HummFred Napisano 21 Czerwiec 2010 Napisano 21 Czerwiec 2010 Witam po krótkiej przerwie. Dzisiaj przezentuję model Mercedesa, który niedawno realizowałem, w sumie na szybkiego - 12 godzin tylko:) Miałbyć to test studyjnego rendera na własny użytek, ale postanowiłem, że wrzucę też na forum. Konstruktywna krytyka jak zwykle mile widziana :)
pressenter Napisano 21 Czerwiec 2010 Napisano 21 Czerwiec 2010 Wow, dobre, dobre, na prawdę bardzo mi się podoba. Spróbowałbym może przyciemnić lekko gumę, ale jej materiał, cała reszta, studio... bardzo mi się podobają. Gratuluję skilla. Pozdrawiam Szymon
Orangegraphics Napisano 21 Czerwiec 2010 Napisano 21 Czerwiec 2010 wygląda ładnie poza tyłem, lampy tylnie coś odstają jakościowo. powiesz coś o setupie światła w studiu?
daymon Napisano 21 Czerwiec 2010 Napisano 21 Czerwiec 2010 Według mnie przednia oraz tylna szyba jest za ciemna. Poza tym bardzo mi się podoba praca. Pozdrawiam.
Berger Napisano 22 Czerwiec 2010 Napisano 22 Czerwiec 2010 Przednie lampy strasznie krzywe, pozatym bardzo podoba mi sie studio :)
zolwik Napisano 22 Czerwiec 2010 Napisano 22 Czerwiec 2010 12 godzin... hmm no to super ;) świetne tempo, jak i model. pozdrawiam
JohnZi Napisano 22 Czerwiec 2010 Napisano 22 Czerwiec 2010 bardzo fajnie wyszlo:) Pare mankamentow moznaby poprawic jakbys mial jeszcze ochote na to, ale jak na 12 h to tempo wypas. Z tych mankamentow to np sidewall, chyba robiony byl bumpem bo jest za miekki, disp daje raczej lepsze efekty. Szkoda ze tez nei widac wnetrze, wyglada tak jakby go tam nawet nie bylo - jasne wnetrze nadaloby sie idealnie:) no i reszta o czym juz wspomniano, pozdro
dac77 Napisano 22 Czerwiec 2010 Napisano 22 Czerwiec 2010 Oh lord won't you buy me a Mercedes Benz?.... Szyby wyglądają na matowe. 12 H to mnie zajmuje ustawienie klawiatury i kontrastu na monitorze.
J|L Napisano 22 Czerwiec 2010 Napisano 22 Czerwiec 2010 bardzo fajna pracka az chciało by sie wsiąsc i odjechac :] pozdrawiam
mk2 Napisano 22 Czerwiec 2010 Napisano 22 Czerwiec 2010 Widać, ze przód klepany u taniego blacharza :) Poza tym ładnie.
09121986 Napisano 22 Czerwiec 2010 Napisano 22 Czerwiec 2010 Zawsze lubiłem te twoje studia :) Przyjemnie ale bez szału ;) za to czas naprawdę ekspresowy. To teraz czekamy na coś wypaśnego nad czym bedziesz siedział z tydzien hehe ... Pozdro !
Pawelkos Napisano 22 Czerwiec 2010 Napisano 22 Czerwiec 2010 Przy przednich lampach troche krzywo, tylne lampy troche odstaja od calosci, i wydaje mi sie ze tyl troche za cienki, mam wrazenie ze powinien byc troche bardziej masywnijeszy. A tak poza tym to super, i ten czas robi wrazenie
HummFred Napisano 23 Czerwiec 2010 Autor Napisano 23 Czerwiec 2010 Witam Dziękuję za wszystkie komentarze :) Odnośnie błędów, które wypisaliście... niestety są i jestem ich świadomy. Przy przednich światłach faktycznie coś poszło nie tak jak trzeba. Tylne istotnie mogą odstawać jakościowo. No ale czas gonił i trzeba było się sprężać :) Jeszcze kwestia wnętrza - przy projekcie nie było wymagane, także są tam tylko fotele, kanapa i prosta deska rozdzielcza (wszystko pokryte ciemnym materiałem). Co do ustawień studio to postaram się coś na początku przyszłego tygodnia wrzucić. Od razu uprzedzam, że nie jest to coś wymyślnego:) 1
peter_f Napisano 28 Czerwiec 2010 Napisano 28 Czerwiec 2010 Świetny model i rendery. Jedynie może bump na oponach za mocny, ale ja się nie znam. Tak czy inaczej wypas i do tego to tempo!
Rekomendowane odpowiedzi