KrężeL Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 (edytowane) Witka Jak wiekszosc ludu w tym dziale wrzucam swoje wypociny czekajac na krytyke i komenty.nie bede was spamowal jakas wielka iloscia na samym poczatku:) wiec wrzuce teraz kilka a potem bede dospamowywal nastepnymi:) pozdro i czekam na feedback! PS:kurde wie ktos jak to zmiejszyc;/ Edytowane 17 Czerwiec 2010 przez KrężeL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maury Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 Hej:) wg mnie to obrazki maja wysoki poziom, az nie ma czego się przyczepić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrężeL Napisano 17 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2010 zawsze mozna sie do czegos przyczepic.smialo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Witkowski Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 O cholera. Pierwszy motyw kadrem z Pianisty mi przypomina, mimo tych talerzy satelitarnych. Trzecie chyba kopie najbardziej. :) Hmm i co by się przyczepić? Może miej litość dla ludzkości, boś lucyfer apokalipsa. Aha i możliwe że paru obrazków nie widzę. Dziwne znaczki w poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 Krezel? Ten Krezel?! ;) Czesc Mistrzu! Good shit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrężeL Napisano 17 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2010 (edytowane) a załaczniki widac na dole? bo mi tez sie cos tu krzaczy ;/ Reanimator - no ja krezel krezel.a ty kto :P Lukasz : a no to chyba dobrze jest:) Edytowane 17 Czerwiec 2010 przez KrężeL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Witkowski Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 Na głównym 3 pracki i przy załączniku 5 innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silvanus Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 Bardzo fajna atmosfera, wykonanie tez, chociaż nieco bardziej wpadły mi w oko envira, aniżeli postacie. Niektóre, to tak jakby połączenie Fallouta z Penumbrą (jeśli nie grałeś, to na pewno się spodoba), po prostu genialne, moje ulubione klimaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 I bioshocka troche :D Te koncepty to tak dla siebie czy jakos komercyjnie? Jak dla mnie super, rispekt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 do afterfalla ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 aaa :> Moglem sie w sumie domyslic po tych kamienicach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrężeL Napisano 17 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2010 (edytowane) no tu akurat wiekszosc dla AF.oprocz tej stolowki i tego zakrwawionego pokoju:) by nie bylo ze wszystko komercyjne to wipka wrzuce robionego pod wplywem Warhammera:)(ksiazkowego jak i online:) slayerowi dam jakis celtycki sztylecik zamiat tego co teraz ma w lapie. WAAAGHH!! :) Edytowane 17 Czerwiec 2010 przez KrężeL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 no zacnie Kocham WFRP masz u mnie plusa :D dawaj dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 O żesz w morde, wyrobiłeś się aż miło. Pamiętam Cie bo widziałem Twoje prace w 2007 roku na stronce grafika.art.pl. Podobały mi się wtedy bardzo, dzisiaj może trochę mniej, ale to co tu pokazujesz jest bardzo ładne! Można spytac, co robiłeś przez te 3 lata że tak się rozwinąłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dekiel Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 dobre - choc swiato (moze bardziej chodzi o kolor) nie jest najepesze; zbyt monochromatyczne - noc jest oko. definicja faktury jest gdzieniegdzie niekonsekwentna, no i te miniaturki sa duzo slabsze niz te ktore wrzuciles na glowna - poszedles do przodu od tego czasu?no i tak btw: ile zajmuje ci zrobienie takiego rys ( jednego z trzech na głownej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 siema ladnie sobie poczynasz :D hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 Reanimator - no ja krezel krezel.a ty kto :P Pfff, Pablo, a kto!? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrężeL Napisano 17 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2010 EthicallyChallenged - przez 3 lata rysowalem ziom:) dekiel - 2 do 3 dni roboczogodziny w porywach :) Klicek- kope lat mam nadzieje ze wkrotce wychylimy cos znowu razem:) Pablo - ha kurde stary co ty myslisz ze po nicku cie poznam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 17 Czerwiec 2010 Share Napisano 17 Czerwiec 2010 Heh, są tacy co i 30 lat rysują i malują, a efektów nie widac... Wybacz dociekliwośc i drobiazgowośc, ale mógłbyś coś dokładniej opisac co rysowałeś, w jaki sposób, jak często itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 18 Czerwiec 2010 Share Napisano 18 Czerwiec 2010 Heh, są tacy co i 30 lat rysują i malują, a efektów nie widac... Może rysują jeden rysunek rocznie ? :D Obrazki fajne bardzo, szczególnie przestrzeń mi się podoba. Trochę gorzej z kolorami tak jak pisał dekiel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 20 Czerwiec 2010 Share Napisano 20 Czerwiec 2010 Czapki z głów, Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrężeL Napisano 21 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2010 yo dzieki za komenty:) EthicallyChallenged - No w sumie nie wiem co ci napisac:) rysowac trzeba duzo i najwazniejsze to sluchac rad i pomyslow innych ludzi.Mądrzejszych od siebie ale i takich co o rysowaniu nie maja pojecia ale maja swierze oko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrężeL Napisano 22 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2010 yo! troche starszych szybkich konceptow :) pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 22 Czerwiec 2010 Share Napisano 22 Czerwiec 2010 Zacne, zacne. Ostatni ma fajne cięcie na klacie po sekcji =]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KhazadThard Napisano 22 Czerwiec 2010 Share Napisano 22 Czerwiec 2010 mocne, nazwa postaci ostatniej też hehee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrężeL Napisano 28 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2010 no to cos na lajcie tera :) te ostatnie mozna traktowac jako wizualizacje lepiona z elementow pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrężeL Napisano 29 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2010 WAGGGH update! wiekszy zoom tu http://1.bp.blogspot.com/_vmYPvX9Jc1Y/TCnhEY8I6SI/AAAAAAAAAX8/XGQn9O3Ccao/s1600/slayer+copy.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrężeL Napisano 1 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2010 kolejny updejt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 jebickie ;] kurna, tez chce tak malowac !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrężeL Napisano 19 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2010 ..... update ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 19 Lipiec 2010 Share Napisano 19 Lipiec 2010 Kapitalne, tylko pozazdrościć. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryjówka Napisano 19 Lipiec 2010 Share Napisano 19 Lipiec 2010 Jestem pod ogromnym wrażeniem, zbieram szczękę z podłogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 19 Lipiec 2010 Share Napisano 19 Lipiec 2010 Jak dla mnie to za dużo się wszystkiego dzieje na raz i nie ogarniam, zlewa mi się wszystko w papkę, ale chyba mam inny gust co do kompozycji i scen. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joel Napisano 19 Lipiec 2010 Share Napisano 19 Lipiec 2010 Poczekajmy z oceną do skończonego produktu, na razie wszędzie wala się cement i śmierdzi jeszcze farbą, więc bałagan może być czasowy. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrężeL Napisano 20 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2010 jo dzieki za komenty.jak narazie to slayer i glowa orka mysle ze sa skonczone.moze jak pojdzie detal wszedzie zrobi sie logiczniejsze;] pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrężeL Napisano 3 Listopad 2010 Autor Share Napisano 3 Listopad 2010 elo.pora troche odswiezyc temat:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrężeL Napisano 3 Listopad 2010 Autor Share Napisano 3 Listopad 2010 (edytowane) .kurde kiszkowato zjechaly na jakosci i kolorze;/ po duze i normalne wersje wpadajcie do foilo : http://conceptjunkyard.blogspot.com/ Edytowane 3 Listopad 2010 przez KrężeL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrężeL Napisano 3 Listopad 2010 Autor Share Napisano 3 Listopad 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 3 Listopad 2010 Share Napisano 3 Listopad 2010 O prosze ;} afterfall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzyj Napisano 3 Listopad 2010 Share Napisano 3 Listopad 2010 numer trzy w pierwszym poście to taki klimat ala slamsy z Łowcy Androidów, kolorystyka pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 3 Listopad 2010 Share Napisano 3 Listopad 2010 enviro tworzysz przecudne, jeszcze jak popracujesz nad postaciami to bedziesz wymiatal na calego ;] komiks jest super (moje klimaty), i to tyle.. dlugo juz malujesz na tablecie, jestes samoukiem czy moze chodzisz/chodziles do jakiejs szkoly? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekFus Napisano 3 Listopad 2010 Share Napisano 3 Listopad 2010 enviro tworzysz przecudne, jeszcze jak popracujesz nad postaciami to bedziesz wymiatal na calego ;] komiks jest super (moje klimaty), Święte słowa. Piękne kolory ładnie budują klimat. Moar! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrężeL Napisano 4 Listopad 2010 Autor Share Napisano 4 Listopad 2010 yo yo dzieki za komenty pełna zgoda z tym co mowicie.postacie sprawiaja mi wiecej bolu:) do szkoly nie chodze.tj kiedys chodzilem na jakies kijowe studium i w sumie jedyny plus to taki ze musialem sie photoszopa uczyc.pewnie gdyby nie to to bym dalej na kartkach od zeszytu rysowal.a na tablecie smigam tak gdzies od 2005 - 06 pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrężeL Napisano 18 Luty 2011 Autor Share Napisano 18 Luty 2011 updejt lepsza wersja na http://conceptjunkyard.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 18 Luty 2011 Share Napisano 18 Luty 2011 widze ze tez niezle radzisz sobie w sculptingu, czlowiek-ryba rzadzi! http://1.bp.blogspot.com/_vmYPvX9Jc1Y/THZJBAdYaUI/AAAAAAAAAZE/EXs_tCyn86U/s1600/czlowiekryba.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrężeL Napisano 19 Luty 2011 Autor Share Napisano 19 Luty 2011 udejcik http://conceptjunkyard.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrężeL Napisano 10 Marzec 2011 Autor Share Napisano 10 Marzec 2011 UDPATE kijowa jakos zalacznika;/ a tu slidedhow z progresu http://www.youtube.com/user/ConceptJunkYard cheers! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 10 Marzec 2011 Share Napisano 10 Marzec 2011 miodzik, ale prawdę mówiąc mi bardziej podchodzi ta mroźna wersja z kozołakiem;] wiadomo zimowa zawierucha, ale mimo wszystko oko odczytuje to jako bałagan, no i troszkę za dużo rozbielania jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 10 Marzec 2011 Share Napisano 10 Marzec 2011 jak zwykle wypas na calego, dzieki za slideshow! wrzucaj wiecej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrężeL Napisano 10 Marzec 2011 Autor Share Napisano 10 Marzec 2011 bedyk- masz racje troche sie zamotalem z tym sniegiem i tez nie jestem zadowolony;/zostawie to sobie niech sobie polezy i popachnie a jak odpoczne to mozliwe ze wroce do tego:) tr3buh - tnx:) tera bede tak robil ,postaram sie odzwyczaic od niekontrolowanego plaszczenia warstw w phootoshopie i bede staral sie wrzucac gdzies progresy:)pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi