Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 22
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

kurcze bardzo fajny model ale ale scenka juz gorsza. Popracowałbym nad materialami i renderem bo nie wykorzystuja potencjału modelu.

Napisano

Fajowe :) Świetny model babki i całkiem niezły render - oddaje klimat. Tylko całość mi psuje mina niemca ;) I chyba ma głowę nieproporcjonalnie małą

pozdro

Napisano

moim zdaniem jest za dużo blura, model jest świetny, ale bez tego blura lepiej by wyszło

edit: jak głowa za mała? toż z wiekszą głową własnie bylo by nieproporcjonalnie..

Napisano

moze blur za duzy dawalem go na z depth'ie,

ale jakos taki mi wlasnie bardziej pasuje bo bardziej koncentruje uwage na postaci kobiety a to ona jest ze tak powiem kluczem tej pracki :)

ale dziekuje dziekuje:)

Shi: robilem co moglem :D jestem dosc nowy w mentalu :)

Napisano
A mógłbyś napisać jaki masz setup światła? Dzieki ;)

sa 3 Photometric ,1 mocne imitujace slonce

i 2 w srodku na doswietlenie, no i 1 spot z volume lightem.

potem moge ci wrzucic screna, niemam teraz sceny pod reka :)

Napisano
Czy pani na gotowej scence wystaje sutek ? ;> bo w modelu poniżej nie widzę go, może Ci się textura rozjechała tam, czy źle widzę?

stanik 2 warstwowy gdzie 1 przeswituje,

a w zbrushu nie widac bo niema materialu..

Napisano

o ilemodel robi bardzo duże wrażenie o tyle wyrenderowana scena mnie nie juz nie zachwyca

Właściwie to nawet nie bardzo umiem to uzasadnić. Niby ok a jakies takie nie wiadomo jakie :) Wszystko sie rozmyło dosłownie i metaforycznie

Z konkretów to faszysta wyjątkowo marnie wypadł

Napisano (edytowane)

nom faszyste chyba juz troche odpuscilem faktycznie :),

wyraz twarzy ma troche glupi no ale probowalem przekazac przez nia jakas agonie ze zdziwieniem.

Ona nosi maske bo taka wymyslilem zeby bylo ciekawiej i klimatyczniej.

moze powinnem wrzucic mniejsza rozdzialke bo prace chyba traci jesli nie oglada sie jej w calosci tylko przewija scrrolem.

a no i wersje wrzucam z mniejszym blurem i troche przycielem z lewej.

dzieki za uwagi

31508259.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Edytowane przez redrise
Napisano

Kurde fajny pomysl nawet miales, ale sam render do mnie nie przemawia, nie potrafie okreslic co mi dokladnie nie siedzi, na pewno ten blur ale co jeszcze oprocz tego...moze ta postprodukcja i rzeczywiscie hiterowiec slabo wyszedl ale panienka place lizac ;)

Napisano

Fajny pomysł, taka scena co pobudza wyobraźnie, widz się zastanawia co się stało, jaka historia za tym stoi.

Do tego modele bardzo ładne, chociaż zgodzę się że hitlerowiec z twarzy trochę niewyraźny.

Napisano

Ja chciałbym posłusznie zauważyć że maska z rurą do torby się nie zmieszczą. Generalnie dużo roboty i detalu, oprócz wampira w szkopskich ciuchach. Trochę nie bardzo rozumiem o co tam chodzi.

Napisano

Niezłe, może trochę za bardzo mydlane ale to kwestia gustu

Mógłbyś napisać o co w tej scence chodzi, mam jakieś, skojarzenia i interpretacje ale nie jestem do końca pewny ile w tym żartu a ile przemyślanego ustawienia

Napisano

kadr skopany imho, poszukaj moze ciekawszego ujecia, ani te postacie po rogach, ani w centrum kadru i tak jak sie patrzy to ujecie sugeruje ze mam sie skupic na firance... :)

Napisano

witam mi praca bardzo sie podoba bardzo klimatyczna i taka ma być dorobiłem sobie cąłą historie jeśli się myle to mnie popraw panienka jest tajnym agentem koleś jakimś ważnym typem panienka zwiodła go sexem którego niebyło bo w połowie kiedy wybiła odpowiednia godzina poprostu rozprawiła się z nim co tłumaczy podniecony_zdziwiony_i nienaturalny wyraz twarzy szwaba pozdrawiam

Napisano
witam mi praca bardzo sie podoba bardzo klimatyczna i taka ma być dorobiłem sobie cąłą historie jeśli się myle to mnie popraw panienka jest tajnym agentem koleś jakimś ważnym typem panienka zwiodła go sexem którego niebyło bo w połowie kiedy wybiła odpowiednia godzina poprostu rozprawiła się z nim co tłumaczy podniecony_zdziwiony_i nienaturalny wyraz twarzy szwaba pozdrawiam

idealna iterpretacja :D

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności