darkelf Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 no wiecie chlopaki, narazie widzialem na watku gora 10 osob :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 napisał Leru Ale mamy wplyw na ksztaltowanie wypowiedzi w taki sposob zeby byla postrzegana tak jak chcemy Ale tylko w określonym kręgu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 To w jaki sposób mam cię \"spostrzegać\" jak nie po wypowiedziach ?? Telepatycznie czy co ?? Z regulaminem to przesadzilem...fakt :P Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 leru,orion,falcrum zchodzicie z tematu.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! napisał Leru . Fakt ktos musialby sie tego podjac ale w koncu kazdy moze cos swojego dorzucic (kwestie np plakietek czy planu czy czegos tam jeszcze). pewnie ze tak ale to sa pierdoly uwiez mi i czesto na takim czyms nie mozna polegac to musza byc osoby ktore zorganizuja pomieszczenia, noclegi sprowadza ludzi ktorzy beda cos tam opowiadac ... tego nie da sie zalatwic przez internet przynajmniej nie teraz nie w polsce pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 Ninja--> Hehe, no troszku nam się zboczyło z tematu :D Ja proponuję szklarską, jak zrobimy pod koniec sierpnia to możemy się dokoptować do motocylistów (coroczny zlot motocykli ciężkich) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 tak to jest fakt. Dlatego przez net mozna by rozlozyc pierdoly. Wiec najpierw: 1. w jakim miescie 2. (i to sie nierozerwalnie laczy z pierwszym) kto to zorganizuje 3. (i dopiero to po tych 1 i 2) jakies propozycje kazdego usera, ustaleine wspolne co i jak i podzial obowiazkow Celem jest CG a nie zeby zdazyc na motocykle DAH dark elf: no tak ale to moze jeszcze by sie jakas jego reklama przydala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 napisał Orion Child Ja proponuję szklarską, jak zrobimy pod koniec sierpnia to możemy się dokoptować do motocylistów (coroczny zlot motocykli ciężkich) jestem za teraz mz\'ta- w te wakacje - a za rok sprzet bardziej wyspecjalizowany heh pozdrowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 Wedlu mnie najpierw powinno sie zebrac liste ludzi ktorzy by w ogole byli chetni na taki zlot, nastepnie zobacyzc z jakiego kazdy user miasta pochodzi i wybrac takie miasto gdzie najlepiej wszystkim bym pasowalo ( tak po srodku ), a wtedy dopiero bawic sie w zaltwanie noclegow,dojazdu itd. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 teraz wystarczy poczekac na odpowiednich ludzi leru :D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 napisał little-ninja napisał Orion Child Ja proponuję szklarską, jak zrobimy pod koniec sierpnia to możemy się dokoptować do motocylistów (coroczny zlot motocykli ciężkich) jestem za teraz mz\'ta- w te wakacje - a za rok sprzet bardziej wyspecjalizowany heh pozdrowka eeeeeee... ? o co chodzi w tej wypowiedzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 Może spotkamy się w jakimś hoteliku w górach (np. w szklarskiej :) )...każdy zapłaci za siebie... Jednak napewno znajdą się osoby z większymi możliwościami zoganizowania zlotu... Doby pomysl, aby zoganizować zebanie forumowiczów na innej imprezie...to też trzeba obgadać... Ninja - Sorki...poniosło nas...:P Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 Leru --> No co, dwie pieczenie przy jednym ogniu :D:D:D A co do reklamy to jak chcesz mieć coś w rodzaju majówki, to można to dać na główną max3d :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 napisał little-ninja teraz wystarczy poczekac na odpowiednich ludzi leru :D... ninja pisz jasniej bo ja w Twoim mystycyzmie sie juz gubie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 pablo to nie ma sensu... to co ze w jakims miescie jest statystycznie dosc duzo ludzi jak i tak np... zaden z nich nie podejmie sie organizacji ... pogadam z boba musimy to przedyskutowac przy piwku ...;) pozdrowka leru - to cynizm heh :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 no to mam inna jeszcze propozycje: najpierw np 3-4 dni spotkanie CG a pozniej Ci ktorzy chca zostaja i chalaja 2 dni cynizm? a jakie powszechnie przyjee postawy swoim zachowaniem odrzucasz ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 Little- a co maja zrobic np. userzy z Gdanska gdy zlot bylby w Zakopanem lub gdzies na drugim koncu Polski?! pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 Panowie, panowie, liczą się chęci i samozaparcie. Ja jestem w stanie przyjechać te 2 tyg wcześnie do szklarskiej i wszysko pozałatwiać, mimo że mam do niej ponad 400km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 Moze przejdzmy na chata na max3dpl? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 Leru - Dobra myśl...:) Może teraz omówimy miejsce ?? Ja jestem za WROCLAWIEM, SZKLARSKĄ, LEGNICĄ i JAWOREM :D Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 no kurde Pablo. Ja mieszkam w Olsztynie i forsuje Wroclaw. To jest dokladnie 470km 7:14 podroz pociagiem bezposredni o 6:22 z Olsztyna glownego 13:36 przyjazd ostatnio o 4 minuty za wszesnie przyjechal i zamiast na 2 to na 4 peron wjechal wiec ejjjjjjjjjjjj daltego tez chodzi o duze miasta zeby bylo bezposrednie polaczenie komunikacyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 Idziemy na czata max3d...rzeczywiście...tam powinno być lepiej... Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 napisał Orion Child Panowie, panowie, liczą się chęci i samozaparcie. Ja jestem w stanie przyjechać te 2 tyg wcześnie do szklarskiej i wszysko pozałatwiać, mimo że mam do niej ponad 400km orion podobasz mi sie zolnierzu :D wkoncu cos konkretnego to kiedy mam ci pomoc sierpien?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 9 Maj 2004 Autor Share Napisano 9 Maj 2004 Dobra na chacie zostalo uzgodnione ze zlot odbedzie sie oficjalnie (chyba) : 2 Sierpnia ( bo 1 to niedziela ) W Szklarskiej Porebie macie tu mapke i sobie zobaczcie http://www.pilot.pl/index.php3?z_city_id=136&katalog=n13_&max_katalog=n14_&x_obr=236&y_obr=360&x_15=90186&y_15=69009&form_t=0&tool=1&info=&lang=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 o, szklarska poreba? hehe ja tam duzo do niej nie mam :P ale niewiem nawet czy bede namawial rodzicow, no ale to mam blisko to moze i bym namowil... ale niewiem czy tacy jak ja tez moga jechac :P (13lat) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 no to genialnie wykombinowaliscie... poniedzialek?? myslalem, ze takie rzeczy robi sie przez weekend... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 Nie ma ograniczeń...wszyscy forumowicze mogą jechać.. Dirty- to jest ustalone wstępnie...jeszcze będziemy to ustalać... Może rzeczywiście lepiej na weekend to zrobić...Są osoby \"młodsze\" i \"starsze\", jedni mają wakacje, inni pracę...To też trzeba uwzględnić... Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 Hehe. Ale miejsce se wybraliście :]... Sklarska poręba to jest na drugim końcu polski :D... Ale i tak nie mam zamiaru przyjechać :P... ps. szkoda, że na neo+ czat max3d.pl nie działa ;) edit : Już działą :D:D:D:D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 Są osoby, które będą jechaly ponad 400km i jakoś nie mają poblemu... Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 Tak jak ja :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 jesli bede jechal to ok 500 dirty (potraktuj to jako wazeline) --> ja forsowalem Wroclaw hehe poza tym :> nie wiem czy pamietasz ale cos Ci wisze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 dirty --> nie w poniedziałek tylko od poniedziałku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 leru-> lol, wazeliniarzu ty wstretny ;) pamietam, pamietam, tylko szykuj wiecej kasy bo mam mocna glowe :P orion->no chyba, ze tak... cos czuje, ze final bylby kiepski, oj kiepski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 dirty --> 1. mowa byla o jednym 2. nie mam zamiaru porzadnego czlowieka rozpijac (zatem pewnie to bedzie reds) 3. jestem przeciwny \"kiepskiemu, oj kiepskiemu koncowi\" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 leru->1. wiem wiem, zartuje przeca 2. no comments 3. true true Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 hmm choc jesli bysmy sie kiedys jeszcze jakos dogadali w innej kwesti to kto wie czy nie wiecej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kross12 Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 te spotkanie będzie z noclegiem a jeżeli tak to w jakim przedziale finansowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 9 Maj 2004 Autor Share Napisano 9 Maj 2004 hmm Dirty,Leru,Orion i Pablo : slyszalem ze niejedziecie bo w iraq jestescie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 hehe ale mam fajny mundur sam nie wiedzialem :P no Marcin wiesz ze jak przyjade to moje M-16 Ci pokaze prawda ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 9 Maj 2004 Share Napisano 9 Maj 2004 mozemy zaczac od piatku to mala roznica...co do przedzialow finansowych to z orionem zastanawialismy sie czy nie rzucic sie pod namiot albo znalezc cos na miejscu...to nie jest duzy problem pozdrowka ps fajowa ta pocztowka hy,hy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 Tak po głowie chodzą mi namioty polowe (takie duu..ne z oknami) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 10 Maj 2004 Share Napisano 10 Maj 2004 Moze zrobimy 2 spotkanie na czasie kiedyś, aby przedyskutować wszystko do końca ?? Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 jakby co, to ja głosuję za Wrocławiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 mkk3a --> wlasnie Wroclaw RULEZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 11 Maj 2004 Share Napisano 11 Maj 2004 Chyba już ustaliliśmy miejsce - Szklaska... Jednak dla mnie to nie ma znaczenia czy 70km w tą, czy tamtą...:P. Jednak chyba wolę Szklarską... Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 Odnosnie miejsca to zawsze mozna puscic sonde jezeli sie namyslacie pomiedzy dwoma czy trzema miejscami przeciez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 13 Maj 2004 Autor Share Napisano 13 Maj 2004 zgadzam sie trzeba zrobic sade dla forumowiczow kto gdzie chce. Miasto najczesciej owtazajace sie bedzie wybrane na spotkanie....ale prosilbym zeby niebyl to koniec polski jak jest to w przypadku szklarskiej... Co domnie to moge jechac wszedzie aby sie z spotkac z wami ale wolal bym zeby miejsce bylo dostepne dla reszty ludzi majacych troszke daleko do szklarskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 Trójmiasto! Morze, piasek i cała reszta. Tylko nie kwalifikuje się pod \"środek kraju\" :) Ale kto by się tam czepiał szczegółów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 szczerze?? trojmiasto wyglada po prostu zajebiscie. polaczyc jakies krociotkie wakacje ze zlotem grafikow. hmmm. interesting.jestem za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 no to co ?? gdzie i kiedy ?? Wrocław jest ok !! dobre połączenia i w ogóle... ale tak bez dziewczyn ?? dużo ludzi ma kłopoty z wymodelowaniem w 3D postaci zwłaszcza kobiecej - przydałby się jakiś model, którego każdy mógłby przestudiować :D:D Kilka dziewczyn na forum jest ;) chyba, że każdy, który posiada swoją może przyjechać z nią ?? czy to tylko impreza dla prawdziwych facetów ??:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 13 Maj 2004 Share Napisano 13 Maj 2004 Czy pussik wpadnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi