redrise Napisano 15 Październik 2010 Napisano 15 Październik 2010 (edytowane) Witam, wrzucam moje ostatanie wypociny, taka to oto scenka sytuacyjna. Soft uzyty to Zbrush, 3dmax,After Effects, PhotoShop. Wszelkie uwagi oczywiscie mile widziane. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 15 Październik 2010 przez redrise
shi Napisano 15 Październik 2010 Napisano 15 Październik 2010 kurcze bardzo fajny model ale ale scenka juz gorsza. Popracowałbym nad materialami i renderem bo nie wykorzystuja potencjału modelu.
blinq Napisano 15 Październik 2010 Napisano 15 Październik 2010 Fajowe :) Świetny model babki i całkiem niezły render - oddaje klimat. Tylko całość mi psuje mina niemca ;) I chyba ma głowę nieproporcjonalnie małą pozdro
Stachu Napisano 15 Październik 2010 Napisano 15 Październik 2010 moim zdaniem jest za dużo blura, model jest świetny, ale bez tego blura lepiej by wyszło edit: jak głowa za mała? toż z wiekszą głową własnie bylo by nieproporcjonalnie..
redrise Napisano 15 Październik 2010 Autor Napisano 15 Październik 2010 moze blur za duzy dawalem go na z depth'ie, ale jakos taki mi wlasnie bardziej pasuje bo bardziej koncentruje uwage na postaci kobiety a to ona jest ze tak powiem kluczem tej pracki :) ale dziekuje dziekuje:) Shi: robilem co moglem :D jestem dosc nowy w mentalu :)
blinq Napisano 15 Październik 2010 Napisano 15 Październik 2010 A mógłbyś napisać jaki masz setup światła? Dzieki ;)
redrise Napisano 15 Październik 2010 Autor Napisano 15 Październik 2010 A mógłbyś napisać jaki masz setup światła? Dzieki ;) sa 3 Photometric ,1 mocne imitujace slonce i 2 w srodku na doswietlenie, no i 1 spot z volume lightem. potem moge ci wrzucic screna, niemam teraz sceny pod reka :)
Smoku Napisano 15 Październik 2010 Napisano 15 Październik 2010 Czy pani na gotowej scence wystaje sutek ? ;> bo w modelu poniżej nie widzę go, może Ci się textura rozjechała tam, czy źle widzę?
redrise Napisano 15 Październik 2010 Autor Napisano 15 Październik 2010 Czy pani na gotowej scence wystaje sutek ? ;> bo w modelu poniżej nie widzę go, może Ci się textura rozjechała tam, czy źle widzę? stanik 2 warstwowy gdzie 1 przeswituje, a w zbrushu nie widac bo niema materialu..
pabulo Napisano 15 Październik 2010 Napisano 15 Październik 2010 o ilemodel robi bardzo duże wrażenie o tyle wyrenderowana scena mnie nie juz nie zachwyca Właściwie to nawet nie bardzo umiem to uzasadnić. Niby ok a jakies takie nie wiadomo jakie :) Wszystko sie rozmyło dosłownie i metaforycznie Z konkretów to faszysta wyjątkowo marnie wypadł
pecet Napisano 15 Październik 2010 Napisano 15 Październik 2010 Mi się podoba wszystko oprócz postaci pod oknem, ma dziwny, nienaturalny wyraz twarzy.
makak Napisano 16 Październik 2010 Napisano 16 Październik 2010 Model postaci kobiety bardzo fajny. Czemu ona nosi maskę? Faktycznie najsłabszy faszysta.
redrise Napisano 16 Październik 2010 Autor Napisano 16 Październik 2010 (edytowane) nom faszyste chyba juz troche odpuscilem faktycznie :), wyraz twarzy ma troche glupi no ale probowalem przekazac przez nia jakas agonie ze zdziwieniem. Ona nosi maske bo taka wymyslilem zeby bylo ciekawiej i klimatyczniej. moze powinnem wrzucic mniejsza rozdzialke bo prace chyba traci jesli nie oglada sie jej w calosci tylko przewija scrrolem. a no i wersje wrzucam z mniejszym blurem i troche przycielem z lewej. dzieki za uwagi Uploaded with ImageShack.us Edytowane 16 Październik 2010 przez redrise
Pawelkos Napisano 17 Październik 2010 Napisano 17 Październik 2010 Kurde fajny pomysl nawet miales, ale sam render do mnie nie przemawia, nie potrafie okreslic co mi dokladnie nie siedzi, na pewno ten blur ale co jeszcze oprocz tego...moze ta postprodukcja i rzeczywiscie hiterowiec slabo wyszedl ale panienka place lizac ;)
Ania Napisano 17 Październik 2010 Napisano 17 Październik 2010 Fajny pomysł, taka scena co pobudza wyobraźnie, widz się zastanawia co się stało, jaka historia za tym stoi. Do tego modele bardzo ładne, chociaż zgodzę się że hitlerowiec z twarzy trochę niewyraźny.
dac77 Napisano 17 Październik 2010 Napisano 17 Październik 2010 Ja chciałbym posłusznie zauważyć że maska z rurą do torby się nie zmieszczą. Generalnie dużo roboty i detalu, oprócz wampira w szkopskich ciuchach. Trochę nie bardzo rozumiem o co tam chodzi.
redrise Napisano 17 Październik 2010 Autor Napisano 17 Październik 2010 dac: bo to torba tylko na filtr ;). Ania: chociaz ty widzisz tu jakas historie :)
claude Napisano 19 Październik 2010 Napisano 19 Październik 2010 Niezłe, może trochę za bardzo mydlane ale to kwestia gustu Mógłbyś napisać o co w tej scence chodzi, mam jakieś, skojarzenia i interpretacje ale nie jestem do końca pewny ile w tym żartu a ile przemyślanego ustawienia
uncle Napisano 19 Październik 2010 Napisano 19 Październik 2010 kadr skopany imho, poszukaj moze ciekawszego ujecia, ani te postacie po rogach, ani w centrum kadru i tak jak sie patrzy to ujecie sugeruje ze mam sie skupic na firance... :)
c4rl0s Napisano 3 Listopad 2010 Napisano 3 Listopad 2010 witam mi praca bardzo sie podoba bardzo klimatyczna i taka ma być dorobiłem sobie cąłą historie jeśli się myle to mnie popraw panienka jest tajnym agentem koleś jakimś ważnym typem panienka zwiodła go sexem którego niebyło bo w połowie kiedy wybiła odpowiednia godzina poprostu rozprawiła się z nim co tłumaczy podniecony_zdziwiony_i nienaturalny wyraz twarzy szwaba pozdrawiam
redrise Napisano 4 Listopad 2010 Autor Napisano 4 Listopad 2010 witam mi praca bardzo sie podoba bardzo klimatyczna i taka ma być dorobiłem sobie cąłą historie jeśli się myle to mnie popraw panienka jest tajnym agentem koleś jakimś ważnym typem panienka zwiodła go sexem którego niebyło bo w połowie kiedy wybiła odpowiednia godzina poprostu rozprawiła się z nim co tłumaczy podniecony_zdziwiony_i nienaturalny wyraz twarzy szwaba pozdrawiam idealna iterpretacja :D
Rekomendowane odpowiedzi