adek Napisano 8 Lipiec 2010 Napisano 8 Lipiec 2010 Jeśli jeszcze nie widzieliście krótkiego filmu jaki pojawił się 4 dni temu na profilu blu pt. BIG BANG BIG BOOM - szczerze polecam. Jest to animacja, która powstała na ulicy, na murach (wall-painted animation). Film przedstawia nienaukowe spojerzenie na początek życia, jego ewolucję oraz prawdopodobny jego koniec. BIG BANG BIG BOOM - the new wall-painted animation by BLU Reżyseria i animacja: BLU (blublu.org) Produkcja i dystrybucja ARTSH.it (artsh.it) Soundtrack ANDREA MARTIGNONI
plasti Napisano 8 Lipiec 2010 Napisano 8 Lipiec 2010 super!!! ostatnia rakieta ziemia-powietrze BOMBA!
Joel Napisano 8 Lipiec 2010 Napisano 8 Lipiec 2010 Wykonanie ekstra, ciekawe ile to im zajęło, ładna bajka.
bartolomeo Napisano 9 Lipiec 2010 Napisano 9 Lipiec 2010 blu są kozakami. teraz jeszcze większymi :) bajka
maury Napisano 9 Lipiec 2010 Napisano 9 Lipiec 2010 jakie to musiało być praco- i czasochłonne, efekt jest zadziwiający, szczena opada. To tak jak rysowanie kreskówki w ogromnej skali. Pełen szacunek. PS: Dla mnie motywy z krabem i rakieta były najlepsze:)
KoMic Napisano 9 Lipiec 2010 Napisano 9 Lipiec 2010 dla mnie, az meczace od ogromu pracy jaka Tworcy wlozyli w wykonanie tego filmu. Fantastyczne, niepowtarzalne. hehehe normalnie sztuka: ]
Mariusz. Napisano 9 Lipiec 2010 Napisano 9 Lipiec 2010 Ludzie, to nie jest ani fantastyczne ani fajne, to jest po prostu z******te !!!!!!!!
jaceks Napisano 9 Lipiec 2010 Napisano 9 Lipiec 2010 Swoją drogą, chciałbym mieć przy sobie tyle pieniędzy ile kosztowała ta farba.
Pierzak Napisano 12 Lipiec 2010 Napisano 12 Lipiec 2010 Dla mnie bomba.. Rany ile oni w to pracy musieli wlozyc.
lejacypies Napisano 13 Lipiec 2010 Napisano 13 Lipiec 2010 Genialne! ile pracy to musiało kosztować O_o ale jak najbardziej się opłacało:)
Rekomendowane odpowiedzi