Napisano 17 Czerwiec 201014 l Witka Jak wiekszosc ludu w tym dziale wrzucam swoje wypociny czekajac na krytyke i komenty.nie bede was spamowal jakas wielka iloscia na samym poczatku:) wiec wrzuce teraz kilka a potem bede dospamowywal nastepnymi:) pozdro i czekam na feedback! PS:kurde wie ktos jak to zmiejszyc;/ Edytowane 17 Czerwiec 201014 l przez KrężeL
Napisano 17 Czerwiec 201014 l Hej:) wg mnie to obrazki maja wysoki poziom, az nie ma czego się przyczepić...
Napisano 17 Czerwiec 201014 l O cholera. Pierwszy motyw kadrem z Pianisty mi przypomina, mimo tych talerzy satelitarnych. Trzecie chyba kopie najbardziej. :) Hmm i co by się przyczepić? Może miej litość dla ludzkości, boś lucyfer apokalipsa. Aha i możliwe że paru obrazków nie widzę. Dziwne znaczki w poście.
Napisano 17 Czerwiec 201014 l Autor a załaczniki widac na dole? bo mi tez sie cos tu krzaczy ;/ Reanimator - no ja krezel krezel.a ty kto :P Lukasz : a no to chyba dobrze jest:) Edytowane 17 Czerwiec 201014 l przez KrężeL
Napisano 17 Czerwiec 201014 l Bardzo fajna atmosfera, wykonanie tez, chociaż nieco bardziej wpadły mi w oko envira, aniżeli postacie. Niektóre, to tak jakby połączenie Fallouta z Penumbrą (jeśli nie grałeś, to na pewno się spodoba), po prostu genialne, moje ulubione klimaty.
Napisano 17 Czerwiec 201014 l I bioshocka troche :D Te koncepty to tak dla siebie czy jakos komercyjnie? Jak dla mnie super, rispekt!
Napisano 17 Czerwiec 201014 l Autor no tu akurat wiekszosc dla AF.oprocz tej stolowki i tego zakrwawionego pokoju:) by nie bylo ze wszystko komercyjne to wipka wrzuce robionego pod wplywem Warhammera:)(ksiazkowego jak i online:) slayerowi dam jakis celtycki sztylecik zamiat tego co teraz ma w lapie. WAAAGHH!! :) Edytowane 17 Czerwiec 201014 l przez KrężeL
Napisano 17 Czerwiec 201014 l O żesz w morde, wyrobiłeś się aż miło. Pamiętam Cie bo widziałem Twoje prace w 2007 roku na stronce grafika.art.pl. Podobały mi się wtedy bardzo, dzisiaj może trochę mniej, ale to co tu pokazujesz jest bardzo ładne! Można spytac, co robiłeś przez te 3 lata że tak się rozwinąłeś?
Napisano 17 Czerwiec 201014 l dobre - choc swiato (moze bardziej chodzi o kolor) nie jest najepesze; zbyt monochromatyczne - noc jest oko. definicja faktury jest gdzieniegdzie niekonsekwentna, no i te miniaturki sa duzo slabsze niz te ktore wrzuciles na glowna - poszedles do przodu od tego czasu?no i tak btw: ile zajmuje ci zrobienie takiego rys ( jednego z trzech na głownej)
Napisano 17 Czerwiec 201014 l Autor EthicallyChallenged - przez 3 lata rysowalem ziom:) dekiel - 2 do 3 dni roboczogodziny w porywach :) Klicek- kope lat mam nadzieje ze wkrotce wychylimy cos znowu razem:) Pablo - ha kurde stary co ty myslisz ze po nicku cie poznam :)
Napisano 17 Czerwiec 201014 l Heh, są tacy co i 30 lat rysują i malują, a efektów nie widac... Wybacz dociekliwośc i drobiazgowośc, ale mógłbyś coś dokładniej opisac co rysowałeś, w jaki sposób, jak często itp?
Napisano 18 Czerwiec 201014 l Heh, są tacy co i 30 lat rysują i malują, a efektów nie widac... Może rysują jeden rysunek rocznie ? :D Obrazki fajne bardzo, szczególnie przestrzeń mi się podoba. Trochę gorzej z kolorami tak jak pisał dekiel.
Napisano 21 Czerwiec 201014 l Autor yo dzieki za komenty:) EthicallyChallenged - No w sumie nie wiem co ci napisac:) rysowac trzeba duzo i najwazniejsze to sluchac rad i pomyslow innych ludzi.Mądrzejszych od siebie ale i takich co o rysowaniu nie maja pojecia ale maja swierze oko.
Napisano 28 Czerwiec 201014 l Autor no to cos na lajcie tera :) te ostatnie mozna traktowac jako wizualizacje lepiona z elementow pozdr!
Napisano 29 Czerwiec 201014 l Autor WAGGGH update! wiekszy zoom tu http://1.bp.blogspot.com/_vmYPvX9Jc1Y/TCnhEY8I6SI/AAAAAAAAAX8/XGQn9O3Ccao/s1600/slayer+copy.jpg
Napisano 19 Lipiec 201014 l Jak dla mnie to za dużo się wszystkiego dzieje na raz i nie ogarniam, zlewa mi się wszystko w papkę, ale chyba mam inny gust co do kompozycji i scen. ;)
Napisano 19 Lipiec 201014 l Poczekajmy z oceną do skończonego produktu, na razie wszędzie wala się cement i śmierdzi jeszcze farbą, więc bałagan może być czasowy. ;)
Napisano 20 Lipiec 201014 l Autor jo dzieki za komenty.jak narazie to slayer i glowa orka mysle ze sa skonczone.moze jak pojdzie detal wszedzie zrobi sie logiczniejsze;] pozdro!
Napisano 3 Listopad 201014 l Autor .kurde kiszkowato zjechaly na jakosci i kolorze;/ po duze i normalne wersje wpadajcie do foilo : http://conceptjunkyard.blogspot.com/ Edytowane 3 Listopad 201014 l przez KrężeL
Napisano 3 Listopad 201014 l numer trzy w pierwszym poście to taki klimat ala slamsy z Łowcy Androidów, kolorystyka pierwsza klasa
Napisano 3 Listopad 201014 l enviro tworzysz przecudne, jeszcze jak popracujesz nad postaciami to bedziesz wymiatal na calego ;] komiks jest super (moje klimaty), i to tyle.. dlugo juz malujesz na tablecie, jestes samoukiem czy moze chodzisz/chodziles do jakiejs szkoly?
Napisano 3 Listopad 201014 l enviro tworzysz przecudne, jeszcze jak popracujesz nad postaciami to bedziesz wymiatal na calego ;] komiks jest super (moje klimaty), Święte słowa. Piękne kolory ładnie budują klimat. Moar!
Napisano 4 Listopad 201014 l Autor yo yo dzieki za komenty pełna zgoda z tym co mowicie.postacie sprawiaja mi wiecej bolu:) do szkoly nie chodze.tj kiedys chodzilem na jakies kijowe studium i w sumie jedyny plus to taki ze musialem sie photoszopa uczyc.pewnie gdyby nie to to bym dalej na kartkach od zeszytu rysowal.a na tablecie smigam tak gdzies od 2005 - 06 pozdro!
Napisano 18 Luty 201114 l widze ze tez niezle radzisz sobie w sculptingu, czlowiek-ryba rzadzi! http://1.bp.blogspot.com/_vmYPvX9Jc1Y/THZJBAdYaUI/AAAAAAAAAZE/EXs_tCyn86U/s1600/czlowiekryba.jpg
Napisano 10 Marzec 201114 l Autor UDPATE kijowa jakos zalacznika;/ a tu slidedhow z progresu http://www.youtube.com/user/ConceptJunkYard cheers!
Napisano 10 Marzec 201114 l miodzik, ale prawdę mówiąc mi bardziej podchodzi ta mroźna wersja z kozołakiem;] wiadomo zimowa zawierucha, ale mimo wszystko oko odczytuje to jako bałagan, no i troszkę za dużo rozbielania jak dla mnie.
Napisano 10 Marzec 201114 l Autor bedyk- masz racje troche sie zamotalem z tym sniegiem i tez nie jestem zadowolony;/zostawie to sobie niech sobie polezy i popachnie a jak odpoczne to mozliwe ze wroce do tego:) tr3buh - tnx:) tera bede tak robil ,postaram sie odzwyczaic od niekontrolowanego plaszczenia warstw w phootoshopie i bede staral sie wrzucac gdzies progresy:)pozdro!