Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

wizualizacja procesu pakowania .... własciwie pnie sie ku końcowi ..mysle że może już zawisnąć w galerii.. pozdrawiam wrazie poprawek wrzucę update..musze to jeszce hi-res wyrenderować i troszke poprawek w ps zrobić, palce podrysować itd..jak już poprawie to wrzuce..na razie to...:)

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ilustrowany tutorial do pakowania prezentów - fajne:) Jedyna rzecz, do której się przyczepię to te \"punkty nacisku\". Jakos mi nie pasują, ale to moje osobiste odczucie.

Reszta - prosto, ale mile dla oka:)

Napisano

no mi też się nie podobają te punkty nacisku na czerwono pokazane. Może lepiej bez nich by to było??

ale ogólnie mi sie podoba:) jak będe pakował kiedyś prezent napewno zajrze zobaczyć jak sie to dokłądnie robi:)

Napisano

Szkoda tylko, ze rece zaslaniaja opakowanie i sposob zawijania moze byc dla niektorych niezrozumialy. Imho nie spelnia swojego zadania, bo jest nieczytelne.

No i te przepalenia...

Napisano

Dlaczego \"no comment\"? Podejrzewam, ze to praca na ASP, wiec chyba jakos bedziesz musial ja obronic.

Napisano

Jak się dłużej przeypatrzeć to były-batman ma racje ;) Spróbuj może z półprzezroczystymi łapkami:)

Napisano

Ciekawy temat :)

(a teraz troche nie na temat)

Pamietam za dziecka jak sie czekalo w ponurej przychodni to na scianach wisialy plakaty obrazujace rozne schematy, badan, chorob itp - kazdy z tych plakatow mial wlasnie podobna \"przykrą\" kolorystyke, jakby w drukarniach nie mieli innych farb! W kazdym razie spowodowalo to u mnie odraze do tego typu zestawow kolorystycznych :)

No wiec kolorystyka i niestaranne wykonanie \"na kolanie\" - defaoultowy skylight i standardowe matowe materialy Zamieszanie wprowadzaja te punkciki z rozmytej czerwieni (plamy z krwi czy co pomyslalem?) - to jedynie psuje caly przekaz - raczej w ogole bym z tego zrezygnowal - jak sie cos za bardzo WYMUSZA to przekaz staje sie bardziej nieczytelny. Pakowanie wykonuje sie instynktownie nie zastanawiajac sie ze w tym akurat miejscu ma byc punkt nacisku...

Podsumowujac - Plus za pomysl, minus za wykonanie.

pozdro

Marek

Napisano

Imo na tym etapie jak sie paczke podniesie i przechyli....

to \"towar\" wypadnie z drugiej strony :!o=]

Napisano

co do pracki - temat fajny - wykonanie - takie sobie - nie bardzo mi lezy

a nawiasem - widzial ktos film instruktazowy o skladaniu t-shirtow?? - to jest dopiero wypas :D

Napisano

mi tez sie nie podobają te czerwone punkty nacisku (czy jako to sie nazywa...)

jak ktos juz wczesniej mówił - zrób jeszcze instrukcje zakłądania krawatów - na pewno wiele osób z tego skorzysta

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.