sly Napisano 28 Marzec 2010 Share Napisano 28 Marzec 2010 Mick...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 28 Marzec 2010 Share Napisano 28 Marzec 2010 oj ciezki kawalek chleba te karykatury http://i212.photobucket.com/albums/cc3/toon79/Mick-and-Keef.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 29 Marzec 2010 Share Napisano 29 Marzec 2010 hah czyli sly poznales:) dobra 3 godziny pekly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 29 Marzec 2010 Share Napisano 29 Marzec 2010 siper pyszczki :) super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 29 Marzec 2010 Share Napisano 29 Marzec 2010 Morte-bardzo fajnie,ja też poznałem że to ten tam z Rollingstones a to juz nieżle bo zazwyczaj nawet ludzi na ulicy nie poznaje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 29 Marzec 2010 Share Napisano 29 Marzec 2010 No i to mi się podoba :) jak się wkręcę w to sculptowanie bardziej to kto wie .. może w przyszłej edycji też wezmę udział dla treningu jak temacik fajny się pojawi. Poziom jest naprawdę wysoki w tych karykaturkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy_a Napisano 29 Marzec 2010 Share Napisano 29 Marzec 2010 Morte - masz mój głos :) Świetna główka. i ja wrzucę takie coś (3h ) refka: http://gfx.filmweb.pl/blog/292227/295621.1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 30 Marzec 2010 Share Napisano 30 Marzec 2010 wow. ale poziom. Wszyscy mają równe szanse na wygraną ..chyba dawno tak nie było. Pełen szacunek dla was wszystkich...odwaliliście kawał dobrej roboty w tak krótkim czasie. Oklaski na stojąco ode mnie! for all! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 30 Marzec 2010 Share Napisano 30 Marzec 2010 drugie podejście ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 30 Marzec 2010 Share Napisano 30 Marzec 2010 ej! zabrałeś mi postać mamafaka!! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 30 Marzec 2010 Autor Share Napisano 30 Marzec 2010 Do piątku będzie jeszcze więcej prac ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 30 Marzec 2010 Share Napisano 30 Marzec 2010 krzys!3k: Tusk ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 30 Marzec 2010 Share Napisano 30 Marzec 2010 dr House raczej. ?? Serialu nie oglądam ale kojarzę facjate. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzys!3k Napisano 30 Marzec 2010 Share Napisano 30 Marzec 2010 tak - dr House. chociaż z Tuska też coś ma ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Creator Napisano 30 Marzec 2010 Share Napisano 30 Marzec 2010 tez będę motał House'a, jak znajdę czas to dzisiaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatt3r Napisano 30 Marzec 2010 Share Napisano 30 Marzec 2010 :) fajny temat z tymi karykaturami, frekwencja i poziom rośnie :) super sculpty, tknęło mnie żebym i ja coś wrzucił, speed 3h fin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 30 Marzec 2010 Share Napisano 30 Marzec 2010 hoho, naprawde fajny speedsculpting sie zrobil:) Hatt3r - Bardzo ladny nicolson, ino jakos mi sie powieki nie widza. Wlosy zrobiles tym ficzerem co pokazywali na jakis luskach czy cos? Ze przyciaga do powierzchni mesha? krzys!3k - ja tam pozanlem ze house:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatt3r Napisano 30 Marzec 2010 Share Napisano 30 Marzec 2010 Włosy zwyczajnie toolem - rake, i nalozylem w kilku miejscach alphe 23 standard - powyciagałem - move:), zadnych nowych ficzerów, no teraz jak sie popatrzy z daleka to widac ze cos nie halo, ale chcialem sie z rańca wyrzyc w zecie i tak speedem poszło, było trzeba na chwile mi zatrzymac sie i popatzrec ale...niewazne:) poszlo juz tak, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 30 Marzec 2010 Share Napisano 30 Marzec 2010 (edytowane) Edytowane 30 Marzec 2010 przez KLICEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 30 Marzec 2010 Share Napisano 30 Marzec 2010 John Lock! Fajowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 30 Marzec 2010 Autor Share Napisano 30 Marzec 2010 Aż chce się zacząć robić samemu karykaturę, ale niema czasu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 30 Marzec 2010 Share Napisano 30 Marzec 2010 screengraby?! laaaaame.... Ale locke dobry:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 30 Marzec 2010 Share Napisano 30 Marzec 2010 screengraby?! laaaaame.... hehe a niby jak inaczej? :P po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 31 Marzec 2010 Share Napisano 31 Marzec 2010 nooo eee... mozna document i export, nie? Ale tam mna sie nie przejmuj tak sobie tylko hmm... posty nabijam?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 31 Marzec 2010 Share Napisano 31 Marzec 2010 (edytowane) Przeglądam te karykatury i czasem chcę się pod łóżko schować i nie wychodzić. :) Ładny poziom. Tak tylko machnę poprawkę od siebie, tym razem na trzeźwo;), żeby nie było, że nie przyjąłem rękawicy. Trza się od najlepszych uczyć nie ?:) Base lucka. Do ostatniej sekundy męczyłem :P edit: za duzy wrzuciłem/podmnieniłem. Edytowane 31 Marzec 2010 przez kotisded Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 1 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2010 No no :) Kolorki fajne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczery. Napisano 1 Kwiecień 2010 Share Napisano 1 Kwiecień 2010 Co, fajny temat wam wujek wymyślił? :D Vega do kiedy jest termin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 1 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2010 (edytowane) Fajny temat wymyśliłaś ciocia :P Do wczoraj godz. 20:00 ;] Tutaj masz termin: http://max3d.pl/forum/showpost.php?p=906002&postcount=1 Edytowane 1 Kwiecień 2010 przez Vega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jim mee Napisano 1 Kwiecień 2010 Share Napisano 1 Kwiecień 2010 Se to Bono . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 2 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2010 Czy ktoś jeszcze robi? Pytam się ponieważ do dzisiaj jest termin :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 Robię.. ale chyba nie zdążę niestety :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 2 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2010 Napisz tylko ile potrzebujesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 Kończę dziergać zlecenie - nie wiadomo ile mi to jeszcze zajmie, więc możecie nie czekać, bo nie chcę przeciągać deadline'u. Chyba, że ktoś jeszcze ma ochotę, to wtedy też przysiądę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 Jeśli można to ja bym jeszcze mojego arniego podszlifował dzisiaj w nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 2 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2010 Róbcie dalej :) Nikt chyba niema nic przeciwko ponieważ już nie raz przedluzalismy. Nie ustawiam nowego terminu. Może ja tez coś wrzuce, ale wątpię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 W sumie nie chciało mi się tego kończyć za bardzo, niech będzie że koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 Zarabiaszczo Ci wloski wyszly:) Sonda chyba by sie przydala powoli, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 2 Kwiecień 2010 Share Napisano 2 Kwiecień 2010 Morte no właśnie z włosów jestem najmniej zadowolony, wyglądają jak makaron albo mop :D ale strasznego mam dzisiaj lenia i nie chciało mi się tego poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 3 Kwiecień 2010 Share Napisano 3 Kwiecień 2010 Moja lubic makaron! narzekasz, dobrze jest:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 3 Kwiecień 2010 Share Napisano 3 Kwiecień 2010 ja chyba odpadam jednak.. znowu.. ładnie się spisaliście! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi