DamianS Napisano 24 Luty 2011 Share Napisano 24 Luty 2011 Tylko wyrzućcie mnie z Nicolasów, bo ktoś pomyśli, że robię na dwa fronty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielarz Napisano 28 Luty 2011 Share Napisano 28 Luty 2011 11 bit Studios Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 19 Kwiecień 2011 Share Napisano 19 Kwiecień 2011 (edytowane) no dobrze brunku , dopisz mnie do techlandu Edytowane 19 Kwiecień 2011 przez Bruneq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayamak Napisano 7 Czerwiec 2011 Share Napisano 7 Czerwiec 2011 (edytowane) Reality Pump - Kraków http://www.realitypump.pl/ _ Edytowane 7 Czerwiec 2011 przez mayamak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 9 Czerwiec 2011 Share Napisano 9 Czerwiec 2011 Reality Pump - Kraków http://www.realitypump.pl/ Character art. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 19 Lipiec 2011 Share Napisano 19 Lipiec 2011 Artifex Mundi - Zabrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 25 Sierpień 2011 Share Napisano 25 Sierpień 2011 (edytowane) Nieaktualne: AidemMedia (Gdańsk) Edytowane 9 Styczeń 2015 przez Monio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juzwa Napisano 26 Sierpień 2011 Share Napisano 26 Sierpień 2011 To samo co Moniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 4 Listopad 2011 Share Napisano 4 Listopad 2011 Brunon, wykreśl mnie, juz jestem wolny xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bambosz Napisano 19 Listopad 2011 Share Napisano 19 Listopad 2011 Mogę się dopisać ? Kronospan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mara Napisano 8 Marzec 2012 Share Napisano 8 Marzec 2012 chyba zapomniałem się przepisać - obecnie Reality Pump - Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monio Napisano 9 Styczeń 2015 Share Napisano 9 Styczeń 2015 Wypadałoby zaktualizować. Niedługo mi stukną 2 lata w GubicGames (Warszawa). Za to możecie wypisać muody'ego bo odszedł od nas miesiąc temu robić jakieś symulatory traktorów na oculusa. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W Art Napisano 9 Styczeń 2015 Share Napisano 9 Styczeń 2015 Dobra to ja też - TERMA - Gdańsk(dokładnie Czaple pod Gdańskiem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi