eee tam. Obejrzymy zobaczymy. Ja tam wróżbitą nie jestem. Efekty dają radę.

Napisano

łif grejt pałer kams grejt risponsibiliti?

Dżizas ale gówno... jest jakaś metoda żeby uciec z tej planety? Bo już pomału zaczynam wymiękać chyba.

Znaczy wizualnie identik jak hollywood z tym że przeniesione w realia ruskie (fajna scena z żulami w parku).

Ale generalnie gówno.

Napisano

aspenboy - zauważ, że transformersami to się podniecali PRZED PREMIERĄ, z powodu historii jaka stai za tym tytułem, a jak jest PO PREMIERZE to 'Ostatnio obejrzane filmy' dobrze obrazują.

Napisano

zamiast pro sampli daliby bzzzz bziuu malych dzieci jak leca te samochody i byłoby git

Napisano
Oj tam. Trailerem transformers 2 to się wszyscy podniecali, a ta sama kategoria gówna.

Nie generalizuj proszę cię ;)