halset Napisano 7 Wrzesień 2010 Share Napisano 7 Wrzesień 2010 (edytowane) Na razie mam już dość tego modelu więc wrzucam do Finished. Bardzo możliwe że jeszcze kiedyś do niego wrócę i spróbuję powalczyć z jakąś animacją, póki co jednak pracę uważam za zakończoną ;) Soft - max, vray, trochę ps. Edytowane 8 Wrzesień 2010 przez halset Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIERZBA Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 Bardzo ładna fura , , materiały też OK . Trochę może za bardzo się wyróżnia w stosunku do tła . może jakieś auto tony w ps i troche gorsza jakość tła , rozmycie w stosunku do modelu , ale tak to super . Gratuluję . Ile godzin kosztowało to kolegę pracy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozpustelnik Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 Coś nie tak z tłem widzianym poprzez szyby auta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cieply Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 Staranny przód :) Ale dlaczego fioletowy?! Dzisiaj jest wszystko fioletowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 wszystko? jakos nie zwrócilem uwagi, ale jak dla mnie fajny pomysl polaczenia chally z fioletem, tego jeszcze nie było chyba :) gratki za model, ale tło bym lepsze dal, albo chociaz do studia wsadził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 Ja jestem bardzo na tak! I głosuję na frontpage, wykadrowany w okolicach świateł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 8 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2010 Ok, poprawiłem zgodnie z sugestiami co się dało poprawić i trochę jeszcze w szopie pomęczyłem. Rezultat wrzucam do 1 posta. Ciężko powiedzieć ile godzin mi to zajęło, sam model dłubałem dość długo, może ze 3 miesiące, ale to w wolnych chwilach, wieczorami itd, tak że nie non stop ;) Dlaczego fioletowy? A dlaczego nie? :D Pierwotnie miał być zielony, ale jakoś w trakcie kolor się zmienił, zresztą Challenger oryginalnie też wychodził w fiolecie ;) Nie chciałem robić studia bo z tym jakoś sobie radzę, za to nie potrafiłem złożyć renderu ze zdjęciem, więc pora się nauczyć. Jak mówiłem - na pewno do modelu jeszcze wrócę więc możliwe że jakieś studio albo scenka się pojawi. Kiedyśtam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 (edytowane) Czołem, bryczka wygląda bardzo spoko, tylko jakoś ten fiolet mi nie leży... (jakby coś to usunę :) tutaj troszkę pobrudzona wersja :) salut. Edytowane 8 Wrzesień 2010 przez indian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortes Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 troche mniejsza perspektywa dodała by realizmu i lepsze tło, ale i tak dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 kolory indiana fajniejsze, pamietaj ze jakos musiał tam wjechać, bo raczej nie stoi od przypływu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 8 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2010 Ano fajniejsze (druga wersja mocna :)), ale robiłem już czerwone i pomarańczowe auto więc powiedzmy że chciałem coś innego tym razem ;) Co masz na myśli pisząc że jakoś musiał tam wjechać? Wrzucam jeszcze claye jakby ktoś chciał zerknąć: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 9 Wrzesień 2010 Share Napisano 9 Wrzesień 2010 jezeli to jest na piachu to powinny być slady opon. a jezeli to asfalt to ok:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 10 Wrzesień 2010 Share Napisano 10 Wrzesień 2010 szczerze mówiąc to claye zrobiły na mnie duuuużo większe wrażenie niż sam render :) jakoś cały ten detal modelu gdzieś zginął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 10 Wrzesień 2010 Share Napisano 10 Wrzesień 2010 Fajne! Wyszła taka komiksówka troszkę. Dziękuję Ci że zmieniłeś kolory ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 16 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 16 Lipiec 2012 Odkopuję wątek, bo z nudów wydziobałem inną scenkę z tym modelem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 16 Lipiec 2012 Share Napisano 16 Lipiec 2012 Świetny klimat retro. Sam właśnie ćwiczę samochodowanie na Challengerze 1970, tak że inspirujesz :) Świetna scenka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 16 Lipiec 2012 Share Napisano 16 Lipiec 2012 Cholernie dobre... Ale oponkę mogłeś jeszcze trochę pomęczyć! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 16 Lipiec 2012 Share Napisano 16 Lipiec 2012 mi też się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orangegraphics Napisano 17 Lipiec 2012 Share Napisano 17 Lipiec 2012 świetna reaktywacja wątku. ładnie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 18 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2012 Dzięki za opinie. W sumie faktycznie mogłem jeszcze posiedzieć nad oponą, zawsze mam problem z tym materiałem : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 19 Lipiec 2012 Share Napisano 19 Lipiec 2012 Huk w opone, ale mogłeś pokazać cały przód. Jak dla mnie Pro, ale coś się rozmycie nie zgadza ? Nie znam się, ale mam wrażenie, ze coś jest nie tak. Chodzi właśnie o opone, ale nie o materiał czy coś podobnego, ale o rozmycie ? Ale ogólnie dla mnie super. POZDRAWIAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 20 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2012 Hm, no ciężko powiedzieć - DOF jest maxowy, więc teoretycznie powinno być poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi