emmilius Napisano 1 Sierpień 2011 Napisano 1 Sierpień 2011 Mi białe tło nie przeszkadza, często można zauważyć 100% white przy konceptach ale ta czerń to fakt dziurawi prackę. Może jeszcze dłonie ciut za małe i lekko nieczytelny skrót jego lewego ramienia - ale z tym to sam nie wiem jak bym sobie poradził. Ogólnie nawet fajnie to wyszło ale jak na 100% koncept trochę za mało czytelne szczegóły. Pozdro.
Mellon Napisano 2 Sierpień 2011 Autor Napisano 2 Sierpień 2011 Emmilius dzieki wielkie z ta czernia jeszcze pokabinuje - no moze nie 100% koncept a raczej mialo byc koncept feeling .
Mellon Napisano 10 Wrzesień 2011 Autor Napisano 10 Wrzesień 2011 Dozucam kilka ostatnich prac nie jestem z nich zadowolony tak jak bym chcial, no ale jest co jest
Mellon Napisano 11 Wrzesień 2011 Autor Napisano 11 Wrzesień 2011 dodaje jeszcze ta prace troche bardziej mi sie podoba
CUKIERASS Napisano 12 Wrzesień 2011 Napisano 12 Wrzesień 2011 dobry ten ostatni ziomek -mam tylko wrażenie,że jest albo hobbitem albo coś dziwnie mu się ułożyła kurtka/kubrak lub może całe ramie jest za małe -bo wydaje mi się jakby miał mega wielką głowę i małe ciało.
WojtekFus Napisano 12 Wrzesień 2011 Napisano 12 Wrzesień 2011 dobry ten ostatni ziomek -mam tylko wrażenie,że jest albo hobbitem albo coś dziwnie mu się ułożyła kurtka/kubrak lub może całe ramie jest za małe -bo wydaje mi się jakby miał mega wielką głowę i małe ciało. Dokładnie, to samo zauważyłem. Sam render jest naprawdę zgrabny. Warto porpawić te ramiona chociażby liquify'iem na szybko.
Mellon Napisano 24 Wrzesień 2011 Autor Napisano 24 Wrzesień 2011 No a ja dalej bazgram teraz referki sa moim najlepszym przyjacielem
CUKIERASS Napisano 24 Wrzesień 2011 Napisano 24 Wrzesień 2011 heh bardzo fajny-nie wiem czego sięprzyczepić-;) no może troche ten sztylet jakiś niedbały...na siłę się czepiam-masz takie specyficznie "ziarniste" kolory, czy może jakiś noise nałożony? zastanawiam się czy na tygrysie nie powinno być więcej kontrastów Światła/cienia...
Mellon Napisano 25 Wrzesień 2011 Autor Napisano 25 Wrzesień 2011 Dzieki Cukierass za replay kolory takie po prostu mi wychodza a z tygrysem pewnikiem masz racje :)
Swiezy Napisano 29 Październik 2011 Napisano 29 Październik 2011 No no ciekawie się dzieje w Twojej teczce,wrzucasz tych pracek ;)
Aretus1 Napisano 29 Październik 2011 Napisano 29 Październik 2011 Scenka bardzo zywa, ze tak napisze. Goroco, glosno i dynamicznie. Tylko twarz pana na pierwszym planie ( szcz. nos) ulegla jakiejs niejasnej deformacji. :)
WojtekFus Napisano 29 Październik 2011 Napisano 29 Październik 2011 Ten ostatnio to mały przełom moim zdaniem :)
Mellon Napisano 30 Październik 2011 Autor Napisano 30 Październik 2011 Dzieki za odzew Swierzy -dzieki staram sie duzo pracowac bo to jest klucz jak mniemam :) Aretus1- gebe meczylem dlugo ale jak widac zameczylem :) Rothbart/ n-pigeon -dzieki panowie mam cicha nadzieje ze sie nie mylicie i ze idzie to do przodu:)
Kalberos Napisano 16 Listopad 2011 Napisano 16 Listopad 2011 no fajna cizia zostawiasz to takie czy jedziesz dalej z koksem ??
emmilius Napisano 16 Listopad 2011 Napisano 16 Listopad 2011 Lepiej niech zostawi - taka fajna szybka również zdobi folio chodź od innej strony =]
Mellon Napisano 17 Listopad 2011 Autor Napisano 17 Listopad 2011 Kalberos/ emmilius- dzieki za odp. a pani faktycznie zostaje taka jaka jest choc by z tej przyczyny ze juz do challenga jest wystawiona :)
WojtekFus Napisano 17 Listopad 2011 Napisano 17 Listopad 2011 Poznaje Scarlett w ostatnim :D Trafnie? A na jakiego challenge'a poszło?
Mellon Napisano 17 Listopad 2011 Autor Napisano 17 Listopad 2011 Tak jest Rothbart zgadza sie a challenge to - Scarlett Johansson Model Exchange Contest
badassky Napisano 12 Grudzień 2011 Napisano 12 Grudzień 2011 Coś tu nie gra z nogami , ich układ wskazuje na to , że biodra są całkowicie nie w tym miejscu ,w którym powinny być (o wiele za nisko) Zrobiłeś bardzo zacne tło ;)
telthona Napisano 20 Grudzień 2011 Napisano 20 Grudzień 2011 ale toksyczna szminka. :D fajny walor i render i ten szum nawet fajny, ale nie lubie takich kolorów na ustach XD brwi też powinna miec fioletowe! jak szaleć to szaleć! XD
Mellon Napisano 22 Grudzień 2011 Autor Napisano 22 Grudzień 2011 Lol ja hyba po prostu gustuje w toksycznych :D . Dzieki Telthona -patrze sobie na twoje panie i widze ze duzo mi jeszcze brakuje. No i jest jeszcze cos bardzo dla mnie nieuchwytnego to cos co przyciaga do pracy , to czego u mnie nie ma.
Soulinka12 Napisano 22 Grudzień 2011 Napisano 22 Grudzień 2011 Przeglądnełam sobie Twoją teczke ^^ od początku do końca i naprawdę zrobiłes wielkie postępy.Najbardziej zapadła mi w pamięć milla jovovich i portret Twojej połówki.Wielki podziw mnie oganąl. :D Szacuneczek jak to mówili warszawiacy ;p Toksyczna babka świetna ,pozdr
CUKIERASS Napisano 22 Grudzień 2011 Napisano 22 Grudzień 2011 no kolory takie "w oczo włazy" ;) skóra na twarzy bardzo mi się podoba-nie wiem tylko czy nie jest zbyt rozjaśniona (oglądam na kijowym monitorze w pracy więc nine musi być to prawdą) -Wesołych Świąt BTW ;)
Mellon Napisano 1 Lipiec 2014 Autor Napisano 1 Lipiec 2014 Dawno ,mnie tu nie bylo i piszac tu mam na mysli tak maxa jak i sama Polske . Tu moja ostatnia pracka robiona niekomercyjnie w ramach updatu.
rosikowski Napisano 1 Lipiec 2014 Napisano 1 Lipiec 2014 niezły render, ale proporcję leżą, brak szyi, za małe dłonie, jego lewe przedramię wydaje się bardzo krótkie (źle narysowany skrót persp.), cała anatomia gościa leży, zbroja na jego prawym przedramieniu jest bardzo ciasna, jakby rozmiar za małe założył, myślę że jak poprawisz te rzeczy w swoich malunkach to będziesz kozaczył :) pzdr !
Mellon Napisano 1 Lipiec 2014 Autor Napisano 1 Lipiec 2014 No dzieki wielgachne - wlasnie sie ostro za anatomie wzialem i Hogharta studiuje boto moja slaba strona zdecydowanie.
Rekomendowane odpowiedzi