Thx Napisano 21 Listopad 2010 Napisano 21 Listopad 2010 (edytowane) Nie pamiętam czy pokazywałem bajkę KOT W BUTACH, która kiedyś na mazałem. Uploaded with ImageShack.us Edytowane 21 Listopad 2010 przez Thx
serio Napisano 21 Listopad 2010 Napisano 21 Listopad 2010 Historyjka w Twoim charakterystycznym stylu (kolor+postacie). Podobało mi się futro kota w pierwszym kadrze, później widzę, że się trochę zmieniało. Również niektóre perspektywistyczne wykrzewienia super np ta z karocą. Jako całość bardzo spoko. Masz swój jakiś ulubiony brush?
Einule Napisano 21 Listopad 2010 Napisano 21 Listopad 2010 Odjechane postacie i szalone kolory - podoba mi się :)
Bedyk Napisano 21 Listopad 2010 Napisano 21 Listopad 2010 swietne, poszło do druku? bo bym chetnie nabyl
ICE Napisano 21 Listopad 2010 Napisano 21 Listopad 2010 Hmm, ja zdecydowanie wole "twoje" klimaty. Te sa ok, ale wlasnie starsze prace najbardziej mnie urzekly.
Thx Napisano 21 Listopad 2010 Autor Napisano 21 Listopad 2010 Serio: olejny pędzel i tłusta pastel Bedyk:do druku podobno poszło jestem ciekawy całości z tekstem, ciekawe jak chłopaki to zmontują ICE: nie no stary to jest materiał dla pięciolatków, trochę się upoiłem żeby było laijtowo(a czy jest?) dzięki i pozdro troszkę małe obrazki dałem ale tu...:
Bedyk Napisano 21 Listopad 2010 Napisano 21 Listopad 2010 no to licze ze dasz cynk jak sie pojawi na polkach...=]
SBT77 Napisano 21 Listopad 2010 Napisano 21 Listopad 2010 ICE: nie no stary to jest materiał dla pięciolatków, trochę się upoiłem żeby było laijtowo(a czy jest?) To ja jestem umysłowo pięciolatkiem, bo mi się podoba :) Co do stylu i rozważań "twoje / nie twoje". Wszystko co robimy jest na swój sposób nasze, chociaż może akurat być tak że ta cząstka osobowości którą pokazujemy niekoniecznie podoba się całej jaźni... Hmm, schizofrenicznie to zabrzmiało, ale myślę że tak to jest. Nie da się całkowicie uciec od samego siebie, chociaż czasem sam siebie możesz zaskoczyć. Wracając - fajne, myślę że dość lekkostrawne, może odnajdziesz w tym klucz do szerszej widowni, że tak się wyrażę. To jest całkiem dobre, a nie hermetyczne.
WWWoj Napisano 21 Listopad 2010 Napisano 21 Listopad 2010 mnie się bardzo podoba czarodziejsko jest niektóre kadry mocno wciągaja :o
Rotcore Napisano 21 Listopad 2010 Napisano 21 Listopad 2010 znakomite... czarodziejskie jak wyżej powiedziane... kadry nietuzinkowe, w ogołe fajne podejście do bajkowych ilustracji, chętnie bym zakupił całą serię bajek z takimi obrazkami... pozdro
KhazadThard Napisano 21 Listopad 2010 Napisano 21 Listopad 2010 szkoda że jak miałem 5lat to takich ilustracji nie było:D świetne są
aspenboy Napisano 22 Listopad 2010 Napisano 22 Listopad 2010 Mnie się bardzo podoba, paleta barw "twoja", no i te niemal niemożliwe kadry. Masz naprawdę niesamowite wyczucie perspektywy i skrótów. Szacun.
GrzegorzPrzybys Napisano 22 Listopad 2010 Napisano 22 Listopad 2010 Jestem wielkim fanem twojej twórczości, mimo iż nigdy nie potrafiłem się i zapewne już nie bedę potrafił przekonać się do kolorów jakich używasz. Jestem w stanie zrozumieć że są to twoje poszukiwania osobiste i bardzo to szanuje. Jeśli jednak chodzi o komercyjne ilustracje dla dzieci wydaję mi się że ta kolorystyka będzie nie do zaakceptowania dla młodego, niewysublimowanego umysłu. Jeżeli zaś chodzi o formę np jesteś dla mnie jednym z najbardziej oryginalnych artystów malujących współcześnie ( a co!)
olaf Napisano 22 Listopad 2010 Napisano 22 Listopad 2010 świetna praca kamery. w sumie mozna sie by spierać czy kolory dla dzieci czy nie. Jak prosisz dziecko o zieloną kredkę to w najlepszym wypadku dostaniesz niebieską ;)
yarosh Napisano 23 Listopad 2010 Napisano 23 Listopad 2010 szkoda że jak miałem 5lat to takich ilustracji nie było:D świetne są w sumie nie wiem czy by mi podpasowały w wieku 5 lat, teraz na wiele rzeczy inaczej patrzymy więcej widzieliśmy, niektóre jak dla dziecka wydają sie trochę przytłaczające no same twarze czasem jakoś takie straszne się wydają lekko XD mniejsza z tym podobają mi się bardzo fajnie by było kiedyś obadać w naturze tzn wydrukowane
Rekomendowane odpowiedzi