Jump to content

Roboty w natarciu

CzAk1

Recommended Posts

• Replies 14
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

malkontenci? nie kazdemu musi sie podobac. Graficznie bylo super ale lubie gdy oprocz efektow jest jeszcze film. Dla mnie jedynka jak i dwojka byly totalnie slabe. Orginalny komiks tez zawieral czasami glupie pomysly ale jednak pomimo tego zawieral ciekawa historie. Jestem fanem transformerow ale film dla mnie to kupa. Nie wiem czemu nie mozna robic pieniedzy i stworzyc ciekawy scenariusz. To nie idzie w parze czy co?

Dokladnie. Wkurza mnie gadka ze robi sie g...o bo "sie sprzedaje". Za komuny sprzedawaly sie wyroby czekoladopodobne - bo nie bylo innych. To co - mieli nigdy nie robic prawdziwej czekolady? Jeszcze calkiem niedawno wydawalo mi sie ze niektore filmy mozna obejrzec dla efektow - teraz juz zwyczajnie szkoda mi czasu. Transformersy - jesli o mnie chodzi - maja jeszcze jedna ogromna wade. Nie obchodza mnie losy zadnego z bohaterow. Jakby toster walczyl z mikserem. Zly? Dobry? To robot FFS. Rola ludzi biegajacych gdzies w bezladzie, zmarginalizowanych z niewaznymi watkami w stylu "szalone nastolatki". Blah.

Ale milej zabawy tym ktorzy maja silniejsze zoladki i roboty nie wywoluja u nich niestrawnosci.

Edited by Nezumi