KLICEK Napisano 16 Grudzień 2021 Share Napisano 16 Grudzień 2021 no z Adkiem gadalem, jak sie uda to to zwiekszymy 🙂 nie wrzucajcie rzeczy przez igmur 😛 bo pozniej one gina szczegolnie pracki, tam Memy to nie wazne 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 16 Grudzień 2021 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2021 AA no i wszystko jasne. Dzięki za wyjaśnienie, szczególnie że użyłeś screenshotów i musiałeś zużyć trochę ze swojego limitu 500 mega BOGHAACTWO. XD Skasowałem jednego gifa i uzbierałem 3 mega💾💾! Moge zaszaleć i pokazać moje początki w owłosianiu postaci: 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Grudzień 2021 Share Napisano 16 Grudzień 2021 kurde elegancko 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiN Napisano 16 Grudzień 2021 Share Napisano 16 Grudzień 2021 Fajne, zaczyna nabierać charakteru! 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 17 Grudzień 2021 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2021 Dzięki za komplementy! Pora kończyć tę zabawę, zwłaszcza że robienie tych włosów powoduje, że mam ochotę sobie wyrwać moje własne :). Jestem zadowolony bo dużo się nauczyłem i następny na bank wyjdzie mi lepiej, a przynajmniej szybciej. 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 17 Grudzień 2021 Share Napisano 17 Grudzień 2021 O kurczaki, bardzo fajnie to wyglada 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 17 Grudzień 2021 Share Napisano 17 Grudzień 2021 No Panie, render bardzo fajnie wyszedł 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 17 Grudzień 2021 Share Napisano 17 Grudzień 2021 Super wyszlo - zwlaszcza na zblizeniu wymiata. Gratki! Strach pomyslec co bedzie nastepnego skoro to jeszcze chcesz poprawic 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 17 Grudzień 2021 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2021 Dzięki wszystkim za miłe słowa. Tego pana już raczej porzucam, chcę spróbować zrobić teraz całą postać, od stóp do głowy. Apropos włosów, to męczyłem się jak debil, a dopiero teraz wpadłem na to, żeby na kilku pojedynczych kosmykach umieszczonych na kawałku materiału wypróbować co robią poszczególne ustawienia i trochę mi się rozjaśnia w głowie, więc mam nadzieję na mniej bolesne czesanie następnym razem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 24 Luty 2022 Autor Share Napisano 24 Luty 2022 Zrobilem sobie taką główkę na podstawie głowy Asaro, ale symetryczną i ze zmianą w przejściu z czoła na nos. Planuję jej używać w nauce malarstwa portretowego. Teksturowanie marne, może póżniej zrobię porządnie brudny pożółkły gips. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalberos Napisano 25 Luty 2022 Share Napisano 25 Luty 2022 18 godzin temu, EthicallyChallenged napisał: Zrobilem sobie taką główkę na podstawie głowy Asaro, ale symetryczną i ze zmianą w przejściu z czoła na nos. Planuję jej używać w nauce malarstwa portretowego. Teksturowanie marne, może póżniej zrobię porządnie brudny pożółkły gips. No to teraz drukarka 3d i ogien na tłoki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 26 Luty 2022 Autor Share Napisano 26 Luty 2022 Raczej nie, bo ta glowa asaro jest objeta prawami autorskimi wiec moglyby byc problemy. Ludzie co prawda sprzedaja sobie modele tego tam i owdzie, i fizyczne i cyfrowe, ale to szara strefa chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 22 Marzec 2022 Autor Share Napisano 22 Marzec 2022 Takiego konia zrobiłem: jak dam radę z czasem, to chciałbym mu jeszcze dodać grzywę i ogon. Wszelkie opinie mile widziane! 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Marzec 2022 Share Napisano 22 Marzec 2022 zajebisty 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 22 Marzec 2022 Share Napisano 22 Marzec 2022 świetny! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 22 Marzec 2022 Share Napisano 22 Marzec 2022 Jaki koń jest każdy widzi tj zajebisty 🙂 Odpierdziel teraz równie dobry render z włoskami i będzie wypas praca 🙂 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 22 Marzec 2022 Share Napisano 22 Marzec 2022 To konie faktycznie mają ogon, a nie tylko włosy z dupy? 😮 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 22 Marzec 2022 Share Napisano 22 Marzec 2022 7 minut temu, blood_brother napisał: To konie faktycznie mają ogon, a nie tylko włosy z dupy? 😮 no, wyglada na to ze maja ogon XD bo wlosami nie da sie ruszac bez kosci hehe 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 22 Marzec 2022 Share Napisano 22 Marzec 2022 4 minutes ago, KLICEK said: no, wyglada na to ze maja ogon XD bo wlosami nie da sie ruszac bez kosci hehe Też szukałem rysunku anatomicznego ale chyba Twój lepszy ;D 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 23 Marzec 2022 Share Napisano 23 Marzec 2022 Nie chce zyc w swiecie w ktorym ten post o wlosach z dupy nie byl zartem. Byl prawda? To byl zart? 🥺 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 23 Marzec 2022 Share Napisano 23 Marzec 2022 8 godzin temu, KLICEK napisał: no, wyglada na to ze maja ogon XD bo wlosami nie da sie ruszac bez kosci hehe Widzę, ze ktoś rigować zaczął. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 25 Marzec 2022 Autor Share Napisano 25 Marzec 2022 Dzieki za komenty i za rozsmieszenie. Druga wersja koni, juz z wlosami z dupy: 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi