Napisano 10 Styczeń 201114 l Zachęcam do obejrzenia shorta pt. "ShapeShifter" pochodzącego z nowojorskiego studia Charlex. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1569
Napisano 10 Styczeń 201114 l Oj tak :) BARDZO TAK! Trafiło od razu do moich ulubionych realizacji. Bardzo zgrabnie połączona organika z mechaniką. Dużo ciekawych ujęć...tak mnie ujęło jakoś :]
Napisano 10 Styczeń 201114 l bardzo ładny short, też się wzruszyłem w scenie koncowej (gdzie samochód wyjeżdża z tunelu prosto w zachód słońca ;)- poza hair&fur jest chyba wszystko co trzeba
Napisano 10 Styczeń 201114 l Od razu na myśl przychodzi mi kampania "Nissan Crocco,Cougar", świetnie się ogląda, i ten lektor. super
Napisano 10 Styczeń 201114 l i to jest to, konkretnie i na temat, bez wiekszych przenosni i drugiego dna, genalnie wykonane, prosty acz kosmiczny przekaz!!!
Napisano 10 Styczeń 201114 l chore Panowie, CHORE!!!! CHOOOOREEEEE!!! Echhh .... chore ... chlip chlip ... cholera ... chore ... a co mi tam, obejrzę sobie jeszcze raz! ... i jeszcze ... i jeszcze ...
Napisano 10 Styczeń 201114 l dokładnie beny chlip... chlip... fajnie się ogląda i oczywiście lektor dodaje smaku :)
Napisano 10 Styczeń 201114 l Chore ... napisałem im maila z gratulatkami. Mało rzeczy mnie tak jak dynamika kręci, a ta jest przepiękna!
Napisano 10 Styczeń 201114 l Malo mi sie rzeczy podoba z shortow ostatnio. To jest w sumie malo shorta, wiecej reklamki, ale niech bedzie - swietna, inspirujaca robota. Chcialbym takich rzeczy widziec wiecej a nie ostatnio same stylizowane poscigi ;-) Sliczniutkie. t.
Napisano 11 Styczeń 201114 l eeee...noooooooo...eeeeeee....ee..eeee...eeeeeeeeeee to mi mowe odjęło!!!!! Rewelacyjne wykonanie i super efekt.