Napisano 14 Grudzień 201014 l W internecie pojawił się minutowy trailer gry Massive Effect 3. Zachęcam do obejrzenia. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1531
Napisano 14 Grudzień 201014 l Absolutnie genialna robota. Ale bym chcial taki pelny metraz zobaczyc! Kto to wykonal? Znowu Blur?
Napisano 14 Grudzień 201014 l Ech spóźniłem się z newsem :P Mi się niesamowicie podoba tylko żeby nie robili dubbingu bo jedynkę musiałem przejść z, i to była masakra ;)
Napisano 14 Grudzień 201014 l nie grywam raczej ale tak sie poskładało że w 2ke przyciąłem, no i cóż.. posikany. trailer 3ki też na posikanie.
Napisano 14 Grudzień 201014 l to Digic Pictures, przeciez to widac ;) Blur jest odpowiedzialny za Batmana
Napisano 15 Grudzień 201014 l mayk napisał: nie grywam raczej ale tak sie poskładało że w 2ke przyciąłem, no i cóż.. posikany. trailer 3ki też na posikanie. Jedynka nawet lepsza bo w 2-ce zbierasz tema i jazda na finał, a tam jest trochę biegania, jeżdżenia i innych bajerów. :) (żeby nie było, MS1 i 2 to dwie z 4 gier jakie przeszedłem w życiu) ;)
Napisano 16 Grudzień 201014 l Widzac takie animki czasem wydaje sie ze te małe studia jakością grafiki i umiejętnościami prześcigają wielkie studia jak Pixar, Digital Domain, itd.. ;)
Napisano 18 Grudzień 201014 l Cóż, genialny trailer, do słabiutkiem wg mnie gry ^^ no ale przynejmniej tutaj w przeciwieństwie do Halo większość się bedzie ze mną kłócić. BadMoon święta racja Deus Ex jest cudny tylko podobno chcą zrobić FPP, prawda to?
Napisano 18 Grudzień 201014 l No rzeczywiście fajnie byłoby gdyby cos w tym klimacie w długim metrażu wypuścili. Dawno nic takiego nie było