Napisano 2 Wrzesień 200420 l Narazie czasu brak... ja nie wiem jak wy to robicie - ja nie wyrabiam JUZ (poczatek roku) z niczym :) A moja wizja co do tej niewiasty była taka, żeby ją nieco okiereszować... tak dla kontrastu.. zamiast sutków zrobić dwie duże, pozszywane rany... coś popsuć ogólnie rzecz biorąc.. w niewielkim stopniu.. mo,że jak skończe (o ile skoncze) tą niewiastę to poprobuje z fotką obok, a pozniej z naturki :) Dzięki za rade :)
Napisano 3 Wrzesień 200420 l Autor ten program takie rzeczy potrafi? no no, powinienem się nim zatem poważnie zainteresować.
Napisano 3 Wrzesień 200420 l jesli mowa o motion capture to po pierwsze - to nie program a po drugie - co z tego ze daje takie mozliwosci skoro kosztuje tyle co dobre auto ;)
Napisano 3 Wrzesień 200420 l >dr Ug nieźle, prawie dałem się nabrać, też pobawiłem się Artrage, banalny pejzażyk :D
Napisano 3 Wrzesień 200420 l hindusxxx a o czy ty mowisz ?? mCh mial chyba na mysli artrejdża a on ma niewiele wspolnego z motion capture ...
Napisano 3 Wrzesień 200420 l To ja powtórzę to, co śmiem zawsze mawiać w takich sytuacjach: Nie ma to jak wszechwiedzący newbie!! :) I w tym momencie przesyłam gorące pozdrowienia dla mojego ulubieńca Seo... :P 3maj sie Misiu :P
Napisano 4 Wrzesień 200420 l Może powinien powstać wątek tylko Artrage i co z niego można wyciągnąc? :D
Napisano 4 Wrzesień 200420 l hehe, tak...całkiem spore możliwości ma ten mały programik :) Wrzucam jakieś tam bazgroły kilkuminutowe
Napisano 4 Wrzesień 200420 l Autor mkaszpir: myslę, że tutaj wrzucajcie wszelkie prace w artrage. jak na razie za mało osób się tym para, by robić nowy wątek. jak go rozreklamujemy, to damy nowy thread. ps. aktualizacja zasad wątku, przeczytajcie :)
Napisano 5 Wrzesień 200420 l ajkby ktos nie wiedzial to kwakti ;P gdzie :)??? Fajne w sumie te plamki :)
Napisano 5 Wrzesień 200420 l Zrobilem sobie tapetke! Wrzucam, bo zrobilem do niej rowniez brushe ... gdyby ktos chcial to zamieszczam link do wersji 1024/768 http://members.lycos.co.uk/mithril666/tapeta.jpg a tu w miniaturce:
Napisano 5 Wrzesień 200420 l aaa wiedziaBem ze sie wsyztkim spodobaja kwiatki ;P tapeta ladna ale wole se josei maran wrzucic :]
Napisano 5 Wrzesień 200420 l Autor scorpi - pycha. siegmar: no, nareszcie coś w moich klimatach. trochę głębi by nie zaszkodziło temu obrazkowi, ale ogólnie smaczne.
Napisano 5 Wrzesień 200420 l nastepna 10 min tapetka .. wlasne brushe http://members.lycos.co.uk/mithril666/tap_02.jpg i mini:
Napisano 5 Wrzesień 200420 l atrage 6 min myszka dziwny program moze z tabletem sie lepiej pracuje ale myszka lekka masakra
Napisano 5 Wrzesień 200420 l Zianstalowałem Atrage( download zajął 50min na moim superszybkim modemie) No i trochę się zawiodłem- Nie ma warstw!!!!! A czy jest tu jakieś narzędzie do pobierania próbki koloru? Szybki dresiarz;)
Napisano 5 Wrzesień 200420 l atrage mycha 4 min hehe wspominalem ze zycie bez tabletu to koszmar :) pan kolorek ;)
Napisano 5 Wrzesień 200420 l Kurcze, tak sobie swietnie poczynacie, ze tez chce sprobowac. Jestem poczatkujacym, wiec mnie nie zjedzcie za bardzo. Myszka i ArtRange (brakuje mu suchego pedzla :| ... cokolwiek to znaczy). P.S. Co to jest tableta?
Napisano 6 Wrzesień 200420 l He Dr Ug poczatki bywaja trudne nie przejmuj sie kiedys sie nauczysz...pewnie nigdy nie bedziesz tak dobry jak jak no ale coz musisz sie jakos z tym pogodzic... Pierwsze moje arcydzielo w ArtRage'u tytuł: "OSTATNI SAMURAJ NA ZIEMI W DRODZE"
Napisano 6 Wrzesień 200420 l Archangel- powinieneś ozpocząć bitwę...:D PS. Badzo fajny ten pogamik ;) Pozdr
Napisano 6 Wrzesień 200420 l Wszyscy tworzą w tym pogamiku, trzeba było go sprawdzić... Oto wyniki PS. Ramka zostala wykonana w PS'ie. Pozdr
Napisano 6 Wrzesień 200420 l ArtRage + mycha = kot : program fajny .. był by lepszy gdybym miał tablet ;)
Napisano 6 Wrzesień 200420 l ladne Falcrum :) hmm chyba niedlugo trzeba bedzie zalozyc nowy watek ArtRage...
Napisano 7 Wrzesień 200420 l Kolejny art... PS. Widzę, że mCh zalozyl juz temat ArtRage...czy moje prace się tam nadają ?? Pozdr
Napisano 7 Wrzesień 200420 l Autor fulcrum: czasami nie bój się eksperymentować i mniejsze rozdziałki dawaj :) ale wrzucaj!
Napisano 7 Wrzesień 200420 l NO to przedstawiam moje 3 prace...początki zawsze są trudne...:P EDIT: Poprawiłem rozdzielki. Teraz lepiej ? Pozdr