CzAk1 Napisano 9 Marzec 2010 Napisano 9 Marzec 2010 Pojawił się pełen, bardzo efektowny zwiastun do filmu „TRON Legacy”. Zachęcamy do obejrzenia zapowiedzi. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1058
Traitor Napisano 9 Marzec 2010 Napisano 9 Marzec 2010 Odswiezyli starego Trona w kopytko. Sliczna stylistyka.
OmeN2501 Napisano 9 Marzec 2010 Napisano 9 Marzec 2010 Super muza, super wyglad, zeby tylko scenariusz dal rade...
kengi Napisano 9 Marzec 2010 Napisano 9 Marzec 2010 2 advanced 4 me. znowu okroili oryginal do taniego efekciarstwa. za sterylne to wszystko. a fabula zapowiada sie na totalne dno dla 12 latkow. obym sie mylil :)
artursadlos Napisano 9 Marzec 2010 Napisano 9 Marzec 2010 Dobrze, bo jest powiew świeżości w designie s-f. Choc to podrasowane lata 80.
Lis Napisano 9 Marzec 2010 Napisano 9 Marzec 2010 Czekam z niecierpliwością :) Zdigitalizowana muza kopie tyłek. Podobno cały soundtrack mają zagrać Daft Punk. Liczę na to że Disney nie pozwoli wypuścić gniota. Naturalnie będzie to film dal mas. no ale zawsze można zrobić dobry film dla mas.
Gość User190 Napisano 9 Marzec 2010 Napisano 9 Marzec 2010 Widziałem go w kinie, przed Alicją. Po 10 sekundach powiedziałem do mojej lubej, że musimy na to iść, nie wiedząc jeszcze co to. Wygląda mega rewelacyjnie!
biglebowsky Napisano 9 Marzec 2010 Napisano 9 Marzec 2010 Kengi, pierwszy Tron to też było fabularne dno, jest klasykiem wyłącznie ze względu na design i prekursorskie efekty komputerowe.
mrkrzysiek Napisano 10 Marzec 2010 Napisano 10 Marzec 2010 Kengi, pierwszy Tron to też było fabularne dno, jest klasykiem wyłącznie ze względu na design i prekursorskie efekty komputerowe. e no tron to cyberpunk przecież to taki wstęp do Matrixa:) wygląda ciekawie, jest na co czekać
aspenboy Napisano 10 Marzec 2010 Napisano 10 Marzec 2010 Kengi, pierwszy Tron to też było fabularne dno, jest klasykiem wyłącznie ze względu na design i prekursorskie efekty komputerowe. Dodatkowo został okrzyknięty filmem kultowym przez ludzi, którzy pamiętają go ze swoich szczenięcych lat ;) Anyway - must see dla mnie :D
MaxymilianMax Napisano 10 Marzec 2010 Napisano 10 Marzec 2010 chciałbym widzieć minę twórców 1 części gdyby im pokazano te 20 lat temu dzisijszą wersję :D
kengi Napisano 10 Marzec 2010 Napisano 10 Marzec 2010 bigu, ano zgadza sie. ale ten design byl czyms swiezym (m.in. moebius :) ), to co teraz swieze nie jest.
Razer Napisano 10 Marzec 2010 Napisano 10 Marzec 2010 W końcu pokazali więcej ujęć, wyglądają świetnie. To przecież oczywiste że fabularnie nie będzie intelektualnym kolosem, ale za to zaserwuje niezapomniane wrażenia estetyczne! :) Te świecące kostiumy miażdżą system :)
Pawel Lipka Napisano 10 Marzec 2010 Napisano 10 Marzec 2010 Ja juz bardzo zapomnialem pierwowzor, bo po obejrzeniu na youtube trailera nowej wersji mialem watpliwosc czy czasem to nie jakis fragment wyjety z tamtego starego Trona;) Ale pewnie bedzie spoko choc idea odgrzewania takich rzeczy budzi "nadzieje" ze niebawem zobaczymy kinowa wersje Pacmana:)
Marvin Napisano 28 Październik 2010 Napisano 28 Październik 2010 odświeżam. krótki klip z muzyką Daft Punk.
olaf Napisano 28 Październik 2010 Napisano 28 Październik 2010 uwielbiam ten przekaz podprogowy w kawałkach daft punk. takie coś nie ma szans zostawac w głowie po 4 puszczeniach tak jak mi teraz siedzi :) nie moglem znalezc tego linku by wkleić. na sieci jest gdzies 2.12 framgent.
olaf Napisano 17 Grudzień 2010 Napisano 17 Grudzień 2010 fors anlisz: http://www.break.com/break-originals/other-funny-stuff/tron-jeremy-1969596
CzAk1 Napisano 17 Grudzień 2010 Autor Napisano 17 Grudzień 2010 No to jak już to ruszyliście to ode mnie tylko parę linków. http://dai.ly/haMFYf Swoją drogą to warto wspomnieć, że film ma dziś swoją światową premierę.
Rekomendowane odpowiedzi