Napisano 6 Listopad 200420 l ojoj, mamy solenizanta na meetingu :D wiesz co to oznacza ;> wszystkiego naj naj, ale jeszcze i tak osobiście ci złożę życzenia :D
Napisano 6 Listopad 200420 l wiesz co to oznacza ;> oj wiem, wiem biedna moja głowa na następny dzień ;)
Napisano 6 Listopad 200420 l Autor chyba widzialem ptaszka? .... tak widze ptaszka:) wszystkiego najlepszego tweety:)
Napisano 6 Listopad 200420 l pionier nie pytam jakiego ptaszka widziałeś bo nie wypada ale dzięki! ;)
Napisano 8 Listopad 200420 l no prosze ... a jesli mnie wzrok nie myli to dzisiaj doktor Ug obchodzi swoje urodziny!!! Wszystkiego najlepszego! heh... ja tesz 29.10 :) teraz juz wiem czemu on jest czasem taki... irytujacy :P... wkoncu skorpion
Napisano 15 Listopad 200420 l tez jestem skorpion:P tylko pozniejszy:D i Vorkowi sto lat ciezkich robot w ILM:D
Napisano 15 Listopad 200420 l Autor SZYMEQ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z !! DUZO UDANYCH PRACEK I TYCH NO.. INNYCH RZECZY :d i moze w te wakacje sie uda na piwko wyskoczyc:). Pozdrawiam.
Napisano 15 Listopad 200420 l wszystkiego najlepszego chlopaki:) moze jakis urodzinowy renderek dacie co?:) pozdrawiam was i wszystkich innych:)
Napisano 15 Listopad 200420 l wsyckiego najlepsiego szymeq ;p ( wiesz panny, browce, melanze, tesciowa ;) etc.)
Napisano 16 Listopad 200420 l he he! vorek! najlepszego i oby zdjęcia ze zlotu wyszły jak najlepiej PS: kiedy następny zlot (oprócz 8grudnia)???
Napisano 16 Listopad 200420 l No dobra, co tu dużo mówić. Dużo szczęścia i słodyczy slayer2004 życzy ;) A tak na poważnie, życzę świetnych modeli i zapału do pracy . Pozdrawiam
Napisano 19 Listopad 200420 l sanki syckiego najlepszego na nowej drodze zycia :D teraz juz bedziesz mial z gorki jak ja zreszta :D
Napisano 21 Listopad 200420 l Heyboo - Wszystkiego naj naj z okazji urodzin (skubany sie nie pochwali oficjalnie :P ) oczywiscie zycze powodzenia w waszym projekcie oraz samych sukcesow nie tylko w nim ale i w innych dziedzinach zycia ;]
Napisano 26 Listopad 200420 l Tomur(30) Niezle Tomaszu :) Wszystkiego Najlepszego!!! Bym cos naspeedowal na Twoja czesc, ale przy specjalnych okazjach zjada mnie trema i rysik wariuje :)
Napisano 9 Grudzień 200420 l no panowie, wbrew temu co sie wszystkim wydaje szeryf uwielbia słodkie zyczenia a ja obiecałem ze zrobie wies na forum :P tak wiec pchne watek do przodu: jak najslodszych postów i wiecej pieknych kibelków ;) kto nastepny? ;)
Napisano 9 Grudzień 200420 l nio mrocznych lazienek szeryfie jak chcesz mozesz mi bana dzis nawet dac :*
Napisano 10 Grudzień 200420 l najlepszego szeryfie, oby Cie komputery bardziej lubiły i dziewczyny się nie zacinały, czy jakoś tak...