Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

2010-12-09-211927_news.jpg

Mamy nadzieję, że lubicie roboty, bo dziś w Sieci zagościły dwa trailery do filmów z wielkimi maszynami w tle- „Real Steel” oraz „Transformers: Dark of the Moon”.

Pełna treść wiadomości znajduje się na

stronie głównej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=1525

Edytowane przez CzAk1
  • Odpowiedzi 14
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Micheal Bay już wszystko wydał ? Transformersy zostawię innym ;] nie przyjemnie się oglądało poprzednie części a wątpie by Bay się czegoś nauczył od tego czasu ;p Real Steel - obejrzę to się wypowiem :D

Napisano

Szkoda ze filmy o transformerach nieodzwierciedlaja choc troche tego co bylo w komiksach. Ciekawe czy w tym odcinku tez jakis robot bedzie mial metalowa brode i bedzie chodzil o lasce.

Napisano

malkontenci? nie kazdemu musi sie podobac. Graficznie bylo super ale lubie gdy oprocz efektow jest jeszcze film. Dla mnie jedynka jak i dwojka byly totalnie slabe. Orginalny komiks tez zawieral czasami glupie pomysly ale jednak pomimo tego zawieral ciekawa historie. Jestem fanem transformerow ale film dla mnie to kupa. Nie wiem czemu nie mozna robic pieniedzy i stworzyc ciekawy scenariusz. To nie idzie w parze czy co?

Napisano
e tam transformers to bedzie wypas ;))) przynajmniej dla animatorow hehe

Albo dla kolesi od postprodukcji którzy bedą się głowić jak ukryć że animatorom się rig rozpieprzył. Tak jak było we wcześniejszych częściach. ;)

Napisano (edytowane)

Dokladnie. Wkurza mnie gadka ze robi sie g...o bo "sie sprzedaje". Za komuny sprzedawaly sie wyroby czekoladopodobne - bo nie bylo innych. To co - mieli nigdy nie robic prawdziwej czekolady? Jeszcze calkiem niedawno wydawalo mi sie ze niektore filmy mozna obejrzec dla efektow - teraz juz zwyczajnie szkoda mi czasu. Transformersy - jesli o mnie chodzi - maja jeszcze jedna ogromna wade. Nie obchodza mnie losy zadnego z bohaterow. Jakby toster walczyl z mikserem. Zly? Dobry? To robot FFS. Rola ludzi biegajacych gdzies w bezladzie, zmarginalizowanych z niewaznymi watkami w stylu "szalone nastolatki". Blah.

Ale milej zabawy tym ktorzy maja silniejsze zoladki i roboty nie wywoluja u nich niestrawnosci.

Edytowane przez Nezumi