Predator Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 full wypasik :) co tu duzo pisac :) samochod jak z bajki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yamakasi Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 Mi sie troche nie podoba material na felgach ale model fajny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 Po pierwsze to obrazki sie nie chcą łądować. Po drugie ładnie choć ten lakier jest jakiś matowy :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 16 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2004 coz jestem w trakcie zmiany servera ale chyba nic sie w tym temacie nic nie zmieni w dniu dzisiejszym, zwykle refresh pomaga jestem tym pissed off ale do jutra musze przebolec... greets BTW nie wiem dlaczego ci sie ten lakier wydaje matowy... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMark Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 lakier bardzo ladny :D podzielisz sie z nami przepisem ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 mi tam e-moty sie niepodobaja dobrze by bylo zeby byly te z gadulca :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 17 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2004 obrazki powinny zaczac dzialac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 17 Czerwiec 2004 Share Napisano 17 Czerwiec 2004 niestety pusty w środki i to widać :) Dodaj zamknięcia \"dziur\" bo trochę to głupio wygląda. Lakier też troszkę mało realistyczny, ale modelik piękny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 17 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2004 pusty w srodku bo to WIP - znaczy to ni mniej ni wiecej jak WORK IN PROGRESS, czyli praca w toku, dzizas tak czy inaczej thx za commenty :) update niedlugo czyli soon greets salvator: srodek bedzie :) ale nie wszystko od razu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 18 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2004 malutki doslownie update, jednak lakier pokazuje niedokladnosci w karosierii :) pierwszy: poprawiona zbyt ostra krawedz przed lusterkiem drugi: to samo z innego widoku trzeci: poprawka miedzy drzwiami i nadkolem i znaleziony bug przy wlocie powietrza chlodnicy :) greets wiem ze to niewiele ale nie moglem sie powtrzymac, qrcze piekne jest to auto ( i nie mowie tu o modelu :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pussik Napisano 18 Czerwiec 2004 Share Napisano 18 Czerwiec 2004 ładnie. Już blisko końca, nie licząc środka. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 25 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2004 maly update: swiatla przednie, klosz lamp tylnych ale w zasadzie tam nic nie widac wiec nie pokazuje, kilka drobnych poprawek i to w zasadzie tyle :) i z HDRI tylko tak dla testu... greets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 25 Czerwiec 2004 Share Napisano 25 Czerwiec 2004 Wszystko pięknie, ładnie ale wydaje mi się że śruby przy felgach są stanowczo zamałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 25 Czerwiec 2004 Share Napisano 25 Czerwiec 2004 ja bym zostawił tak jak było bez odbić mapki hdri bo teraz to jest krok do tyłu nie do przodu ;) chyba Ci sie tylne koło wysunęło za bardzo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 25 Czerwiec 2004 Share Napisano 25 Czerwiec 2004 zgadzam się z Sikhamem (omg), render bez mapy HDRI jest o wiele lepszy, poza tym jak już renderujesz z HDRI to ustaw odbicia na Fresnel :) pozdrawiam P.S. mam wrażenie, że do felg użyłeś materiału, o którym wcześniej wspominałem, ale w tym wypadku chyba lepszy byłby chrom... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 25 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2004 no wiec tak, srubki a wlasciwie srubeczki faktycznie za male, good point :) co do renderu z HDRI -jak napisalem byl tylko dla tetsow, chcialem zobaczyc jak beda wygladaly materialy swiatel, klosza w ogole nie widac, poto byla ta HDRI, a nie bede zmienial za kazdym razem ustawien lakieru bo najnormalniej w swiecie mi sie nie chce :) felgi faktycznie maja w kanale diffuse fallof :) ale docelowo bede jeszcze nad nimi siedzial jeszcze nie skonczylem modelowac wiec materialy traktuje jako taki wstep... co do chromu, no nie wiem, zobacze... tutaj render swiatel z innego ujecia, modelling prawdopodobnie zostanie a materialy jeszcze jakies takie... aa no i brakuje jeszcze kierunkowskazu... greets i thx za komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 25 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2004 ja pierdziele, czemu zawsze jak juz masz cos zrobione znajdziesz jakies zdjecie na necie gdzie dopiero widac jak zj..les qrde, swiatla jednak tak nie zostana wrrrr, a felgi to wogole sa tylko podobne :) shit no coz zrobic, do roboty greets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 11 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 11 Grudzień 2005 greetings earth creatures dla przypomnienia (ze jeszcze zyje :) ) wrzucam zajawki z dalszej pracy wzialem sieza niego i postanowilem skonczyc !! zobaczymy jak pojdzie :) ale przod skonczylem: a teraz biore sie za pupcie; C&C mile widziane greets ps. ech ile ten model juz ma czasu... moze tym razem trafi do galerii :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 12 Grudzień 2005 Share Napisano 12 Grudzień 2005 uff czemu ja go wcześniej nie widziałem.. dobry model na ile widać i świetne materiały, czekam na postęp :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 12 Grudzień 2005 Share Napisano 12 Grudzień 2005 dla mnie mistrzostwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 12 Grudzień 2005 Share Napisano 12 Grudzień 2005 pokarz jakieś siatki, screeny z viewportu tego co masz.. wypas :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 12 Grudzień 2005 Share Napisano 12 Grudzień 2005 Nie zachwycajcie się tak bo nie jest aż tak wspaniale model ma błędy których nie ukrył nawet ten render ale trzeba przyznać ze oświetlenie fajnie zrobione materiał wymaga jeszcze minimalnych zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 12 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2005 greets wlasnie mialem wrzucac siatki, dorzucam jeszcze znak na masce (z tylu wystepuje taki sam a na felgach dojdzie jeszcze podobny) ostatnio, samochod wrocil od blacharza (po latach prawie :) ), dostal kilka poprawek, zmienione zaciski hamulcow (choc i tak pewnie ich nie bedzie widac :) ) a teraz pracuje nad tylem, tzn swiatla i wszystkie detale a potem wejde do srodka... ps. ten render nie mial ukryc bledow...on mial fajnie wygladac / mi sie podoba :) wiec glowny cel osiagnalem :) / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 12 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2005 wracajac do tamtego obrazka blad razacy jest jeden- wynikal z poprawek blacharskich :) szyba zachodzi na slupek, reszta to drobne bledy i w sumie oczekuje bardziej konstruktywnej krytyki a nie bawienie sie w zgaduj zgadule mrkrzysiek /no offence/ takze please zaznacz jak mozesz. Co do lakieru.. zobaczymy, na razie mi sie podoba :) pewnie z czasem zmienie zdanie ale narazie wg mnie jest ok choc nie pogardze zadna cenna uwaga... ps. Przepraszam za post po poscie ale tylko 5 plikow mozna zalaczyc na raz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 12 Grudzień 2005 Share Napisano 12 Grudzień 2005 to ja jeszcze pojęcze troszke i poproszę screeny ale bez siatki i z meshsmoothem :D ajt nie widziałem obrazków w drugim poście, sory :( pomijając parę typowo polymodelingowych bugów których ciężko się pozbyć, jak np. róg koło rury wydechowej lub róg światła, bardzo dobry model :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 12 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2005 płosze bałdzo kome :) greets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 12 Grudzień 2005 Share Napisano 12 Grudzień 2005 ajjjjt :) Quadysz moglbys czesciej pojawiac sie z prackami na forum odrazu atmosfera robi sie ciekawsza :) jak to mowia politycy swieza nowa jakosc :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 12 Grudzień 2005 Share Napisano 12 Grudzień 2005 klamka :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 12 Grudzień 2005 Share Napisano 12 Grudzień 2005 podoba mi sie renderek z posta #68 tylko mało widać a tak to mniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 klasa i bardzo łądny model. Najbardziej to mis ie felgi podobają. można ich siatke bez ms? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 Nieźle nieźle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darus Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 Model super!! :) Tylo zrob z niego czterokołowca a nie dwu :) Bo na niektorych ujeciach smiesnzie to wyglada A ogolnie naprawde super! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 Quaaaadysz wrócił! bardzo klimatyczny renderek Ci wyszedł, mógłbyś porobić coś takiego jeszcze w innych ujęciach, głównie od boku i tyłu z nisko położoną kamerą pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 14 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2005 no czesc czesc chlopaki :) aż łezka w oku się zakreciła :) niestety z powodu F.E.A.R. prace sie nie posunely :) wrzucam stary render jeszcze, taki jak chciales loozack :) bedzie finalnie ich ze 3 cztery, takze nie bedzie miejsca ukrytego renderem :) ale to narazie tylko plany :) agmakonts - siatke felgi wrzuce niebawem greets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 studyjne rendery gora:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 siema:) ladnie ladnie ale... wydaje mi sie ze jest troche za ciemno tzw za duzo jest tej czerni aha i moglbys sie tez pobawic kolorkami a nie taki czarno-bialy :D ale i tak b. klimatycznie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 Zgadzam się z Lukaszem_S. Model jest bardzo dobry lecz wszystko psuje ta wogóle nie potrzebna ciemność. Owszem nadaje ona pewien nastrój otoczeniu ale przez nią nie można wiele zobaczyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 nie znacie się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 wszyscy chca jasno a nie maaa... dobrze jest fainy klimacik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubi Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 powiem wam że mi też bardziej podoba się ten ciemny klimacik, moze zdziebka poszezylbym obszar jasnego ale taki render ma w sobie 'to coś' - nie jest na jedną nute jak prawie każdy inny na forum ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 22 Grudzień 2005 Share Napisano 22 Grudzień 2005 Quadysz back :O :) Ładny enter ze starym modelikiem :P , zarzuć siatką LP jak możesz bo jakieś błędy trzeba powytykać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 wrzuc tylne swiatlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 11 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2006 nie wrzuce bo tam jeszcze klepanie czeka /duzo klepania :) / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 oj nie sciemniaj, pokaz to swiatlo bo jest fajne PS idziesz na herbate? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 11 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2006 no dobra wrzuce, pojezdzcie sobie ale mi sie ono nie podoba, poza tym to jest swiatlo modelu ktory wszedl do seryjnej produkcji a ja zaczalem concepta ktory mial swiatlo inne... ale mozliwe ze takie juz zostanie greets ps. chalek - spotkanie w kuchni za 1min. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chalek Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 no bardzo ladne swiatlo :] PS Teatime! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oltarz Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 wydaje mi sie, ze za ciemny cien w lampie jest (troszke). pozdr Oltarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mt Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 swiatlo ladne, model super, zjadlbym Cie za to ze to auto ale za sposob prezentacji Cie oszczedze;] ps. i po teatime'ie;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jochan Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 mi sie światło tez podoba ale cos pod nim jakos dziwnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 materiaiał taki plastikowy mi sie wydaje :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi