adek Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 Zachęcam do obejrzenia shorta pt. "ShapeShifter" pochodzącego z nowojorskiego studia Charlex. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1569 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 Oj tak :) BARDZO TAK! Trafiło od razu do moich ulubionych realizacji. Bardzo zgrabnie połączona organika z mechaniką. Dużo ciekawych ujęć...tak mnie ujęło jakoś :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 bardzo ładny short, też się wzruszyłem w scenie koncowej (gdzie samochód wyjeżdża z tunelu prosto w zachód słońca ;)- poza hair&fur jest chyba wszystko co trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinW Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 jaaaaaaa... nie ogarniam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezumi Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 Wyglada jak cholernie dobra reklama samochodu. Swietna robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farafx Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 Od razu na myśl przychodzi mi kampania "Nissan Crocco,Cougar", świetnie się ogląda, i ten lektor. super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 i to jest to, konkretnie i na temat, bez wiekszych przenosni i drugiego dna, genalnie wykonane, prosty acz kosmiczny przekaz!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 chore Panowie, CHORE!!!! CHOOOOREEEEE!!! Echhh .... chore ... chlip chlip ... cholera ... chore ... a co mi tam, obejrzę sobie jeszcze raz! ... i jeszcze ... i jeszcze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichysit Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 dokładnie beny chlip... chlip... fajnie się ogląda i oczywiście lektor dodaje smaku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 Chore ... napisałem im maila z gratulatkami. Mało rzeczy mnie tak jak dynamika kręci, a ta jest przepiękna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baggins Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 Malo mi sie rzeczy podoba z shortow ostatnio. To jest w sumie malo shorta, wiecej reklamki, ale niech bedzie - swietna, inspirujaca robota. Chcialbym takich rzeczy widziec wiecej a nie ostatnio same stylizowane poscigi ;-) Sliczniutkie. t. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ITrAB Napisano 11 Styczeń 2011 Share Napisano 11 Styczeń 2011 Kosmiczne, jak najbardziej pozytywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papa Pio Napisano 11 Styczeń 2011 Share Napisano 11 Styczeń 2011 Baja bongo... cudo na kółkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz_s Napisano 11 Styczeń 2011 Share Napisano 11 Styczeń 2011 wyczes po pachy po prostu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach13 Napisano 11 Styczeń 2011 Share Napisano 11 Styczeń 2011 Zdziera bieżnik z opon mózgowych, dosłownie gwałt na neuronach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 11 Styczeń 2011 Share Napisano 11 Styczeń 2011 gdyby tam jeszcze występował jaguar xj to było by idealnie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion85 Napisano 11 Styczeń 2011 Share Napisano 11 Styczeń 2011 eeee...noooooooo...eeeeeee....ee..eeee...eeeeeeeeeee to mi mowe odjęło!!!!! Rewelacyjne wykonanie i super efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reaver Napisano 11 Styczeń 2011 Share Napisano 11 Styczeń 2011 przyjemnie się to ogląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezils Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 Cos pieknego. Rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 12 Styczeń 2011 Share Napisano 12 Styczeń 2011 Prawda, bardziej to reklama, ale... piękne to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi