Napisano 1 Czerwiec 200420 l Witam Was, Namówił mnie do tego kolega. Wprost nalegał abym zgłosił serwis do konkursu www.rekiny.pl. Troche niepewnie to zrobilem. Swoją drogą może dzięki temu Max3D.pl zyska jeszcze większą popularność i łatwiej nam będzie o sponsora do konkursów. Jeśli lubisz tutaj przebywać zagłosuj na serwis: http://www.rekiny.pl/?action=SzczegolyStrony&PageID=1449 dzieki z gory ...
Napisano 2 Czerwiec 200420 l adek troche ci temacik wywinduje w koncu tyle osob na tym forum jedzie ... cos ci jestesmy winnie heh
Napisano 2 Czerwiec 200420 l do boju, do boju, do boju max3d :D :D :D Moze dajcie to na glowna stronke coby ludzie widzieli :D Bo na razie prowadza jakies gryonline :( i pamietajcie raz dziennie mozna glosowac z jednego ip, wiec jak macie zmienne...... :D
Napisano 2 Czerwiec 200420 l No i głos oddany wkońcu człowiek czegos tu może sie nauczyć i posłuchać konstruktywnej [żeczowej] Krytyki i opini :) Co prawda jestem od niedawna ale Doceniam twoją co ja mówię waszą pracę :):):)
Napisano 2 Czerwiec 200420 l Koniecznie czeba zareklamować linka :) Jeszcze 60 głosów i max3d będzie 1.
Napisano 2 Czerwiec 200420 l powiem mojemu tatuisiowi zeby sms-y powysylal a jak nie to ja za niego to zrobie :D nio mam nadzieje ze max3d.pl wygra :)
Napisano 2 Czerwiec 200420 l Po co glosować po 30 razy przez tę samą osobę...przecie max3d i tak jest najlepsiejszą polską stoną o CG , więc i tak wygra...:P Pozdr
Napisano 2 Czerwiec 200420 l Autor Statuetka i nie napisali co jest wiecej za edycje. W finale jakis aparat cyfrowy ... ale to dopiero w finale. Jest to dosyc mocno naglosniony konkurs wiec latwiej bedzie pozyskac sposorow w Polsce jesli chodzi o bitwy i to bedzie najlepsza nagroda ...
Napisano 3 Czerwiec 200420 l Już mineła doba :) GŁOSUJEMY KOLEJNY RAZ ;)... pozdro ps. Jeszcze 30 glosow i wyprzedzimy gry online. edit : jeszcze tylko 26 glosow do pierwszego miejsca :) .... Postarajcie sie !!
Napisano 3 Czerwiec 200420 l Eee no to spoko, bedzie dobrze :) moje juz 2 glosy masz a jeszcze ze 27 dojdzie :) pozdr
Napisano 3 Czerwiec 200420 l a ja miałem zaszczyt oddać 100 głos :) gry online mają teraz 116!!! dalej ludzie dogonimy ich!
Napisano 4 Czerwiec 200420 l Hyh, swietny przyklad jak bzdurne i \"miarodajne\" sa takie \"konkursy\". :) Ale nic, ide oddac swoj trzeci glos.
Napisano 4 Czerwiec 200420 l Autor DruG: 06:00 godzina ,a Ty na nogach! wow! ;) To prawda, w tym konkursie kto ma wieksza rodzine wygrywa :] ... ale na serio popularnosc tez ma znaczenie! Moze sie uda ... ;)
Napisano 4 Czerwiec 200420 l Juz jest trzecie miejsce ;P Trzeba zorganizować jakieś pospolite ruszenie...
Napisano 4 Czerwiec 200420 l gdyby kazdy uzytkownik forum zaglosowal przynajmniej raz to pierwsze miejsce byloby jak nic, trzebaby im tylko wyslac jakies u2u np :-) Ja juz z kilkanascie razy zaglosowalem :D
Napisano 4 Czerwiec 200420 l Autor to prawda ... nie wiedzialem jak to przyjmiecie i nie chcialem od razu puszczac U2U ;) poszlo teraz ...
Napisano 4 Czerwiec 200420 l Glupi ten konkurs. Zdecydowalem sie chwile polazic po witrynie rekiny.pl i poszukac fajnych stron (poza max3d :). I co? I - \"mozesz oddac tylko jeden glos na dobe\"! Takie funkcjonowanie serwisu oznacza, ze zadna osoba zwiazana z jednym serwisem nie odda glosu na inny. Nie wierze w istnienie niezaleznych obserwatorow, ktorzy faktycznie pochodza, ocenia i wybiora faworyta. Czyli to raczej sprawdzenie wlasnych sil, ilosci ludzi stojacych za strona niz jakakolwiek merytoryczna ocena serwisów. PS. ale glupi czy nie glupi i tak jestem za naszym zruzgocacym zwyciestwem :)
Napisano 4 Czerwiec 200420 l Jeszcze 2 glosy i Max3d bedzie 1 :), oczywiscie jesli taka frekwencja glosow utrzyma sie do konca miesiaca :) Adek bedziesz musial codzienn wysylac U2U ;):D pozdr
Napisano 4 Czerwiec 200420 l remis :) no to symbolicznego smsa wysle co bysmy na prowadzenie wyszli :) 50gr piechota nie chodzi, ale moment wyjscia na prowadzenie w kazdym wyscigu jest najprzyjemniejszy.
Napisano 4 Czerwiec 200420 l Ale ten max3d pędzi :)... Tak se odswiezalem i w ciagu 4 minut przybylo 5 glowsów !! Oby tak dalej to jutro będzie ponad 300 :)...
Napisano 4 Czerwiec 200420 l dawac szybko, jak ktso da jeszcze jeden glosik to bedziemy pierwsi :) EDIT jeeee, wygrywamy :)
Napisano 4 Czerwiec 200420 l Autor Hura!! Faktycznie ... jestesmy pierwsi ... choc idziemy leb w leb. Jest niezle :) dzieki Wam ... jednak U2U skutkuje :) [edit] bylismy pierwsi :(
Napisano 4 Czerwiec 200420 l no u2u skutkuje. zaglosowalem po otrzymaniu notki od Adka, a nuz dostane bana jak nie zaglosuje, pomyslalem ;) btw ktos sie ladnie nachapie na tym calym rekiny.pl na esemesach:/
Napisano 5 Czerwiec 200420 l Znów pierwsi, a ładne czerwone \"zagłosuj na serwis\" rzuca się w oczy od razu po wejściu na forum :D
Napisano 5 Czerwiec 200420 l Autor Faktycznie jest dobrze. Prowadzimy. Pamiętajcie ,ze nie jest to zadne niedopatrzenie ale zgodnie z regulaminem kazdy moze oddac jeden glos dziennie ;)
Napisano 5 Czerwiec 200420 l napisał Adek Faktycznie jest dobrze. Prowadzimy. Pamiętajcie ,ze nie jest to zadne niedopatrzenie ale zgodnie z regulaminem kazdy moze oddac jeden glos dziennie ;) ;) pozdr
Napisano 5 Czerwiec 200420 l a ja wlasnie oddalem swoj 3 glos mamy 303 2 miejsce ma 279! niezle ich odsadzilismy Ten konkurs dobrze pokazuje jaka jest najlepsza stronka w Polsce :>:>
Napisano 6 Czerwiec 200420 l ej nie widzialem ze mozna raz dziennie :D (bedzie statsownie :>) Ale ciekawe rzeczy pisza na stronie #2 w rankingu: Biwak z trawką - 2004-06-03 18:50:50 Wyjazd drugiej klasy toruńskiego Gimnazjum nr 3 w na biwak w Bory Tucholskie opóźniła policyjna kontrola. Rutynowo sprawdzano stan techniczny autobusu. Przy okazji, na prośbę dyrekcji szkoły, użyto psa do wykrywania narkotyków. W bagażu jednego z uczniów znaleziono dwa gramy marihuany - piszą \"Nowości\". :D:D:D
Napisano 6 Czerwiec 200420 l Już mamy ponad 40 głosów przewagi nad młodzieżowy portalem :).... Ale trzeba glosować jeszcze wiecej, aby udowodnić, że graficy to wojownicze bestie :)... Jak tak pójdzie to pod koniec miesiąca moze być nawet z 500 glosow przewagi :)... Koniec gadania, ide wyslac SMS :)...