Napisano 24 Czerwiec 201014 l Witam, chcialbym sie pochwalic ostatnim rederem jaki wykonalem w mojej pracy. Jest to jeden z zbiornikow paliwa platforym tej samej klasy o ktorej ostatnio jest dosc glosno: ] http://www.lawco.com/wp-content/uploads/2010/04/Oil-Rig-Explosion-in-Gulf-of-Mexico-10.jpg Model CAD, ktory otrzymalem przystosowany do LP w sumie zszedlem do 24k poly+3textury. W sumie nic specjalnego, ale podoba mi sie sama struktura pozdr Edytowane 24 Czerwiec 201014 l przez KoMic
Napisano 24 Czerwiec 201014 l Tekstura jest powtarzana, każdy pionowy element posiada taką samą; właściwie to drobiazg, ale jakoś mi zawsze tego typu niedociągnięcia rzucają się w oczy.
Napisano 24 Czerwiec 201014 l dostalem oczoplasu:) jak bys nie napisal co to jest to bym nie wiedzial na co patrze :) modelik fajny, stal tylko jakas taka cieniutka. Pozdrawiam
Napisano 24 Czerwiec 201014 l Autor tex jak najbardziej jest powtarzalna,choc moglem poswiecic troche czasu na przemieszczanie niektorych objektow aby nie nakladaly sie te same uv. model ten jest wykozystywany w silniku graficznym, wiec skape oswietlenie z lataki zamaskuje niedociagniecia. Sam obrazek jest produktem ubocznym jaki pozwolilem sobie zrobic: ] pozdr i dzieki za komenty
Napisano 24 Czerwiec 201014 l Render fajny, model również, ale pasowałoby jeszcze coś dorzucić:) bo teraz to jest taka "tajemnica" każdy chciałby zobaczyć to coś w całej okazałości:) pozdro
Napisano 25 Czerwiec 201014 l Autor hehehe, to nie jest abstrakcja, ani nawet moja fantazja. zwykla inz robota. uproszczony model z 3 texturami na krzyz. hehe mi sie takie rzeczy podobaja. za to nigdy nie przelamie sie aby zrobic szklaneczki i kubeczki w kucheneczce czy innej lazieneczce, bleeehhhh. Stal, zywa stal, tony stali, mniam mniam: ], a okretowe struktory kadlubowe sa juz wogole wyczesane w kosmos hehehe. Ta harmonia webframow, stiffenerow, bracketow, ehhhh,,,, az sie rozmarzylem: ] taki juz moj fetysz. pozdrawiam
Napisano 28 Czerwiec 201014 l Żeby nie Ty to bym nie wiedział co czai się w czeluściach okrętowych bebechów! Mnie się podoba :)
Napisano 1 Lipiec 201014 l KoMic, współczuję, że nie masz jak zabrać tego fetyszu do łóżka... A swoją drogą zawsze podejrzewałem, że kontenerowce na ropę mają wewnątrz przegrody utrudniające swobodne pływy ropy, która wszak zapala się przy odpowiednim ciśnieniu...
Napisano 1 Lipiec 201014 l Hehe no niezły fetysz :D A tak na marginesie, czy okrętowa stal jest aż taka matowa? pytam bo się nie znam, pozdro.