Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 121
  • Wyświetleń 13,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• EthicallyChallenged
    EthicallyChallenged

Dzięki za komplementy! Pora kończyć tę zabawę, zwłaszcza że robienie tych włosów powoduje, że mam ochotę sobie wyrwać moje własne :). Jestem zadowolony bo dużo się nauczyłem i następny na bank wyjdzie

• EthicallyChallenged
    EthicallyChallenged

Takiego konia zrobiłem: jak dam radę z czasem, to chciałbym mu jeszcze dodać grzywę i ogon. Wszelkie opinie mile widziane!

• EthicallyChallenged
    EthicallyChallenged

Nareszcie skończyłem dłubać szkieletora:  

Posted Images

Napisano
  • Autor

AA no i wszystko jasne. Dzięki za wyjaśnienie, szczególnie że użyłeś screenshotów i musiałeś zużyć trochę ze swojego limitu 500 mega BOGHAACTWO. XD

Skasowałem jednego gifa i uzbierałem 3 mega💾💾! Moge zaszaleć i pokazać moje początki w owłosianiu postaci:

Human_Head_51.thumb.png.c7d3fba2cde1a6800803cf7219ceab91.png

Napisano
  • Autor

Dzięki za komplementy! Pora kończyć tę zabawę, zwłaszcza że robienie tych włosów powoduje, że mam ochotę sobie wyrwać moje własne :). Jestem zadowolony bo dużo się nauczyłem i następny na bank wyjdzie mi lepiej, a przynajmniej szybciej. 

milek-jakubiec-0001.jpg?1639760162

milek-jakubiec-0002.jpg?1639760189

milek-jakubiec-0003.jpg?1639760206

milek-jakubiec-0004.jpg?1639760221

Napisano

Super wyszlo - zwlaszcza na zblizeniu wymiata. Gratki! Strach pomyslec co bedzie nastepnego skoro to jeszcze chcesz poprawic 😉

Napisano
  • Autor

Dzięki wszystkim za miłe słowa. Tego pana już raczej porzucam, chcę spróbować zrobić teraz całą postać, od stóp do głowy. Apropos włosów, to męczyłem się jak debil, a dopiero teraz wpadłem na to, żeby na kilku pojedynczych kosmykach umieszczonych na kawałku materiału wypróbować co robią poszczególne ustawienia i trochę mi się rozjaśnia w głowie, więc mam nadzieję na mniej bolesne czesanie następnym razem.

Napisano
  • Autor

Zrobilem sobie taką główkę na podstawie głowy Asaro, ale symetryczną i ze zmianą w przejściu z czoła na nos. Planuję jej używać w nauce malarstwa portretowego. Teksturowanie marne, może póżniej zrobię porządnie brudny pożółkły gips.

image.thumb.png.7046da96581db9de96004dc94750dd7e.png

Napisano
18 godzin temu, EthicallyChallenged napisał:

Zrobilem sobie taką główkę na podstawie głowy Asaro, ale symetryczną i ze zmianą w przejściu z czoła na nos. Planuję jej używać w nauce malarstwa portretowego. Teksturowanie marne, może póżniej zrobię porządnie brudny pożółkły gips.

image.thumb.png.7046da96581db9de96004dc94750dd7e.png

No to teraz drukarka 3d i ogien na tłoki!

Napisano
4 minutes ago, KLICEK said:

no, wyglada na to ze maja ogon XD bo wlosami nie da sie ruszac bez kosci hehe

How long is a horse's tail without its hair? - Quora

Też szukałem rysunku anatomicznego ale chyba Twój lepszy ;D

k2OyCv0.jpg

Napisano

Nie chce zyc w swiecie w ktorym ten post o wlosach z dupy nie byl zartem. Byl prawda? To byl zart? 🥺

Napisano
8 godzin temu, KLICEK napisał:

no, wyglada na to ze maja ogon XD bo wlosami nie da sie ruszac bez kosci hehe

How long is a horse's tail without its hair? - Quora

Widzę, ze ktoś rigować zaczął.