HummFred Napisano 5 Grudzień 2010 Napisano 5 Grudzień 2010 Witam Postanowiłem pokazać moje najnowsze dzieło (taki trochę speed, parcie na model było straszne):) Model + texturki: 18h Soft: 3DS, V-ray, PS Zapraszam do komentowania:) Nad Polonezem do mini-bitwy oczywiście też pracuję:)
Smoku Napisano 5 Grudzień 2010 Napisano 5 Grudzień 2010 Ty to zrobiłeś w 18 godzin? Pełen szacunek. Wg. mnie mogłoby być jaśniej w studiu, ale co ja tam wiem :)
Berger Napisano 5 Grudzień 2010 Napisano 5 Grudzień 2010 Jest bardzo ładnie, ale uważam, że materiał tylnich reflektorów można poprawić :)
Pabllos Napisano 6 Grudzień 2010 Napisano 6 Grudzień 2010 fajne studio i model też:)tylko gdzieniegdzie krzywo....gdy by to był koncept nie czepiał bym się,bo w koncepcie ważny jest pomysł.w Twoim przypadku jest to model produkcyjny i ważne jest aby był czysty od krzywizn:)hehe ale ogólnie jest ok
maciek.m Napisano 6 Grudzień 2010 Napisano 6 Grudzień 2010 O kurcze w 18h !! Niezla robota, bardzo mi sie podoba, jest kilka miejsc lekko zakrzywionych ale to nic w tak krotkim czasie to sie nie liczy :) Najlepiej dla mnie wyszedl caly przod do lusterek wraz z oswietleniem i materialami
mk2 Napisano 6 Grudzień 2010 Napisano 6 Grudzień 2010 Mi również się podoba, a tym bardziej zaskakuje czas w jakim to wykonałeś. Well done.
Godzil Napisano 6 Grudzień 2010 Napisano 6 Grudzień 2010 Mnie też czas jaki poświęciłeś przyprawił o nastawianie szczęki. Bardzo podoba mi się postprodukcja i sterylność a zarazem jej brak miejscami - mam tu głównie na myśli świetny, delikatny szumik na karoserii na przykład. Zazdroszczę umiejętności. pozdrawiam
Janek Napisano 6 Grudzień 2010 Napisano 6 Grudzień 2010 Biorąc pod uwagę czas 18h - to praca zrobiona w tym czasie w mojej ocenie jest bardzo dobra - respekt za konsekwencje i szybkość tworzenia przyzwoitych rzeczy w 3d. Zwłaszcza że kolega jest zaangażowany w prace nad projektem poldka do mini bitwy. pozdrawiam
Kubajaniak Napisano 6 Grudzień 2010 Napisano 6 Grudzień 2010 Dla mnie super, zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt, że zrobiłeś to w 18h. Jedyne co mi troszeczkę nie pasuję, to poświata z przednich świateł "wchodząca" na samochód. Moja ocena to 9,99/10 ;) Pabllos Mógłbyś napisać, gdzie według Ciebie jest krzywo? Czasem mam wrażenie, że jak ktoś wstawi samochód na forum i jaki on by nie był, to zawsze znajdzie się osoba, która napisze "gdzieniegdzie jest krzywo" Tylko dlaczego nigdy nikt nie napisze gdzie konkretnie...
Predator Napisano 7 Grudzień 2010 Napisano 7 Grudzień 2010 Podpinam sie pod gratulacjami swietne renderki !
maaaad Napisano 10 Grudzień 2010 Napisano 10 Grudzień 2010 Bardzo fajnie dopracowany model. Jak dla mnie piąteczka 8)
Mr_SAN Napisano 15 Grudzień 2010 Napisano 15 Grudzień 2010 Dla mnie bomba :) Fajowsko odbicia wyszły. No i postpro świetne!
gientekwl Napisano 15 Grudzień 2010 Napisano 15 Grudzień 2010 świetne rendery... praca w studio również. Troszeczkę bloom od świateł za duży, ale poza tym rewelacja jak dla mnie. Biorąc pod uwagę czas jaki na to poświęciłeś... cool ;) Pokazałbyś podgląd z view portu ?! Pozdro
Raziel89 Napisano 15 Grudzień 2010 Napisano 15 Grudzień 2010 Noł łej, 18h? o.O Zabiło mnie to. idę spać... aha, świetnie wyszło tak przy okazji :D
Rekomendowane odpowiedzi