Napisano 5 Sierpień 201212 l Autor lukasjogabonito tak :) Noe Duchaufour Lawrance Ottoman salut. Edytowane 5 Sierpień 201212 l przez indian
Napisano 5 Sierpień 201212 l niezłe! Indian jakbyś mógł do każdego nowego mebelka dorzucać siatke to było by miło;). Planujesz texturing jakiś do tych wszystkich modeli czy robisz to w razie potrzeby, gdy ich używasz?
Napisano 5 Sierpień 201212 l Autor tutaj wersja z podnóżkiem : salut. Edytowane 6 Sierpień 201212 l przez indian
Napisano 5 Sierpień 201212 l Świetne i czyściutkie siateczki. Powinieneś do wszystkich tych modeli zmalować jakieś teksturki i zaczać sprzedawać w pakietach robiąc konkurencje Evermotion. ;)
Napisano 7 Sierpień 201212 l Monio ma racje! Jakbyś dobrze to wszystko to oteksturował to byś miał olbrzymie branie na modele;). Dzięki za siatki, ja osobiście wiele czerpie z twoich siatek. Są czyste i idealne;D
Napisano 7 Sierpień 201212 l Autor Monio , xmass dzięki, miałem kiedyś pomysł zrobienia paczki z tych modeli oteksturowanych i takie tam pod vraya ale jakoś ten pomysł nie wypalił może kiedyś :) 3d_operator przeszycia, zaznaczasz edga i extrudujesz , potem kombinujesz żeby to wyglądało :) salut.
Napisano 24 Sierpień 201212 l Autor dalej, co do poduszki to wiem, ale mnie nie bijcie to wina projektantów :) salut.
Napisano 7 Wrzesień 201212 l indian, według mnie, stałeś się mistrzem "marszczenia materiału" i w tym przypadku nieco przesadziłeś ;P niektóre zagniecenia wyglądają jakby były wykonane żelazkiem ;P
Napisano 8 Wrzesień 201212 l Autor też mi się tak wydaje, ale na samym końcu okazało się że model ma być stanowczo niższy i to zmieniło zupełnie układ zagnieceń, po zeskalowaniu modelu o kilka procent, a nie chciało mi się tego wszystkiego poprawiać i tak już zostało... salut.
Napisano 8 Wrzesień 201212 l Zakładajac, że robisz te zmarszczki techniką z Twojego tutoriala to pytanie: ile godzin zajęło Ci wykonanie tego modelu?