Napisano 18 Maj 201014 l Czyli ogólnie... bloody mess. Ma być krwawa rozpierducha ;) Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 25.05.2010 godz. 23:59. SONDA: od 26.04 do 29.04 (3 dni)
Napisano 20 Maj 201014 l zostalo mi jeszcze pare sekund wiec chyba zmienie pozniej, ze koles se noge odcina zamiast tej nie wiadomo co reki bedzie czytelniej
Napisano 20 Maj 201014 l Autor proba zmierzenia sie z wlasnym tematem ;) Edytowane 20 Maj 201014 l przez chudek
Napisano 22 Maj 201014 l czarnystefan - już masz mój głos :) Za kolorki. Ewentualnie czego można się doczepić, to że jest za jasno w okolicach genitaliów... tam mógłby być cień. Poza tym genialnie. Uwielbiam tą pracę :)
Napisano 24 Maj 201014 l Jeszcze nie mam wprawy w speedach i ciut źle rozłożyłem siły, ale od czegoś trzeba zacząć. Mój debiut w tym temacie i chyba pierwszy prawdziwy speed.
Napisano 24 Maj 201014 l Heh, zeby nie bylo - silna inspiracja pejzarkami pana JAIME JONES , dlatego nie musialem myslec nad czescia rozwiazan ;]
Napisano 24 Maj 201014 l Hahahahahaha, a jaki zdziwiony ten żołnierz :D. Genialny pomysł ! ...że już o wykonaniu nie wspomnę ;/
Napisano 25 Maj 201014 l hehhe :] zdziwiony, bo to był moment :D Omen świetna praca masz moj głos tez
Napisano 25 Maj 201014 l ja też się dorzucę do interesu ... strzeż się publicznej toalety ... Czarnystefan - mój faworyt
Napisano 25 Maj 201014 l selfu co to jest? bo dla mnie malo czytelne..to jakis koles w zbroji?pokazujacy jedna reka w dal? :|
Napisano 25 Maj 201014 l To ja wrzucam kulisy produkcji swojego. Proszę wybaczyć jeśli jest jakaś zbieżność tematyczna z czyjąś pracą :).