adek Napisano 14 Grudzień 2010 Share Napisano 14 Grudzień 2010 W internecie pojawił się minutowy trailer gry Massive Effect 3. Zachęcam do obejrzenia. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1531 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goat91 Napisano 14 Grudzień 2010 Share Napisano 14 Grudzień 2010 wow...prawie jakby to na żywo kręcili! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikifak Napisano 14 Grudzień 2010 Share Napisano 14 Grudzień 2010 według mnie postarali sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 14 Grudzień 2010 Share Napisano 14 Grudzień 2010 Absolutnie genialna robota. Ale bym chcial taki pelny metraz zobaczyc! Kto to wykonal? Znowu Blur? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 14 Grudzień 2010 Share Napisano 14 Grudzień 2010 Ech spóźniłem się z newsem :P Mi się niesamowicie podoba tylko żeby nie robili dubbingu bo jedynkę musiałem przejść z, i to była masakra ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisu Napisano 14 Grudzień 2010 Share Napisano 14 Grudzień 2010 nie grywam raczej ale tak sie poskładało że w 2ke przyciąłem, no i cóż.. posikany. trailer 3ki też na posikanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam_Guzowski Napisano 14 Grudzień 2010 Share Napisano 14 Grudzień 2010 to Digic Pictures, przeciez to widac ;) Blur jest odpowiedzialny za Batmana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 14 Grudzień 2010 Share Napisano 14 Grudzień 2010 Az szkoda, ze taki krotki ten trailerek bo miazdzy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quentin Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 Masakra, ale się wyrobili. Tak trzaskają tymi cinematikami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 nie grywam raczej ale tak sie poskładało że w 2ke przyciąłem, no i cóż.. posikany. trailer 3ki też na posikanie. Jedynka nawet lepsza bo w 2-ce zbierasz tema i jazda na finał, a tam jest trochę biegania, jeżdżenia i innych bajerów. :) (żeby nie było, MS1 i 2 to dwie z 4 gier jakie przeszedłem w życiu) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bad Moon Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 Fajny, ale Deus Ex bardziej mi się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxymilianMax Napisano 16 Grudzień 2010 Share Napisano 16 Grudzień 2010 Widzac takie animki czasem wydaje sie ze te małe studia jakością grafiki i umiejętnościami prześcigają wielkie studia jak Pixar, Digital Domain, itd.. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
comander_barnik Napisano 18 Grudzień 2010 Share Napisano 18 Grudzień 2010 Cóż, genialny trailer, do słabiutkiem wg mnie gry ^^ no ale przynejmniej tutaj w przeciwieństwie do Halo większość się bedzie ze mną kłócić. BadMoon święta racja Deus Ex jest cudny tylko podobno chcą zrobić FPP, prawda to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pabulo Napisano 18 Grudzień 2010 Share Napisano 18 Grudzień 2010 No rzeczywiście fajnie byłoby gdyby cos w tym klimacie w długim metrażu wypuścili. Dawno nic takiego nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi