indian Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 (edytowane) Wszystkie modele jakie zostaną umieszczone w paczce, postaram się wrzucać tutaj, propozycje mebli mile widziane :) Wszystkie modele jakie udało mi się już zrobić znajdziecia na [indiancg.blogspot.com] Kilka ostatnich modeli (miniaturki, aby szybciej się oglądało): Edytowane 5 Sierpień 2012 przez indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 no ladnie ladanie, jak wrzucisz reszte ze speeda to serwer przeciazysz :D Pokaz tez te w studiu z tektura. Gratuluje pokaznej kolekcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jlidesign Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 indian czekam na cała kolekcję ;) gratuluje modeli. Pozdrawiam Ivan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 Dobrze że założyłeś swój wątek bo tamten to powinien się nazywać "indinian speed modeling", ładne modele robisz widziałem już ich sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 Indian faktycznie te modele idą na sprzedaż? Nie znam się na meblach więc może głupie pytanie - to twoje autorskie modele czy są takie w sprzedaży? Gratulacje ogólnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 Modele bardzo dobre, renderki na poziomie. Jedynie z blogiem jest kłopot - drobne błędy językowe (np. lamp's zamiast lamps, etc.), stopka z Vraya z napisem "Lampka speed test", czy plik o nazwie "Bez nazwy 1 kopia" sprawiają lekkie wrażenie amatorki. Poza tym pliki png długo się ładują. Nic tylko życzyć komercyjnego sukcesu kolekcji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 No wzorował się na zdjęciach, niektóre to chyba sam wymyślił, o ile ja sie nie myle, ale wymodelował sam :) Gratuluję jemu, pewnie przyjdzie mi kupić tą paczkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubm Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 dobra kolekcja i modele 1 klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 24 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2010 @slowiak postaram się :) @jlidesign, bbandi, Dunuś, jakubm dzięki wielkie :) @lucek tak modele idą na sprzedaż, niektóre są mojego konceptu inne z refelki brane z neta :) @arev wielkie dzięki za spostrzegawczość, postaram się poprawić :) rep+ pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jlidesign Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 Ha ha ha teraz zauważyłem że ja mam miniaturkę Jamesa Bonda, Lucek Le Chiffre a Dunuś Vesper. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 25 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2010 (edytowane) Siatka w speed modelingu, w wątku do którego prawie nikt nie zagląda. pozdro. Edytowane 25 Sierpień 2010 przez indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 28 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2010 lampka, preesenter kiedyś na ircu pokazywał fotkę z nią i mi się spodobała :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jlidesign Napisano 28 Sierpień 2010 Share Napisano 28 Sierpień 2010 indian wszystko cudownie , ale kiedy udostępnisz modele ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 28 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2010 Jeszcze kilka modeli, i będzie 50, więc niedługo, ale myślę o zrobieniu kolekcji, 20 i 30 modeli, w tym sam możesz sobie wybrać jakie chcesz :) Free modele dałem na cf free stuff, ale jeszcze ich nie widać / salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 28 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2010 free modele, mam nadzieje że się przydadzą, tych modeli nie zobaczycie z paczce : http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=70325 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 4 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2010 Odkopuję temat taką lampką :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 4 Wrzesień 2010 Share Napisano 4 Wrzesień 2010 meduza ? :) fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 16 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2010 Tutaj kilka modeli z materiałami i bez : salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudavka Napisano 16 Wrzesień 2010 Share Napisano 16 Wrzesień 2010 Lampka-meduza jest wg mnie genialna :) Bardzo mi sie podoba. Dobry pomysl z ta kolekcja i zycze Ci wytrwalosci w dalszym tworzeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 16 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2010 kolejny hoker : salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 17 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2010 lampka z materiałami: salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 17 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2010 Kolejne krzesełko i powoli zbliżam się do końca paczki: salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 17 Wrzesień 2010 Share Napisano 17 Wrzesień 2010 i cos narobil? ani jednego posta od miesiaca w Speed Modelling, modeling 3D, modele testowe :) Ile ci zostalo do skonczenia tej paczki ? Ostatnie dwa krzesla najslabsze (w sensie proste jak z tutkow dla poczatkujacych). Reszta bardzo sie podoba. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 17 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2010 (edytowane) Czołem, no trzeba coś wrzucić do speed'a bo nam upada :) Do skończenia paczki zostało coś koło 15-14 modeli. Nie wiem czy ostatnie dwa najsłabsze, hoker jak hoker :) salut. Edytowane 18 Wrzesień 2010 przez indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 18 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2010 Lampa, mam nadzieje że się wam spodoba, jestem dość zadowolony, ponieważ waży nieco ponad 20K :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loki Napisano 18 Wrzesień 2010 Share Napisano 18 Wrzesień 2010 Bardzo przyjemne modele - nie myślałeś czasem żeby nie zrobić paczki modeli mebli ogrodowych? (coś jak np. http://www.klusex.pl/) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 18 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2010 Dzięki wielkie Loki, pomyślę nad tym, ale najpierw chcę dokończyć tą paczkę, do której końca zostało jeszcze około 14 modeli :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 19 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2010 Mam nadzieje że się podoba, lampa : salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubm Napisano 19 Wrzesień 2010 Share Napisano 19 Wrzesień 2010 tak sobie mysle ze fajnie by bylo, jakby byl widok na to co sie dzieje pod kloszem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 19 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2010 Pod kloszem :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 20 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2010 Kolejna lampka :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 21 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2010 (edytowane) Kolejna lampka, jeszcze 12 modeli do końca :) icon lamp : salut. Edytowane 21 Wrzesień 2010 przez indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 22 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2010 Render ostatniej lampki :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 22 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2010 non random light(krótsza wersja): salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 22 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2010 Czołem, ty razem coś z innej półki czyli bouroullec algue : salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 22 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2010 Akari BB3-55DD: salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 23 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2010 Tym razem coś naprawdę z innej beczki :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 23 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2010 Kolejna lampa: salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 24 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2010 Krzesło : salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubm Napisano 24 Wrzesień 2010 Share Napisano 24 Wrzesień 2010 tak sobie mysle ze z lamp to jeszcze kinkietów brakuje - nowoczesnych rzecz jasna ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 24 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2010 Render ptaszka :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 25 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2010 Render lampy: salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 25 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2010 (edytowane) Render ostatniego krzesła :) salut. p.s Jeszcze 6 modeli :) Edytowane 25 Wrzesień 2010 przez indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 25 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 25 Wrzesień 2010 Świecznik tym razem :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 25 Wrzesień 2010 Share Napisano 25 Wrzesień 2010 pieknie ziom...jestem z Ciebie dumny :P 5 do konca ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 25 Wrzesień 2010 Share Napisano 25 Wrzesień 2010 Za bardzo się spieszysz. Końcówka powinna być lepsza niż początek, a nie jest. Ponadto, o ile modele są klasa, o tyle ich prezentacja jest do niczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 25 Wrzesień 2010 Share Napisano 25 Wrzesień 2010 @mkeruj chyba sie z toba nie zgodze.... leci w swoim tempie! Coraz lepiej mu idzie...no ale kazdy ma swoj punkt widzenia! @indian...nie sluchaj go bo bredzi ... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 26 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2010 (edytowane) @mkeruj postaram się żeby ostatnie 5 mebli było najlepszych :) @slowiak dzięki :) salut. Edytowane 26 Wrzesień 2010 przez indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach13 Napisano 28 Wrzesień 2010 Share Napisano 28 Wrzesień 2010 (edytowane) @indian co do tego ostatniego krzesła to popatrz na nie jeszcze raz i zastanów się czy postawił byś go na podłodze za 10.000, z całym szacunkiem ale w robocie na budowie mamy lepsze stojaki na drut żeby nie rdzewiał od podłoża. Do HD to jeszcze trochę brakuje pamiętaj że HD to nie tylko duży render ale przedewszystkim drobny detal który powala jakością samego modelu jak i tekstury. mkeruj ma poniekąd rację przyłożył byś się to efekt końcowy by ludzi zabił samym wrażeniem, a tak widać poszedłeś na ilość nie na jakość. Edit// Tak z ciekawości ile zamierzasz kosić floty za taką paczkę ? Edytowane 28 Wrzesień 2010 przez stach13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 29 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2010 Czołem, @stach nie wiem dlaczego nie miał bym stawiać tego krzesła na jakimkolwiek podłożu, redery robię dla siebie, w paczce będą same modele (wyjątkiem jest eames bird), za paczkę będę kosił około 3.5K, ale pewnie to się jeszcze zmieni :) salut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi