Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 3,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hm... smieszny tytul kiedys.... bedzie: Adobe Photoshop CS9 hehe :)

Nie no dzieki za newsa. Moze cos ciekawego wniesie. Ale wedlug mnie wydac jedna wersja na 2 lata, niz co po chwile, nowe CS.. tak jak bylo CS3 a niedlugo juz CS4...

Napisano

AccessX - to kup sobie cs5 za dwa lata i wszyscy beda zadowoleni ;)

A to "niedlugo" to wygladalo tak:

CS3 - 16 kwietnia, 2007

CS4 - 15 pazdziernika, 2008

Jakby mieli te kilka miesiecy wiecej to i tak by sie znalazl ktos kto powiedzialby ze za szybko wydaja...

Edytowane przez Nezumi

Napisano

Wolałbym info, ze w CS5 nastąpi powrót do wydajności z CS3.

Napisano

photoshop umarł po wersji CE7 ....ciekawy jestem czy napisali tego toola dla normalnych w sensie czy będzie mozna podglądać zdjęcie pod spodem czy widzisz tylko dwie maski na ekranie i próbujesz znaleźć eelemnty bedące rozszerzeniem tej maski... Heh do tej pory praktycznei z łapy trzeba było takie rzeczy robić... troche to ułatwi nie jest pewnie idealne... ale i tak może ułatwić przy takich właśnei włosach albo czyms takim .... ciekawe jak w 16 bitach dziala...

Napisano
photoshop umarł po wersji CE7 ....ciekawy jestem czy napisali tego toola dla normalnych w sensie czy będzie mozna podglądać zdjęcie pod spodem czy widzisz tylko dwie maski na ekranie i próbujesz znaleźć eelemnty bedące rozszerzeniem tej maski... Heh do tej pory praktycznei z łapy trzeba było takie rzeczy robić... troche to ułatwi nie jest pewnie idealne... ale i tak może ułatwić przy takich właśnei włosach albo czyms takim .... ciekawe jak w 16 bitach dziala...

Na górze widać przełącznik 'View', czyli pewnie będą tryby podobne do tych obecnych teraz - widok samego zdjęcia, samej maski, i to co nas chyba najbardziej interesuje, czyli coś co wygląda jak szybka maska :)

Napisano

Jak stress to stres człowiek nie zdążył zamówić CS4 a tu już dołują futuresami z CS5.

Napisano
photoshop umarł po wersji CE7

ciekawa sprawa, bo takiej wlasnie uzywam, bez potrzeby siegania dalej ;)

Napisano

KICI ja przyłączam się do wypowiedzi Bigu, na moim komputerze o wiele płynniej chodziło CS3, a przy CS4 strasznie zamula.

Napisano

Don Wasyl, toż to Bigu właśnie o tym mówi, CS3 to demon prędkości przy CS4..

Napisano

Caly problem z CS4 jest taki ze albo muli niemilosiernie albo pedzi jak szalony - zalezy od kompa. Pracowalem na kompie na ktorym CS4 po prostu ledwo ciagnal a CS3 smigal. Ale na przyklad w domu CS4 mam wyraznie wydajniejszy od CS3 nie wspominajac o tym, ze odpala sie blyskawicznie. Dziwnie namieszali z tym ze raz dziala tak a raz inaczej...