Napisano 17 Lipiec 201014 l Mothman - dzięeęeęki.. zepsułeś nam zabawę... nie dość że nie ma co startować to wiadomo jak będzie wyglądać sonda. Masz mój głos. [w tym zdjęciu jest prawie wszystko - mini-uniwersum]
Napisano 31 Lipiec 201014 l . . Temat Czwartej Tygodniowej FOTO-BITWY: . ... PECHOWY DZIEŃ czyli jeden z tych, w ktorych nic nie wychodzi... . . Regulamin: 1. Czas trwania: do niedzieli 08.08.10 godz. 0:00 2. Temat: Dowolny - od martwej natury np "zlamanego ołówka" przez zdjecia ludzi, po architekture... 3. Format: Poziomy kadr 800x534pix 4. Zdjecie w kolorze - nie B&W / Monochrom / selektywny itp 5. Obrobka zdjecia: wszystkie chwyty dozwolone - montaz kilku ujec itp (przy zalozeniu ze wszystkie kadry/elementy sa Twoimi zdjeciami lub praca 2D/3D - zadnych stockow!) 6. Zdjecie moze byc wykonane w dowolnym terminie, ale nigdy nie pokazywane za tym forum Pozdrawiam i milej zabawy! Moth Edytowane 31 Lipiec 201014 l przez MOTHMAN
Napisano 31 Lipiec 201014 l Autor . 4. Zdjecie w kolorze - nie B&W / Monochrom / selektywny itp Fajnie czyli nie mam co startować, bo obecnie robię tylko Czarno-Białe.
Napisano 8 Sierpień 201014 l polemizowałbym z pechowością... "wszystko dobre co się dobrze kończy" ;)
Napisano 8 Sierpień 201014 l ...tu się polemizuje jak się coś watawi ... jak nie.... to się tylko widzi-misia....:))).. ...a dzień miał być pechowy, a nie z tragicznym końcem....:)))
Napisano 8 Sierpień 201014 l Więc skomentować może tylko uczestnik ? No to miłego gadania do siebie (na razie)
Napisano 8 Sierpień 201014 l biesiadny.... a gdzie przepraszam z Twój ostatni komentarz do mojej pracy...???...:)). ...wiecej czytania Zappy ...!!!... i jaichś efektów za tym idących....:)). Miłej niedzielki i dużo kasy życzę....!!!
Napisano 8 Sierpień 201014 l Takie dwa ze szpitala im. Zeromskiego, czekalem na narodziny corki, wiec dla mnie dzien byl radosny, ale smutni ludzie na korytarzu spelnili chyba zalozenia tematu. Sory za jakosc. Chyba zglaszam do konkursu pierwse zdjecie, w razie czego napisze o zmianie decyzji. Aha, pierwsze wyglada na monochrom, ale to w nocy juz bylo pstrykane i tyle po prostu koloru zlapalo Edytowane 9 Sierpień 201014 l przez leander
Napisano 8 Sierpień 201014 l OK, mialem troche zwariowany weekend i ostatecznie nie udalo mi sie ustrzelic tego co mialem w glowie... ustrzele to w tygodniu ;-) Wrzucam zdjecie ktore znalazlem wczoraj kiedy przebieralem obrazki z wycieczki... mowie Wam... dzien sie nie udal ;-) Chinski Wielki Mur: :-) P.S. Leander - Gratulacje!! Edytowane 8 Sierpień 201014 l przez MOTHMAN
Napisano 24 Sierpień 201014 l ... OK przyszlo mi rozpoczac kolejna bitwe [dzieki za glosy tym ktorzy oddali je na mnie i nie na mnie - czyli az 8 uzytkownikom ;-)] P.S. do autora watku - Sadowski25 - czy moglbys wrzucic do pierwszego postu miniature bitwy - skoro ktos juz za Ciebie sie napracowal? Dzieki . . Temat Piatej Tygodniowej FOTO-BITWY: . ... PROZA ZYCIA ... czyli codzienność... . . Regulamin: 1. Czas trwania: do niedzieli 05.09.10 godz. 0:00 2. Temat: jak wyzej... 3. Format: Poziomy lub pionowy kadr 800x534pix 4. Kolorystyka: Zdjecie w kolorze lub B&W, Monochrom, selektywny itp 5. Obrobka zdjecia: wszystkie chwyty dozwolone - montaz kilku ujec itp (przy zalozeniu ze wszystkie kadry/elementy sa Twoimi zdjeciami lub praca 2D/3D - zadnych stockow!) 6. Okres wykonania: Zdjecie moze byc wykonane w dowolnym terminie, ale nigdy nie pokazywane na tym forum ... kazdy ma teraz telefon z aparatem lub aparat. Kazdy ma takze swoja codziennosc przed oczami... regulamin pozwala praktycznie na wszystko :-) wiec mam nadzieje na wieksza aktywnosc niz dotychczas ;-) Pozdrawiam i milej zabawy! Moth Edytowane 24 Sierpień 201014 l przez MOTHMAN
Napisano 26 Sierpień 201014 l ;-) no i czad... juz myslalem ze kompletnie nikt tu nie zaglada :-D ... to jedziemy z tym dylizansem !!
Napisano 26 Sierpień 201014 l ...ja już czekam na krańcówce.... może jakiś doradzacz coś wstawi....:)))... no ale nie wiem ...dzibem się fotografii nie zrobi...:))
Napisano 26 Sierpień 201014 l Zdarza mi się też coś w kolorze uchwycić. Ostatnio się w Velvii zakochałem ale niestety koszta są dla mnie za duże :(. To tutaj jest z cyfry i to połowa dyptyku o gangsterach :) http://lh3.ggpht.com/_QRcS3m-glUk/THbd5-6lYgI/AAAAAAAADOo/bP5kOKZxVzc/s800/Adrian.jpg
Napisano 28 Sierpień 201014 l Autor Dobra, teraz ok miniaturen? Ja obecnie mam za dużo roboty :P Piętro z ojcem robię, więc fot teraz niekagda :P Ps: Dziadek ty się tak nie drzyj, bo gardło ci padnie na starość...
Napisano 28 Sierpień 201014 l ... robota przy pietrze... to takze codziennosc... wystartowales z watkiem i tyle Cie widziano :-/
Napisano 28 Sierpień 201014 l ...dziękujem Ci bardzo ze jakoś udało Ci sie zejsć z dachu i wśtawić.... musiałem drzeć gardło bo wysokie to piętro.... ale w koncu zadziałało....:))))...popsuł byś dziadkowi gardło....ale klawiatura nadal niestety działa...:))) Edytowane 28 Sierpień 201014 l przez dziadek3D
Napisano 28 Sierpień 201014 l Tak, DOF fakeowy :) ( w regulaminie są wszystkie chwyty dozwolone ;) ). A że bez dofa nie jest to ładna tragedia to widać na dołączonym wyżej obrazku :D :P
Napisano 28 Sierpień 201014 l ...ja tylko mówie ze bez DOf-a ...było by duzo gorzej....wiec to słuszna decyzja...no może prawą rekę stojącego bym tak mocno nie molestował...:)))
Napisano 28 Sierpień 201014 l to ja też ja też! ;) ---edit--- nie doczytałem o roździelczości - porawione Edytowane 30 Sierpień 201014 l przez torm
Napisano 30 Sierpień 201014 l Moja codziennosc: Wiem ze nie spelniam jednego z punktow regualminu , ale w kadr wkradl mi sie parapet wiec musaielm cropowac, jesli ktos ma cos przeciwko to usune. Chcialem zeby wyszlo jak zabawkowa makieta ale chyba nie do konca mi sie udalo. Pozdrawiam.
Napisano 30 Sierpień 201014 l hehe nie ale przez cale 5 lat tedy jezdzilem na uczelnie, przez kolejne 2 jezdze tedy do pracy i mieszkam 2min od tego placu od 3-4 lat ;)
Napisano 30 Sierpień 201014 l nie tramwajarz .... ale mam nadzieje jeżdzisz na parapecie..... no nie do pracy...:))) skrzyzowanie poznaję ...mieszkałem kiedyś 4 lata na Stabłowicach a pracowałem na Postańców.... przerąbane...:))) pozdrowienia ps. oby proza życia zawsze była jak tem kolorowy wierszyk dla dzieci....:)))
Napisano 30 Sierpień 201014 l Panowie tak sie zastanawiam czemu nie napiszecie do Adka zeby umiescil na froncie ta FotoBitwe skoro jest juz ten pasek z mini contestami. Moze kogos nowego tutaj przywieje.
Napisano 30 Sierpień 201014 l Słowiak: tilt-shifta nie zrobisz zwykłym blurem :) A w ogóle to masz krzywy horyzont :P
Napisano 30 Sierpień 201014 l zaznaczam ze obecnie jestem srednio szczesliwym posiadaczem super sprzetu wielkosci pudelka od zapalek ;)
Napisano 30 Sierpień 201014 l Do pewnego stopnia na pewno, ale nie mialbym nic przeciwko ostrym zdjeciom na przyklad ;) Ale na razie moj maly smiga do przedszkola i oplaty nowe... Zegnaj aparacie...
Napisano 30 Sierpień 201014 l O, klasyczne zdjęcie reporterskie :) Nie wiem czemu ale widziałem już setki zdjęć dzieciaków w futrynie i ciągle mi się podobają.
Napisano 30 Sierpień 201014 l To może i ja sie przyłącze :D Moja codzienność ostatnimi czasy: Nezumi - fajnie to wygląda :) A Dziadek to widzę dobry poziom codzienności trzyma :D
Napisano 30 Sierpień 201014 l Może lekka nadinterpretacja, ale od 51 dni już przywykłaem do tego widoku :D zreszta do typowej codzienności nie mam dostępu :P