HummFred Napisano 5 Grudzień 2010 Share Napisano 5 Grudzień 2010 Witam Postanowiłem pokazać moje najnowsze dzieło (taki trochę speed, parcie na model było straszne):) Model + texturki: 18h Soft: 3DS, V-ray, PS Zapraszam do komentowania:) Nad Polonezem do mini-bitwy oczywiście też pracuję:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 5 Grudzień 2010 Share Napisano 5 Grudzień 2010 Ty to zrobiłeś w 18 godzin? Pełen szacunek. Wg. mnie mogłoby być jaśniej w studiu, ale co ja tam wiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berger Napisano 5 Grudzień 2010 Share Napisano 5 Grudzień 2010 Jest bardzo ładnie, ale uważam, że materiał tylnich reflektorów można poprawić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pabllos Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 fajne studio i model też:)tylko gdzieniegdzie krzywo....gdy by to był koncept nie czepiał bym się,bo w koncepcie ważny jest pomysł.w Twoim przypadku jest to model produkcyjny i ważne jest aby był czysty od krzywizn:)hehe ale ogólnie jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek.m Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 O kurcze w 18h !! Niezla robota, bardzo mi sie podoba, jest kilka miejsc lekko zakrzywionych ale to nic w tak krotkim czasie to sie nie liczy :) Najlepiej dla mnie wyszedl caly przod do lusterek wraz z oswietleniem i materialami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mk2 Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 Mi również się podoba, a tym bardziej zaskakuje czas w jakim to wykonałeś. Well done. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 Mnie też czas jaki poświęciłeś przyprawił o nastawianie szczęki. Bardzo podoba mi się postprodukcja i sterylność a zarazem jej brak miejscami - mam tu głównie na myśli świetny, delikatny szumik na karoserii na przykład. Zazdroszczę umiejętności. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 Biorąc pod uwagę czas 18h - to praca zrobiona w tym czasie w mojej ocenie jest bardzo dobra - respekt za konsekwencje i szybkość tworzenia przyzwoitych rzeczy w 3d. Zwłaszcza że kolega jest zaangażowany w prace nad projektem poldka do mini bitwy. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubajaniak Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 Dla mnie super, zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt, że zrobiłeś to w 18h. Jedyne co mi troszeczkę nie pasuję, to poświata z przednich świateł "wchodząca" na samochód. Moja ocena to 9,99/10 ;) Pabllos Mógłbyś napisać, gdzie według Ciebie jest krzywo? Czasem mam wrażenie, że jak ktoś wstawi samochód na forum i jaki on by nie był, to zawsze znajdzie się osoba, która napisze "gdzieniegdzie jest krzywo" Tylko dlaczego nigdy nikt nie napisze gdzie konkretnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 Podpinam sie pod gratulacjami swietne renderki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maaaad Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 Bardzo fajnie dopracowany model. Jak dla mnie piąteczka 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_SAN Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 Dla mnie bomba :) Fajowsko odbicia wyszły. No i postpro świetne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin.m Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 Rewelka Piter! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gientekwl Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 świetne rendery... praca w studio również. Troszeczkę bloom od świateł za duży, ale poza tym rewelacja jak dla mnie. Biorąc pod uwagę czas jaki na to poświęciłeś... cool ;) Pokazałbyś podgląd z view portu ?! Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raziel89 Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 Noł łej, 18h? o.O Zabiło mnie to. idę spać... aha, świetnie wyszło tak przy okazji :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi