Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Oj tak :) BARDZO TAK! Trafiło od razu do moich ulubionych realizacji. Bardzo zgrabnie połączona organika z mechaniką. Dużo ciekawych ujęć...tak mnie ujęło jakoś :]

Napisano

bardzo ładny short, też się wzruszyłem w scenie koncowej (gdzie samochód wyjeżdża z tunelu prosto w zachód słońca ;)- poza hair&fur jest chyba wszystko co trzeba

Napisano

Od razu na myśl przychodzi mi kampania "Nissan Crocco,Cougar", świetnie się ogląda, i ten lektor. super

Napisano

i to jest to, konkretnie i na temat, bez wiekszych przenosni i drugiego dna, genalnie wykonane, prosty acz kosmiczny przekaz!!!

Napisano

chore Panowie, CHORE!!!! CHOOOOREEEEE!!! Echhh .... chore ... chlip chlip ... cholera ... chore ... a co mi tam, obejrzę sobie jeszcze raz! ... i jeszcze ... i jeszcze ...

Napisano

dokładnie beny chlip... chlip...

fajnie się ogląda i oczywiście lektor dodaje smaku :)

Napisano

Chore ... napisałem im maila z gratulatkami. Mało rzeczy mnie tak jak dynamika kręci, a ta jest przepiękna!

Napisano

Malo mi sie rzeczy podoba z shortow ostatnio. To jest w sumie malo shorta, wiecej reklamki, ale niech bedzie - swietna, inspirujaca robota. Chcialbym takich rzeczy widziec wiecej a nie ostatnio same stylizowane poscigi ;-) Sliczniutkie.

t.

Napisano

Kosmiczne, jak najbardziej pozytywnie.

Napisano

eeee...noooooooo...eeeeeee....ee..eeee...eeeeeeeeeee to mi mowe odjęło!!!!! Rewelacyjne wykonanie i super efekt.