Skocz do zawartości

Ktory temat na minibitwe 25 wybierasz  

61 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ktory temat na minibitwe 25 wybierasz

• starwars
    • starcraft
    • textura do gotowego modelu
    • pistolet/karabin
    • Low-Poly remake postaci z gry(diff only)
    • Mortal Kombat/Domek z modułów
    • wyposazenie wnetrza domu
    • pojazd sci-fi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

alboo... :)konkurs na tło dla jakiejs scenki...

alboo... :) konkurs na najlepsza hybryde :) i okreslic dokladnie czy to hybryda czlowieka ze zwierzeciem czy maszyna i czlowiek czy jak tam...

alboo... na podstawie jakiegos bardzo prostego rysunku (czy to postac czy maszyna..) zrobic model (wtedy mozna szalec z detalami kolorami, normalmapa...) i wybrac najlepsza wersje..

wiecej grzechow nie pamietam bo ide ogladac film:)

• Odpowiedzi 69
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano (edytowane)

no nie wiem.. przecież temat to podstawa..albo zniechęci albo zainspiruje.... jakby był interesujący temat to bym na pewno wzięła udział..

Edytowane przez Selena
Napisano

Na polycountcie (?) był raz fajny temacik, mixowanie 2 postaci z gier xD

Ale co to za marudzenie z tematem ;O raz trafi się taki, raz siaki, a tak to tylko stoimy w miejscu, gdybając, co by było gdyby.

Napisano

Lepszy najazd narzekatorow niz moderatorow :D

Ale po tym watku widac do czego prowadzi demokracja.

Podejmij Wasc decyzje i zaczynajmy bitwe.

Napisano
podałam tylko przykłady jakie mozna by bylo tematy dać:) a marudzić nikt nie zabrania:D

Spox nie chodziło mi że akurat ty narzekasz, tak ogólnie powiedziałem bo już 4 dni ta bitwa startuje i wystartować nie może... ;)

Napisano
jutro postawie watek z poczatkiem i tematem bitwy, limitami itp:)3majcie kciuki

Ahhh szkoda w takim razie ja do dopiero w piątek dowiem się jaki jest temat xD no to trzymam kciuki. Jaki jest przybliżony czas bitwy?

Napisano

Mało ambitna bitwa się zapowiada, a szkoda bo zabrałbym udział z czymś bardziej złożonym niż diff. Poczekam aż moda na uproszczone minibitwy i bawienie się w "oldskull" minie.

Pozdr

Napisano

no to dajmy 10k trisów, niech będzie, tylko obawiam się że wtedy większość ludzi nie skończy bo zaczną świrować z normalami, popieprzą coś i stracą wenę ;) 10k to jest taka złożoność: http://www.gameartisans.org/contests/competitions/uploaded_images/41-game-3d-art-475-1251752756-image.jpg

PS

Mówiąc "taka złożoność" nie mam na myśli że "ojejku jak to dużo..." tylko ułatwiam rozminę nad opcją ;)

Napisano
no to dajmy 10k trisów, niech będzie, tylko obawiam się że wtedy większość ludzi nie skończy bo zaczną świrować z normalami, popieprzą coś i stracą wenę ;) 10k to jest taka złożoność: http://www.gameartisans.org/contests/competitions/uploaded_images/41-game-3d-art-475-1251752756-image.jpg

PS

Mówiąc "taka złożoność" nie mam na myśli że "ojejku jak to dużo..." tylko ułatwiam rozminę nad opcją ;)

E tam od razu 10k, czemu nie 3-4-5 lub 6? Zawsze można też zakazać normali.

Nie każdy też lubi się bawić jak to już powiedziano w pixelki, to że mamy teraz limicik 1k i 256 nie znaczy że będzie łatwiej, szybciej lub przyjemniej, niż 6k i 1k tex.

Natomiast taka duża bitwa by się przydała, ale jako konkurs już, choć jak ktoś chce to może wystartować na dominance war albo cuś :P

Napisano

Skończcie już mieszać, Bruneq podejmij decyzję i startujemy. Nie wiem ile jeszcze można klepać jeden temat, skoro każdy wie, że nigdy nie dojdziemy do porozumienia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności