Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano
  • Autor

lukasjogabonito tak :)

Noe Duchaufour Lawrance Ottoman

c1KKS.jpg

salut.

Edytowane przez indian

• Odpowiedzi 164
  • Wyświetleń 31,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

niezłe! Indian jakbyś mógł do każdego nowego mebelka dorzucać siatke to było by miło;). Planujesz texturing jakiś do tych wszystkich modeli czy robisz to w razie potrzeby, gdy ich używasz?

Napisano
  • Autor

tutaj wersja z podnóżkiem :

vwOCo.jpg

salut.

Edytowane przez indian

Napisano

Świetne i czyściutkie siateczki. Powinieneś do wszystkich tych modeli zmalować jakieś teksturki i zaczać sprzedawać w pakietach robiąc konkurencje Evermotion. ;)

Napisano

Monio ma racje! Jakbyś dobrze to wszystko to oteksturował to byś miał olbrzymie branie na modele;). Dzięki za siatki, ja osobiście wiele czerpie z twoich siatek. Są czyste i idealne;D

Napisano
  • Autor

Monio , xmass dzięki, miałem kiedyś pomysł zrobienia paczki z tych modeli oteksturowanych i takie tam pod vraya ale jakoś ten pomysł nie wypalił może kiedyś :)

3d_operator przeszycia, zaznaczasz edga i extrudujesz , potem kombinujesz żeby to wyglądało :)

salut.

Napisano
  • Autor

dalej,

co do poduszki to wiem, ale mnie nie bijcie to wina projektantów :)

h4q1l.jpg

BYVcH.jpg

salut.

Napisano

indian, według mnie, stałeś się mistrzem "marszczenia materiału" i w tym przypadku nieco przesadziłeś ;P

niektóre zagniecenia wyglądają jakby były wykonane żelazkiem ;P

Napisano
  • Autor

też mi się tak wydaje, ale na samym końcu okazało się że model ma być stanowczo niższy i to zmieniło zupełnie układ zagnieceń, po zeskalowaniu modelu o kilka procent, a nie chciało mi się tego wszystkiego poprawiać i tak już zostało...

salut.

Napisano

Zakładajac, że robisz te zmarszczki techniką z Twojego tutoriala to pytanie: ile godzin zajęło Ci wykonanie tego modelu?