Napisano 28 Marzec 201015 l oj ciezki kawalek chleba te karykatury http://i212.photobucket.com/albums/cc3/toon79/Mick-and-Keef.jpg
Napisano 29 Marzec 201015 l Morte-bardzo fajnie,ja też poznałem że to ten tam z Rollingstones a to juz nieżle bo zazwyczaj nawet ludzi na ulicy nie poznaje:)
Napisano 29 Marzec 201015 l No i to mi się podoba :) jak się wkręcę w to sculptowanie bardziej to kto wie .. może w przyszłej edycji też wezmę udział dla treningu jak temacik fajny się pojawi. Poziom jest naprawdę wysoki w tych karykaturkach
Napisano 29 Marzec 201015 l Morte - masz mój głos :) Świetna główka. i ja wrzucę takie coś (3h ) refka: http://gfx.filmweb.pl/blog/292227/295621.1.jpg
Napisano 30 Marzec 201015 l wow. ale poziom. Wszyscy mają równe szanse na wygraną ..chyba dawno tak nie było. Pełen szacunek dla was wszystkich...odwaliliście kawał dobrej roboty w tak krótkim czasie. Oklaski na stojąco ode mnie! for all!
Napisano 30 Marzec 201015 l :) fajny temat z tymi karykaturami, frekwencja i poziom rośnie :) super sculpty, tknęło mnie żebym i ja coś wrzucił, speed 3h fin
Napisano 30 Marzec 201015 l hoho, naprawde fajny speedsculpting sie zrobil:) Hatt3r - Bardzo ladny nicolson, ino jakos mi sie powieki nie widza. Wlosy zrobiles tym ficzerem co pokazywali na jakis luskach czy cos? Ze przyciaga do powierzchni mesha? krzys!3k - ja tam pozanlem ze house:)
Napisano 30 Marzec 201015 l Włosy zwyczajnie toolem - rake, i nalozylem w kilku miejscach alphe 23 standard - powyciagałem - move:), zadnych nowych ficzerów, no teraz jak sie popatrzy z daleka to widac ze cos nie halo, ale chcialem sie z rańca wyrzyc w zecie i tak speedem poszło, było trzeba na chwile mi zatrzymac sie i popatzrec ale...niewazne:) poszlo juz tak, pozdro
Napisano 31 Marzec 201015 l nooo eee... mozna document i export, nie? Ale tam mna sie nie przejmuj tak sobie tylko hmm... posty nabijam?:P
Napisano 31 Marzec 201015 l Przeglądam te karykatury i czasem chcę się pod łóżko schować i nie wychodzić. :) Ładny poziom. Tak tylko machnę poprawkę od siebie, tym razem na trzeźwo;), żeby nie było, że nie przyjąłem rękawicy. Trza się od najlepszych uczyć nie ?:) Base lucka. Do ostatniej sekundy męczyłem :P edit: za duzy wrzuciłem/podmnieniłem. Edytowane 31 Marzec 201015 l przez kotisded
Napisano 1 Kwiecień 201014 l Autor Fajny temat wymyśliłaś ciocia :P Do wczoraj godz. 20:00 ;] Tutaj masz termin: http://max3d.pl/forum/showpost.php?p=906002&postcount=1 Edytowane 1 Kwiecień 201014 l przez Vega
Napisano 2 Kwiecień 201014 l Autor Czy ktoś jeszcze robi? Pytam się ponieważ do dzisiaj jest termin :)
Napisano 2 Kwiecień 201014 l Kończę dziergać zlecenie - nie wiadomo ile mi to jeszcze zajmie, więc możecie nie czekać, bo nie chcę przeciągać deadline'u. Chyba, że ktoś jeszcze ma ochotę, to wtedy też przysiądę.
Napisano 2 Kwiecień 201014 l Jeśli można to ja bym jeszcze mojego arniego podszlifował dzisiaj w nocy.
Napisano 2 Kwiecień 201014 l Autor Róbcie dalej :) Nikt chyba niema nic przeciwko ponieważ już nie raz przedluzalismy. Nie ustawiam nowego terminu. Może ja tez coś wrzuce, ale wątpię.
Napisano 2 Kwiecień 201014 l W sumie nie chciało mi się tego kończyć za bardzo, niech będzie że koniec.
Napisano 2 Kwiecień 201014 l Zarabiaszczo Ci wloski wyszly:) Sonda chyba by sie przydala powoli, nie?
Napisano 2 Kwiecień 201014 l Morte no właśnie z włosów jestem najmniej zadowolony, wyglądają jak makaron albo mop :D ale strasznego mam dzisiaj lenia i nie chciało mi się tego poprawić.