indian Napisano 5 Sierpień 2012 Autor Napisano 5 Sierpień 2012 (edytowane) lukasjogabonito tak :) Noe Duchaufour Lawrance Ottoman salut. Edytowane 5 Sierpień 2012 przez indian
xmass Napisano 5 Sierpień 2012 Napisano 5 Sierpień 2012 niezłe! Indian jakbyś mógł do każdego nowego mebelka dorzucać siatke to było by miło;). Planujesz texturing jakiś do tych wszystkich modeli czy robisz to w razie potrzeby, gdy ich używasz?
indian Napisano 5 Sierpień 2012 Autor Napisano 5 Sierpień 2012 xmass postaram się wrzucać siatki :) salut.
indian Napisano 5 Sierpień 2012 Autor Napisano 5 Sierpień 2012 (edytowane) tutaj wersja z podnóżkiem : salut. Edytowane 6 Sierpień 2012 przez indian
Monio Napisano 5 Sierpień 2012 Napisano 5 Sierpień 2012 Świetne i czyściutkie siateczki. Powinieneś do wszystkich tych modeli zmalować jakieś teksturki i zaczać sprzedawać w pakietach robiąc konkurencje Evermotion. ;)
xmass Napisano 7 Sierpień 2012 Napisano 7 Sierpień 2012 Monio ma racje! Jakbyś dobrze to wszystko to oteksturował to byś miał olbrzymie branie na modele;). Dzięki za siatki, ja osobiście wiele czerpie z twoich siatek. Są czyste i idealne;D
3d_operator Napisano 7 Sierpień 2012 Napisano 7 Sierpień 2012 Indian modele super. Zdradzisz jak robisz przeszycia?
indian Napisano 7 Sierpień 2012 Autor Napisano 7 Sierpień 2012 Monio , xmass dzięki, miałem kiedyś pomysł zrobienia paczki z tych modeli oteksturowanych i takie tam pod vraya ale jakoś ten pomysł nie wypalił może kiedyś :) 3d_operator przeszycia, zaznaczasz edga i extrudujesz , potem kombinujesz żeby to wyglądało :) salut.
indian Napisano 24 Sierpień 2012 Autor Napisano 24 Sierpień 2012 dalej, co do poduszki to wiem, ale mnie nie bijcie to wina projektantów :) salut. 1
Sinnerslayer Napisano 7 Wrzesień 2012 Napisano 7 Wrzesień 2012 indian, według mnie, stałeś się mistrzem "marszczenia materiału" i w tym przypadku nieco przesadziłeś ;P niektóre zagniecenia wyglądają jakby były wykonane żelazkiem ;P
indian Napisano 8 Wrzesień 2012 Autor Napisano 8 Wrzesień 2012 też mi się tak wydaje, ale na samym końcu okazało się że model ma być stanowczo niższy i to zmieniło zupełnie układ zagnieceń, po zeskalowaniu modelu o kilka procent, a nie chciało mi się tego wszystkiego poprawiać i tak już zostało... salut.
3d_operator Napisano 8 Wrzesień 2012 Napisano 8 Wrzesień 2012 Zakładajac, że robisz te zmarszczki techniką z Twojego tutoriala to pytanie: ile godzin zajęło Ci wykonanie tego modelu?
indian Napisano 8 Wrzesień 2012 Autor Napisano 8 Wrzesień 2012 4-5 godzin, jakoś się szybko zeszło :) salut.
Rekomendowane odpowiedzi