Marcin Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 happy birthday Tweety purp ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 Ptaszek wszystkiego naj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 dzięki marcin! dasz radę dojechac do wrcocka na 11.11.04 pivo? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 za niepodległosc :P jasne juz wyjezdzam na stopa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 ojoj, mamy solenizanta na meetingu :D wiesz co to oznacza ;> wszystkiego naj naj, ale jeszcze i tak osobiście ci złożę życzenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 no i sto lat dla KraZ'a! tez ma dzisiaj urodziny! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 wiesz co to oznacza ;> oj wiem, wiem biedna moja głowa na następny dzień ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 naj Tweety :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 hehe, nie bądź egocentrykiem, nie pozwól aby tylko ciebie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 na pewno nie pozwolę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 6 Listopad 2004 Autor Share Napisano 6 Listopad 2004 chyba widzialem ptaszka? .... tak widze ptaszka:) wszystkiego najlepszego tweety:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 pionier nie pytam jakiego ptaszka widziałeś bo nie wypada ale dzięki! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 najlepszego dla tweety'iego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 6 Listopad 2004 Share Napisano 6 Listopad 2004 100lat100lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 7 Listopad 2004 Share Napisano 7 Listopad 2004 Slim_sandman najlepszego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 100 lat i niech komp sam się upgrejduje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arnet Napisano 8 Listopad 2004 Share Napisano 8 Listopad 2004 no prosze ... a jesli mnie wzrok nie myli to dzisiaj doktor Ug obchodzi swoje urodziny!!! Wszystkiego najlepszego! heh... ja tesz 29.10 :) teraz juz wiem czemu on jest czasem taki... irytujacy :P... wkoncu skorpion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spike Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 Vorek 100lat albo jeszcze dłużej i powodzenia w grafie itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 tez jestem skorpion:P tylko pozniejszy:D i Vorkowi sto lat ciezkich robot w ILM:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 15 Listopad 2004 Autor Share Napisano 15 Listopad 2004 SZYMEQ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z !! DUZO UDANYCH PRACEK I TYCH NO.. INNYCH RZECZY :d i moze w te wakacje sie uda na piwko wyskoczyc:). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 wszystkiego najlepszego chlopaki:) moze jakis urodzinowy renderek dacie co?:) pozdrawiam was i wszystkich innych:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 15 Listopad 2004 Share Napisano 15 Listopad 2004 wsyckiego najlepsiego szymeq ;p ( wiesz panny, browce, melanze, tesciowa ;) etc.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 happy birthday Vorek ;] many hot chickens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 he he! vorek! najlepszego i oby zdjęcia ze zlotu wyszły jak najlepiej PS: kiedy następny zlot (oprócz 8grudnia)??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 dzięki, dzięki...ale ja już stary jestem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 16 Listopad 2004 Share Napisano 16 Listopad 2004 No dobra, co tu dużo mówić. Dużo szczęścia i słodyczy slayer2004 życzy ;) A tak na poważnie, życzę świetnych modeli i zapału do pracy . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 sanki syckiego najlepszego na nowej drodze zycia :D teraz juz bedziesz mial z gorki jak ja zreszta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 happi berzdej ;)jak nie patrzeć z górki sanki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 19 Listopad 2004 Share Napisano 19 Listopad 2004 sanki Naj ZiaAAa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 najlepszego dla sanki'ego od tweetiego ptaszka żółtego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 he he! nielot007 ma dzisiaj urodziny! happi birzdaj!!!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 najlepszego nielot007 teraz na zlocie bedziesz mogl pic piwo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 hapii berzdej .... ;) jakies święto urodzin ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 dzienks za zyczenia :) i wszystkiego najlepszego dla nielota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 najlepszego Nielot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 Naj Nielot ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 Ho ho, 18nastka :) 100 lat dla Nielota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 dzieki za zyczenia:):) nie spodziewalem sie:D:D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 Heyboo - Wszystkiego naj naj z okazji urodzin (skubany sie nie pochwali oficjalnie :P ) oczywiscie zycze powodzenia w waszym projekcie oraz samych sukcesow nie tylko w nim ale i w innych dziedzinach zycia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 stooooo laaaaaat, stoooooo laaaaaat :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 26 Listopad 2004 Share Napisano 26 Listopad 2004 Tomur(30) Niezle Tomaszu :) Wszystkiego Najlepszego!!! Bym cos naspeedowal na Twoja czesc, ale przy specjalnych okazjach zjada mnie trema i rysik wariuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 26 Listopad 2004 Share Napisano 26 Listopad 2004 heheh Tomur syckiego naj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomur Napisano 30 Listopad 2004 Share Napisano 30 Listopad 2004 Dziekuje pieknie za pamiec :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 no panowie, wbrew temu co sie wszystkim wydaje szeryf uwielbia słodkie zyczenia a ja obiecałem ze zrobie wies na forum :P tak wiec pchne watek do przodu: jak najslodszych postów i wiecej pieknych kibelków ;) kto nastepny? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 nio mrocznych lazienek szeryfie jak chcesz mozesz mi bana dzis nawet dac :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 Znalazlem obrazek dla Ciebie chlopie. Trzymaj sie i nie daj sie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 wszystkiego naj naj Sherifie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 100 lat 100 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 ok sans, mozesz juz wyjść ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 najlepszego szeryfie, oby Cie komputery bardziej lubiły i dziewczyny się nie zacinały, czy jakoś tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi