Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witka

Jak wiekszosc ludu w tym dziale wrzucam swoje wypociny czekajac na krytyke i komenty.nie bede was spamowal jakas wielka iloscia na samym poczatku:) wiec wrzuce teraz kilka a potem bede dospamowywal nastepnymi:)

pozdro i czekam na feedback!

stolowka.jpgPS:kurde wie ktos jak to zmiejszyc;/

cyborg2.jpg

miasto+copy2.jpg

26.jpg

cyborg2.jpg

stolowka.jpglvl6_1.JPG

cyborg2.jpg

Edytowane przez KrężeL

• Odpowiedzi 85
  • Wyświetleń 14,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hej:) wg mnie to obrazki maja wysoki poziom, az nie ma czego się przyczepić...

Napisano

O cholera. Pierwszy motyw kadrem z Pianisty mi przypomina, mimo tych talerzy satelitarnych. Trzecie chyba kopie najbardziej. :) Hmm i co by się przyczepić? Może miej litość dla ludzkości, boś lucyfer apokalipsa.

Aha i możliwe że paru obrazków nie widzę. Dziwne znaczki w poście.

Napisano
  • Autor

a załaczniki widac na dole? bo mi tez sie cos tu krzaczy ;/

Reanimator - no ja krezel krezel.a ty kto :P

Lukasz : a no to chyba dobrze jest:)

Edytowane przez KrężeL

Napisano

Bardzo fajna atmosfera, wykonanie tez, chociaż nieco bardziej wpadły mi w oko envira, aniżeli postacie. Niektóre, to tak jakby połączenie Fallouta z Penumbrą (jeśli nie grałeś, to na pewno się spodoba), po prostu genialne, moje ulubione klimaty.

Napisano
  • Autor

no tu akurat wiekszosc dla AF.oprocz tej stolowki i tego zakrwawionego pokoju:)

by nie bylo ze wszystko komercyjne to wipka wrzuce robionego pod wplywem Warhammera:)(ksiazkowego jak i online:)

slayerowi dam jakis celtycki sztylecik zamiat tego co teraz ma w lapie.

WAAAGHH!! :)

Edytowane przez KrężeL

Napisano

O żesz w morde, wyrobiłeś się aż miło. Pamiętam Cie bo widziałem Twoje prace w 2007 roku na stronce grafika.art.pl. Podobały mi się wtedy bardzo, dzisiaj może trochę mniej, ale to co tu pokazujesz jest bardzo ładne! Można spytac, co robiłeś przez te 3 lata że tak się rozwinąłeś?

Napisano

dobre - choc swiato (moze bardziej chodzi o kolor) nie jest najepesze; zbyt monochromatyczne - noc jest oko. definicja faktury jest gdzieniegdzie niekonsekwentna, no i te miniaturki sa duzo slabsze niz te ktore wrzuciles na glowna - poszedles do przodu od tego czasu?no i tak btw: ile zajmuje ci zrobienie takiego rys ( jednego z trzech na głownej)

Napisano
  • Autor

EthicallyChallenged - przez 3 lata rysowalem ziom:)

dekiel - 2 do 3 dni roboczogodziny w porywach :)

Klicek- kope lat mam nadzieje ze wkrotce wychylimy cos znowu razem:)

Pablo - ha kurde stary co ty myslisz ze po nicku cie poznam :)

Napisano
Heh, są tacy co i 30 lat rysują i malują, a efektów nie widac...

Może rysują jeden rysunek rocznie ? :D

Obrazki fajne bardzo, szczególnie przestrzeń mi się podoba. Trochę gorzej z kolorami tak jak pisał dekiel.

Napisano
  • Autor

yo dzieki za komenty:)

EthicallyChallenged - No w sumie nie wiem co ci napisac:) rysowac trzeba duzo i najwazniejsze to sluchac rad i pomyslow innych ludzi.Mądrzejszych od siebie ale i takich co o rysowaniu nie maja pojecia ale maja swierze oko.

Napisano
  • Autor

no to cos na lajcie tera :)

te ostatnie mozna traktowac jako wizualizacje lepiona z elementow

pozdr!

Napisano

Poczekajmy z oceną do skończonego produktu, na razie wszędzie wala się cement i śmierdzi jeszcze farbą, więc bałagan może być czasowy. ;)

Napisano
  • Autor

jo dzieki za komenty.jak narazie to slayer i glowa orka mysle ze sa skonczone.moze jak pojdzie detal wszedzie zrobi sie logiczniejsze;] pozdro!

Napisano

numer trzy w pierwszym poście to taki klimat ala slamsy z Łowcy Androidów, kolorystyka pierwsza klasa

Napisano

enviro tworzysz przecudne, jeszcze jak popracujesz nad postaciami to bedziesz wymiatal na calego ;] komiks jest super (moje klimaty), i to tyle..

dlugo juz malujesz na tablecie, jestes samoukiem czy moze chodzisz/chodziles do jakiejs szkoly?

Napisano
enviro tworzysz przecudne, jeszcze jak popracujesz nad postaciami to bedziesz wymiatal na calego ;] komiks jest super (moje klimaty),

Święte słowa. Piękne kolory ładnie budują klimat. Moar!

Napisano
  • Autor

yo yo dzieki za komenty

pełna zgoda z tym co mowicie.postacie sprawiaja mi wiecej bolu:)

do szkoly nie chodze.tj kiedys chodzilem na jakies kijowe studium i w sumie jedyny plus to taki ze musialem sie photoszopa uczyc.pewnie gdyby nie to to bym dalej na kartkach od zeszytu rysowal.a na tablecie smigam tak gdzies od 2005 - 06

pozdro!

Napisano

miodzik, ale prawdę mówiąc mi bardziej podchodzi ta mroźna wersja z kozołakiem;]

wiadomo zimowa zawierucha, ale mimo wszystko oko odczytuje to jako bałagan, no i troszkę za dużo rozbielania jak dla mnie.

Napisano
  • Autor

bedyk- masz racje troche sie zamotalem z tym sniegiem i tez nie jestem zadowolony;/zostawie to sobie niech sobie polezy i popachnie a jak odpoczne to mozliwe ze wroce do tego:)

tr3buh - tnx:) tera bede tak robil ,postaram sie odzwyczaic od niekontrolowanego plaszczenia warstw w phootoshopie i bede staral sie wrzucac gdzies progresy:)pozdro!