Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wizualizacja procesu pakowania .... własciwie pnie sie ku końcowi ..mysle że może już zawisnąć w galerii.. pozdrawiam wrazie poprawek wrzucę update..musze to jeszce hi-res wyrenderować i troszke poprawek w ps zrobić, palce podrysować itd..jak już poprawie to wrzuce..na razie to...:)

• Odpowiedzi 18
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ilustrowany tutorial do pakowania prezentów - fajne:) Jedyna rzecz, do której się przyczepię to te \"punkty nacisku\". Jakos mi nie pasują, ale to moje osobiste odczucie.

Reszta - prosto, ale mile dla oka:)

Napisano

no mi też się nie podobają te punkty nacisku na czerwono pokazane. Może lepiej bez nich by to było??

ale ogólnie mi sie podoba:) jak będe pakował kiedyś prezent napewno zajrze zobaczyć jak sie to dokłądnie robi:)

Napisano

Szkoda tylko, ze rece zaslaniaja opakowanie i sposob zawijania moze byc dla niektorych niezrozumialy. Imho nie spelnia swojego zadania, bo jest nieczytelne.

No i te przepalenia...

Napisano

Ciekawy temat :)

(a teraz troche nie na temat)

Pamietam za dziecka jak sie czekalo w ponurej przychodni to na scianach wisialy plakaty obrazujace rozne schematy, badan, chorob itp - kazdy z tych plakatow mial wlasnie podobna \"przykrą\" kolorystyke, jakby w drukarniach nie mieli innych farb! W kazdym razie spowodowalo to u mnie odraze do tego typu zestawow kolorystycznych :)

No wiec kolorystyka i niestaranne wykonanie \"na kolanie\" - defaoultowy skylight i standardowe matowe materialy Zamieszanie wprowadzaja te punkciki z rozmytej czerwieni (plamy z krwi czy co pomyslalem?) - to jedynie psuje caly przekaz - raczej w ogole bym z tego zrezygnowal - jak sie cos za bardzo WYMUSZA to przekaz staje sie bardziej nieczytelny. Pakowanie wykonuje sie instynktownie nie zastanawiajac sie ze w tym akurat miejscu ma byc punkt nacisku...

Podsumowujac - Plus za pomysl, minus za wykonanie.

pozdro

Marek

Napisano

co do pracki - temat fajny - wykonanie - takie sobie - nie bardzo mi lezy

a nawiasem - widzial ktos film instruktazowy o skladaniu t-shirtow?? - to jest dopiero wypas :D

Napisano

mi tez sie nie podobają te czerwone punkty nacisku (czy jako to sie nazywa...)

jak ktos juz wczesniej mówił - zrób jeszcze instrukcje zakłądania krawatów - na pewno wiele osób z tego skorzysta

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności