Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam

Postanowiłem pokazać moje najnowsze dzieło (taki trochę speed, parcie na model było straszne):)

Model + texturki: 18h

Soft: 3DS, V-ray, PS

Zapraszam do komentowania:)

megane_rs_01_mini.jpg megane_rs_02_mini.jpg

Nad Polonezem do mini-bitwy oczywiście też pracuję:)

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ty to zrobiłeś w 18 godzin? Pełen szacunek. Wg. mnie mogłoby być jaśniej w studiu, ale co ja tam wiem :)

Napisano

Jest bardzo ładnie, ale uważam, że materiał tylnich reflektorów można poprawić :)

Napisano

fajne studio i model też:)tylko gdzieniegdzie krzywo....gdy by to był koncept nie czepiał bym się,bo w koncepcie ważny jest pomysł.w Twoim przypadku jest to model produkcyjny i ważne jest aby był czysty od krzywizn:)hehe ale ogólnie jest ok

Napisano

O kurcze w 18h !! Niezla robota, bardzo mi sie podoba, jest kilka miejsc lekko zakrzywionych ale to nic w tak krotkim czasie to sie nie liczy :) Najlepiej dla mnie wyszedl caly przod do lusterek wraz z oswietleniem i materialami

Napisano

Mi również się podoba, a tym bardziej zaskakuje czas w jakim to wykonałeś. Well done.

Napisano

Mnie też czas jaki poświęciłeś przyprawił o nastawianie szczęki. Bardzo podoba mi się postprodukcja i sterylność a zarazem jej brak miejscami - mam tu głównie na myśli świetny, delikatny szumik na karoserii na przykład.

Zazdroszczę umiejętności.

pozdrawiam

Napisano

Biorąc pod uwagę czas 18h - to praca zrobiona w tym czasie w mojej ocenie jest bardzo dobra - respekt za konsekwencje i szybkość tworzenia przyzwoitych rzeczy w 3d. Zwłaszcza że kolega jest zaangażowany w prace nad projektem poldka do mini bitwy.

pozdrawiam

Napisano

Dla mnie super, zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt, że zrobiłeś to w 18h. Jedyne co mi troszeczkę nie pasuję, to poświata z przednich świateł "wchodząca" na samochód. Moja ocena to 9,99/10 ;)

Pabllos Mógłbyś napisać, gdzie według Ciebie jest krzywo? Czasem mam wrażenie, że jak ktoś wstawi samochód na forum i jaki on by nie był, to zawsze znajdzie się osoba, która napisze "gdzieniegdzie jest krzywo" Tylko dlaczego nigdy nikt nie napisze gdzie konkretnie...

Napisano

świetne rendery... praca w studio również. Troszeczkę bloom od świateł za duży, ale poza tym rewelacja jak dla mnie.

Biorąc pod uwagę czas jaki na to poświęciłeś... cool ;)

Pokazałbyś podgląd z view portu ?!

Pozdro

Napisano

Noł łej, 18h? o.O Zabiło mnie to. idę spać...

aha, świetnie wyszło tak przy okazji :D

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.