Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wow :) a tego to nie wiedziałam ,że dla takiej szychy pracujesz :) Wielkie gratulacje :D myslę ,że to była kwestia czasu kiedy w końcu Cię porwą do wielkiego świata :D więc trzymam kciuki za dalsze sukcesy !

PS. Prace rewelacyjne :) bardzo fajne wrażenie daje ten pędzel.

• Odpowiedzi 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hejo, niezły ten efekt z postu #1050. Z CGMA też niezłe ćwiczonka. Wykupiłeś master klase? (Analytical Figure Drawing: Hands/Feet/Head/Composition może?).

Ja to ostatnio z tych półgodzinnych sampli wyciągam ile się da.

Portrecik całkiem lekki i przyjemny, jakby biała kredka na czarnym kartonie, a u laski tylko nie jestem pewien co do ustawienia uszu, a tak poza tym to takie studium trochę nie w Twoim stylu. Więc na plus że coś w innym stylu niż zwykle.

Pozdrawiam

Napisano

Fajne te ostatnie, takie jak olejoakryle na mocno fakturowanym czymś. Pani z ilustratora nieszczególnie... Trochę zbyt krzykliwe, łatwo o kicz.

Napisano

Przeglądnąłem dużą część Twojej teczki. Zeszło mi dwa dni. I:

1. Brawo!

2. Droga jaką przebyłeś inspiruje. To dla takich rzeczy człowiek wstaje przed 6.00 rano, żeby jeszcze przed robotą porysować.

3. Brawo!

Pozdrawiam,

AQ

Napisano

No. I dostalem wize w ambasadzie, wiec jeszcze tylko ICE i 4 kwietnia zaczynamy semestr w Watts Atelier w slonecznej Californii. Nie powiem, ze sie nie ciesze.

@Sidre Dzieki!

@Swiezy Tak jest, wykupilem Master Classe u Hamptona ale o nazwie po prostu Analytical Figure Drawing. Polecam serdecznie!

@Igi Tak to jest z eksperymentami, czasem sie trafi, czasem nie. Dzieki za odwiedziny!

@tomzar haha, ujecie z dokladnie tej samej sceny, jednak na kilka sekund przed kadrem, ktory malowalem. A i milo mi, ze da sie poznac z jakiego filmu kadr...

@Urbanboogie Danke!

Cwiczenia z Master Class

NoJzIwS.jpg

I taki twor na odpoczynek od conceptow

oMA8cGV.jpg

Napisano

Wygląda na to, że kurs przyswajasz i daje efekty. Na powyższym obrazku widać, że bardziej świadomy bryły się stajesz.

Brawo, brawo.

Co tam na ziemi Arnolda będziecie porabiać?

Pozdro

Napisano

Ekstra sprawa taka wyprawa, życzę powodzenia i liczę na jakieś sprawozdania na maxiku=]

A co do pracy to zgrzyta mi trochę to boczne światło, może dlatego że brakuje jego źródła które przy takim blasku powinno być chyba dosyć silne, no i trochę spłaszcza fajną bryłę całej postaci

Napisano

bedyk o tym rim lighcie piszesz? :D miałem o niego pytać ale nie śmiałem :D

On to chyba do separacji z tłem dał, bo fizycznego wytłumaczenia nie mam.

Napisano (edytowane)

rice: no tez tak myślę, tylko pytanie czy taka operacje robić skalpelem czy nożem stołowym ;]

chodzi mi przede wszystkim o udo bo wyżej poszło ładnie

Edytowane przez Bedyk
wed
Napisano

Nie przestajesz zaskakiwać - powodzenia w Watts Atelier jak zobaczyłem wykładowców i program szkoły to naprawdę coś pięknego.

Napisano

Prawda Panowie, rim light na udzie splaszczony, bo zaimprowizowany :

Dzieki grass! Tez mialem takie wrazenie i dlatego tak wybralem :D

2 h z Blade Runnerem

q3rQLzu.jpg

Napisano

Fajne miękkie światło na portrecie.

Ostro widzę anatomia jest piłowana. Ech, też bym musiał wziąć się za to, bo bez tego nie zajadę daleko. Jenak jak widzę, jaki ogrom to pracy, to się odechciewa.

Napisano

Portret rewelacyjny.

Zamknięte oczy i usta, lekko ściągnięte brwi - jest emocja w tej twarzy. Aż się myśli co ją wywołało.

Napisano

@panRebonka - Dziekuje za odwiedziny! To prawda, ze tej pracy jest troche, ale naprawde zwraca sie w nadmiarze :)

@asdaq - Dzieki! Ciesze sie, ze dostrzegasz w tym jakas historie :) Moge uznac to za maly sukces :D

Takie cos z wczoraj. 3h.

1TLEi2v.jpg

Napisano

o żesz, robisz za dwóch:)

fajnie ten rycerz wyszedł, ale rzeczywiście ten płomyk odstaje. Tak się trochę zastanawiam jak on miecz trzyma, bo wygląda to tak jakby trzymał ręce pod mieczem

Napisano

Najs. Tylko prawe oko tej Pani tak jakby przechylone.

Poprzednie prace mega. Koncept pojazdu świetny: kadr, światło, kolor bombowe.

A potem kontrastowy swobodny szkic postaci w zbroi. Idziesz jak przecinak.

Napisano

@asdaq - Dzieki wielkie!

@grass - No sam w to nie wierzę, haha :D

biglebowski - Dzięki! Chyba muszę praktykować przynajmniej 3 godzinny odpoczynek od pracki zanim ja wrzucę. Zawsze wyjdą tego ypu niedoróbki. Dzięki za feedback.

Napisano

jakieś dupne zmiany na live... jak w ogóle obejrzeć cokolwiek? wyświetla mi tylko profil, informacje, że masz 2 posty i że wlaśnie robisz filmik na żywo ale jak to oglądać?

Napisano

Od początku tej teczki było widać, że będą z Ciebie ludzie. Chociaz może bardziej adekwatne byłoby tutaj stwierdzenie "tytan pracy":) Narysuj coś paskudnego, coby EthicallyChallenged czy inny wujek Łamignat nie musiał się pastwić nad Twymi dłońmi;)

Powodzenia i oby tak dalej albo i lepiej!