Vega Napisano 7 Listopad 2010 Autor Napisano 7 Listopad 2010 Zmienił się lekko regulamin dlatego warto go przeczytać :)
Cyanide Napisano 7 Listopad 2010 Napisano 7 Listopad 2010 Tym razem może nie nawale. Musze czym prędzej szukać pomysłu i czym prędzej skulptować żeby nie zapomnieć :D. Pozdrawiam i życzę powodzenia, Kuba.
olaf Napisano 7 Listopad 2010 Napisano 7 Listopad 2010 wreszcie coś w moim przedziale polygonów ;) btw. teksturowanie dyskryminuje blendera chyba triche.
lukanus Napisano 7 Listopad 2010 Napisano 7 Listopad 2010 (edytowane) niekoniecznie ola-f. możesz użyć vertex paintu, tylko po wydłubaniu zaaplikuj modyfikator. Edytowane 7 Listopad 2010 przez lukanus
lukanus Napisano 7 Listopad 2010 Napisano 7 Listopad 2010 to może ja zacznę...pomysł podsunął tr3buh (za co wielkie dzięki :) ). sculptris + antenka w blenderze; ~2,5 h. pozdrawiać.
tr3buh Napisano 7 Listopad 2010 Napisano 7 Listopad 2010 (edytowane) ooo jak milo ;] spelnilem dobry uczynek i natchnalem kogos do pracki ;] jaki jestem dumny z siebie ;P BTW: pracka jest przekozacka, rozumiem ze ten teletubis zginal od postrzalu w glowe z pistoletu, bo widac slady po kuli ;] czyzby zadarl z mafia? ;] EDIT: ech, tez bym sobie postrzelal do teletubisiow, wolno biegaja to sa latwym celem, bylaby fajna zabawa ;p Edytowane 7 Listopad 2010 przez tr3buh
Vega Napisano 7 Listopad 2010 Autor Napisano 7 Listopad 2010 Nie z mafia tylko z mafida :D Pomysł ciekawy i oryginalny
Kirian Napisano 8 Listopad 2010 Napisano 8 Listopad 2010 hahaha:D uber cool !! teletubis, co dalej?:) mam nadzieje ze bedzie duzo kolejnych ciekawych pomyslow..
Gość fishinthewater Napisano 14 Listopad 2010 Napisano 14 Listopad 2010 @lukanus zajfajna masz stylowe. Chyba sie powtarzam :) Cos tu cisza od kilku dni. Ktos cos montuje? Ja zaczalem ale napotkalem kilka problemow po drodze i szukam rozwiazan po sieci, wiec poki co stoje w miejscu. Sam przeciwko teletubisiowi do walki nie stane.
Vega Napisano 14 Listopad 2010 Autor Napisano 14 Listopad 2010 Ja nie stanę do walki bo mam problemy techniczne z przedramieniem (żeby przenieś to do ZBrusha).
khatake Napisano 15 Listopad 2010 Napisano 15 Listopad 2010 (edytowane) A ja stanę do walki...! tak wiem że nie mam szans z tak dopieszczonym teletubisiem :D szczerze średnio miałem na to pomysł. Tak czy inaczej nie liczy się wygrana...i tak nie ma nagród... ;p Edytowane 15 Listopad 2010 przez khatake
Marvin Napisano 17 Listopad 2010 Napisano 17 Listopad 2010 (edytowane) ok. 1.5h z kulki i bez referki. Raczej nie dam rady dzisiaj wykorzystać pozostały czas :D. +1h Praca do ankiety. Dodałem trochę charakteru Edytowane 17 Listopad 2010 przez Marvin
gryzon Napisano 17 Listopad 2010 Napisano 17 Listopad 2010 (edytowane) Czas: 1,5h gryzon Edytowane 24 Listopad 2010 przez gryzon
Rekomendowane odpowiedzi