sith_LORD Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 wizualizacja procesu pakowania .... własciwie pnie sie ku końcowi ..mysle że może już zawisnąć w galerii.. pozdrawiam wrazie poprawek wrzucę update..musze to jeszce hi-res wyrenderować i troszke poprawek w ps zrobić, palce podrysować itd..jak już poprawie to wrzuce..na razie to...:)
kozioo Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 Ilustrowany tutorial do pakowania prezentów - fajne:) Jedyna rzecz, do której się przyczepię to te \"punkty nacisku\". Jakos mi nie pasują, ale to moje osobiste odczucie. Reszta - prosto, ale mile dla oka:)
gutek Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 no mi też się nie podobają te punkty nacisku na czerwono pokazane. Może lepiej bez nich by to było?? ale ogólnie mi sie podoba:) jak będe pakował kiedyś prezent napewno zajrze zobaczyć jak sie to dokłądnie robi:)
gabrielwigierski Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 super:): zrob jeszcze wiazanei krawatow... mi sie przyda:):)
dr Ug Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 Szkoda tylko, ze rece zaslaniaja opakowanie i sposob zawijania moze byc dla niektorych niezrozumialy. Imho nie spelnia swojego zadania, bo jest nieczytelne. No i te przepalenia...
sith_LORD Napisano 5 Maj 2004 Autor Napisano 5 Maj 2004 drug... hehe.. batman z Ciebie.. no comment dzieki chlopaki jeszcze poprawie..:)
dr Ug Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 Dlaczego \"no comment\"? Podejrzewam, ze to praca na ASP, wiec chyba jakos bedziesz musial ja obronic.
kozioo Napisano 5 Maj 2004 Napisano 5 Maj 2004 Jak się dłużej przeypatrzeć to były-batman ma racje ;) Spróbuj może z półprzezroczystymi łapkami:)
sith_LORD Napisano 5 Maj 2004 Autor Napisano 5 Maj 2004 poczekam az pokaze final.. wtedy bronil bede..dzieki drug:)
MareG Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 Ciekawy temat :) (a teraz troche nie na temat) Pamietam za dziecka jak sie czekalo w ponurej przychodni to na scianach wisialy plakaty obrazujace rozne schematy, badan, chorob itp - kazdy z tych plakatow mial wlasnie podobna \"przykrą\" kolorystyke, jakby w drukarniach nie mieli innych farb! W kazdym razie spowodowalo to u mnie odraze do tego typu zestawow kolorystycznych :) No wiec kolorystyka i niestaranne wykonanie \"na kolanie\" - defaoultowy skylight i standardowe matowe materialy Zamieszanie wprowadzaja te punkciki z rozmytej czerwieni (plamy z krwi czy co pomyslalem?) - to jedynie psuje caly przekaz - raczej w ogole bym z tego zrezygnowal - jak sie cos za bardzo WYMUSZA to przekaz staje sie bardziej nieczytelny. Pakowanie wykonuje sie instynktownie nie zastanawiajac sie ze w tym akurat miejscu ma byc punkt nacisku... Podsumowujac - Plus za pomysl, minus za wykonanie. pozdro Marek
Fr3d3k Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 Imo na tym etapie jak sie paczke podniesie i przechyli.... to \"towar\" wypadnie z drugiej strony :!o=]
Szczupal Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 fajny pomysl i wykonanie tez niezle :D zrob moze jeszcze jak wiaze wstazeczke :P hehe
ftorek Napisano 6 Maj 2004 Napisano 6 Maj 2004 co do pracki - temat fajny - wykonanie - takie sobie - nie bardzo mi lezy a nawiasem - widzial ktos film instruktazowy o skladaniu t-shirtow?? - to jest dopiero wypas :D
mkk3a Napisano 7 Maj 2004 Napisano 7 Maj 2004 mi tez sie nie podobają te czerwone punkty nacisku (czy jako to sie nazywa...) jak ktos juz wczesniej mówił - zrób jeszcze instrukcje zakłądania krawatów - na pewno wiele osób z tego skorzysta
Rekomendowane odpowiedzi