Napisano 29 Listopad 201014 l Zapraszam do obejrzenia teasera krótkiego filmu animowanego pt. "850 metres" opowiadającego o przygodach pewnego rycerza. Film jest tworzony przez firmę THURISTAR i w całości dopiero będziemy mogli go obejrzeć w 2011. Warto jednak zobaczyć jednominutowy teaser z materiałem making of. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1505
Napisano 29 Listopad 201014 l zapowada sie klimatycznie i fajnie :] i to wszystko w Lightwave3d ? czy mnie oczy mylą
Napisano 29 Listopad 201014 l Autor No właśnie. Mimika, postacie strasznie mi się podobają. A to na razie tylko teaser. Jestem ciekaw ostatecznej wersji filmu, ale na to musimy poczekać.
Napisano 29 Listopad 201014 l omg ciesze się ze ktoś ma talent i normalną psychikę : D mimika mistrz. jedna sprawa to wykonanie ale druga to wymyślenie tego w ten sposób i wyreżyserowanie.
Napisano 29 Listopad 201014 l Wyśmienite! :) Bardzo mi się podoba.. nie mogę doczekać kolejnych odcinków making ofa. No i całości rzecz jasna :) J/L - tak. To co na razie widać w m-ofie to Lightwave.
Napisano 30 Listopad 201014 l hehe, ciagle nie moge wyjsc z podziwu, dzis chyba juz z 20 razy to obejzalem,,,,, wgniata hehehehe
Napisano 30 Listopad 201014 l Autor hehe, ciagle nie moge wyjsc z podziwu, dzis chyba juz z 20 razy to obejzalem,,,,, wgniata hehehehe Ja również :) Nie wiem dlaczego. Coś w nim jest i faktycznie muzyka rewelacyjnie zgrana i dopasowana. Ktoś pytał o oprogramowanie. Tutaj może małe zaskoczenie,ale film w całości powstał w (komentarz autorów): The film will be done completely in messiah. (projectmessiah.com/x6/index.html) A dokładnie: ...rigging and animation is done in messiahStudio. My favorite animation tool (used it for all my projects - its fast and furious ;) ). The software is also parti****ting in 850 Meters, and giving support wherever they can. The rendering of the teaser is Lightwave, but the film itself will be fully rendered in messiahStudio. I jest niezła koprodukcją :) ... Mostly Belgian, but also French, American, Norwegian and from Luxemburg, the 850 METERS team is working between London, Paris, Valence, Albuquerque, Kortrijk and Ghent, for a few months of ‘after hours’ production. Edytowane 30 Listopad 201014 l przez Adek
Napisano 30 Listopad 201014 l mimika na wypasie, muzyka tak samo, jedyne co mi zgrzytało to ten odgłos kopyt jakby ktoś nagrywał dźwięk lecący z komputera dyktafonem w komórce ^^