Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 4,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Zmienił się lekko regulamin dlatego warto go przeczytać :)

Napisano

Tym razem może nie nawale. Musze czym prędzej szukać pomysłu i czym prędzej skulptować żeby nie zapomnieć :D.

Pozdrawiam i życzę powodzenia, Kuba.

Napisano

wreszcie coś w moim przedziale polygonów ;) btw. teksturowanie dyskryminuje blendera chyba triche.

Napisano

niekoniecznie ola-f. możesz użyć vertex paintu, tylko po wydłubaniu zaaplikuj modyfikator.

Edytowane przez lukanus

Napisano

to może ja zacznę...pomysł podsunął tr3buh (za co wielkie dzięki :) ).

teleskull2.jpg

sculptris + antenka w blenderze; ~2,5 h.

pozdrawiać.

Napisano

ooo jak milo ;] spelnilem dobry uczynek i natchnalem kogos do pracki ;]

jaki jestem dumny z siebie ;P

BTW: pracka jest przekozacka, rozumiem ze ten teletubis zginal od postrzalu w glowe z pistoletu, bo widac slady po kuli ;] czyzby zadarl z mafia? ;]

EDIT: ech, tez bym sobie postrzelal do teletubisiow, wolno biegaja to sa latwym celem, bylaby fajna zabawa ;p

Edytowane przez tr3buh

Napisano
  • Autor

Nie z mafia tylko z mafida :D Pomysł ciekawy i oryginalny

Napisano

hahaha:D uber cool !!

teletubis, co dalej?:) mam nadzieje ze bedzie duzo kolejnych ciekawych pomyslow..

Napisano

@lukanus zajfajna masz stylowe. Chyba sie powtarzam :)

Cos tu cisza od kilku dni. Ktos cos montuje? Ja zaczalem ale napotkalem kilka problemow po drodze i szukam rozwiazan po sieci, wiec poki co stoje w miejscu. Sam przeciwko teletubisiowi do walki nie stane.

Napisano
  • Autor

Ja nie stanę do walki bo mam problemy techniczne z przedramieniem (żeby przenieś to do ZBrusha).

Napisano

A ja stanę do walki...! tak wiem że nie mam szans z tak dopieszczonym teletubisiem :D szczerze średnio miałem na to pomysł. Tak czy inaczej nie liczy się wygrana...i tak nie ma nagród... ;p

sy8gwk.png

Edytowane przez khatake

Napisano
skullsm_awnpxa.png
Napisano

ok. 1.5h z kulki i bez referki. Raczej nie dam rady dzisiaj wykorzystać pozostały czas :D.

czaszkad.jpg

+1h Praca do ankiety. Dodałem trochę charakteru

czacha2.jpg

Edytowane przez Marvin