Napisano 16 Grudzień 20213 l no z Adkiem gadalem, jak sie uda to to zwiekszymy 🙂 nie wrzucajcie rzeczy przez igmur 😛 bo pozniej one gina szczegolnie pracki, tam Memy to nie wazne 😄
Napisano 16 Grudzień 20213 l Autor AA no i wszystko jasne. Dzięki za wyjaśnienie, szczególnie że użyłeś screenshotów i musiałeś zużyć trochę ze swojego limitu 500 mega BOGHAACTWO. XD Skasowałem jednego gifa i uzbierałem 3 mega💾💾! Moge zaszaleć i pokazać moje początki w owłosianiu postaci:
Napisano 17 Grudzień 20213 l Autor Dzięki za komplementy! Pora kończyć tę zabawę, zwłaszcza że robienie tych włosów powoduje, że mam ochotę sobie wyrwać moje własne :). Jestem zadowolony bo dużo się nauczyłem i następny na bank wyjdzie mi lepiej, a przynajmniej szybciej.
Napisano 17 Grudzień 20213 l Super wyszlo - zwlaszcza na zblizeniu wymiata. Gratki! Strach pomyslec co bedzie nastepnego skoro to jeszcze chcesz poprawic 😉
Napisano 17 Grudzień 20213 l Autor Dzięki wszystkim za miłe słowa. Tego pana już raczej porzucam, chcę spróbować zrobić teraz całą postać, od stóp do głowy. Apropos włosów, to męczyłem się jak debil, a dopiero teraz wpadłem na to, żeby na kilku pojedynczych kosmykach umieszczonych na kawałku materiału wypróbować co robią poszczególne ustawienia i trochę mi się rozjaśnia w głowie, więc mam nadzieję na mniej bolesne czesanie następnym razem.
Napisano 24 Luty 20223 l Autor Zrobilem sobie taką główkę na podstawie głowy Asaro, ale symetryczną i ze zmianą w przejściu z czoła na nos. Planuję jej używać w nauce malarstwa portretowego. Teksturowanie marne, może póżniej zrobię porządnie brudny pożółkły gips.
Napisano 25 Luty 20223 l 18 godzin temu, EthicallyChallenged napisał: Zrobilem sobie taką główkę na podstawie głowy Asaro, ale symetryczną i ze zmianą w przejściu z czoła na nos. Planuję jej używać w nauce malarstwa portretowego. Teksturowanie marne, może póżniej zrobię porządnie brudny pożółkły gips. No to teraz drukarka 3d i ogien na tłoki!
Napisano 26 Luty 20223 l Autor Raczej nie, bo ta glowa asaro jest objeta prawami autorskimi wiec moglyby byc problemy. Ludzie co prawda sprzedaja sobie modele tego tam i owdzie, i fizyczne i cyfrowe, ale to szara strefa chyba.
Napisano 22 Marzec 20223 l Autor Takiego konia zrobiłem: jak dam radę z czasem, to chciałbym mu jeszcze dodać grzywę i ogon. Wszelkie opinie mile widziane!
Napisano 22 Marzec 20223 l Jaki koń jest każdy widzi tj zajebisty 🙂 Odpierdziel teraz równie dobry render z włoskami i będzie wypas praca 🙂
Napisano 22 Marzec 20223 l 7 minut temu, blood_brother napisał: To konie faktycznie mają ogon, a nie tylko włosy z dupy? 😮 no, wyglada na to ze maja ogon XD bo wlosami nie da sie ruszac bez kosci hehe
Napisano 22 Marzec 20223 l 4 minutes ago, KLICEK said: no, wyglada na to ze maja ogon XD bo wlosami nie da sie ruszac bez kosci hehe Też szukałem rysunku anatomicznego ale chyba Twój lepszy ;D
Napisano 23 Marzec 20223 l Nie chce zyc w swiecie w ktorym ten post o wlosach z dupy nie byl zartem. Byl prawda? To byl zart? 🥺
Napisano 23 Marzec 20223 l 8 godzin temu, KLICEK napisał: no, wyglada na to ze maja ogon XD bo wlosami nie da sie ruszac bez kosci hehe Widzę, ze ktoś rigować zaczął.
Napisano 25 Marzec 20223 l Autor Dzieki za komenty i za rozsmieszenie. Druga wersja koni, juz z wlosami z dupy: